Repstacija sporta Košarke

1. Koji bo rez., propustio sam...?

2. Opaaa pobedaaa svaka cast momcima!

3. 80:71. Mada je bilo tvrđe nego što rezultat govori.

4. Ming ako pitas rezultat 80-71 ...

5. Ма да бре... њима се дешава да и када воде и када добијају имају неку блокаду у сопственом мозгу, нешто типа - Уф немогуће да ћемо победити, то не може бити?!.. па онда посумњају у себе, уплаше се, док ови наши индијанци баш тада играју боље него раније.

6. Čestitke komšije ;)

7. било 67:57 за Хрвате на почетку четврте, на крају текме 80:71 за нас. Ја увек кад гледам Хрватску-Србију одем на ХРТ, да слушам њиховог коментатора, пар секунди пред крај је изговорио нешто на фазон: Опет смо изгубили, комплекс од Србије остаје... :) А ове наше мора да је Дуда изгрдио само тако, играли су четврту ко помахнитали... Не знам је л' сте видели кад је замануо тактикама на Трипковића кад је рокнуо лопту у аут :)

8. A jebote, propustim preokret protiv Mađara i odgledam poslednjih 53 sekunde. Sad i ovde propustim preokret i odgledam zadnje 2 i po minute. u kurec. Ali sam uštedio sebi živaca :D

9. Tradicija se nastavlja..

10. pripremna utakmica, nemojmo se zaletati. Ipak , vise nego lepo je dobiti hrvate posle njihovg ubedljivog vodjstva...

nego zanima me...kako cemo proci na pripremnim tekmama sa Francuzima, Englezima i Nemcima, oni su nam u grupi...da li napasti iz svih oruzja, poplasis zgadiju, ili cuvati neke taktike...

11. Mного смо јаки, али стварно. Шкрипи још по мало и у одбрани и у нападу али средиће Дуда то. Доста проблема нам задавао пик ен рол и офанзивни скок, али кад смо то зауставили нису имали решења. Теодосић није био на свом нивоу, може он још много боље, што радује. Марковић одличан, показао да се и у нападу може рачунати на њега иако му је одбрана јача страна. Тепић по мом мишљењу веома добар, има добар продор али га шут доста јебе. Трипковић ван ритма, Рашић добар, погоди кад треба. Саван боготац! Какав кликер има онај играч, то је нешто страшно. Увек се одушевим кад га гледам. Мачван солидан, више разиграва него што поентира, такорећи плеј на центру. Крстић капитенски - без грешке. Перовић по правилу погубљен.

Простор за напредак огроман и то баш радује. Кад се врате Новица и Бјелица, Кешељ и Трипко прораде на шуту бићемо јаки к'o коњи.

12. Da mi neko da da biram šta ću biti u životu, sigurno ne bih izabrao da budem hrvatski košarkaš.

13. volim kad duda pizdi na igrace nema mu premca tu :))) a mlata ekspertna analiza slazem se potpuno.

14. Dobro je kako je moglo biti.
    Samo ću da dam jednu svoju konstataciju, ANTE TOMIĆ jebe KEVE. Jedina stvar što kod njega škripi jeste skok šut koji kod centra i ne igra tako veliku ulogu. Skakač samo takav, nama se posrećilo što je kod rezultata ja mislim 67:62 za 'rvate on dobio petu ličnu i izašao, ne kažem da ne bi dobili ali bi bilo dosta guravije.

15. A što se tiče ovih naših, previše forsiraju neke šuteve, nešto sve na silu. Bilo je par dobrih akcija ali kao što reče neko iznad, kao da imaju neku blokadu. Trebaju smiriti loptu i lagano, jebote pa imamo Teodosića koji mož udari zadnji pas bolji od Ražon Ronda.

16. A Ivanović i Krasić po desnoj strani.

17. Ja ne volim Teodosića. Volim stabilne, pouzdane igrače, a najviše odbrambene. Teodosić jeste dobar, ali periodično (ko je pratio Olimpijakos, zna). Marković je odličan u odbrani, pravi terijer, dok je u napadu poslednja opcija, ali kao što smo videli večeras, prilično sigurna.

Elem, mora da se poradi na organizaciji napada. Slabo utrčavanja, skoro nikako nije bilo pik en pop-a (tu nam je Krle prednost). Skok u odbrani - užas. Ne verujem da onog Tomića ne može niko da zagradi. Ej jebote, pa prvo to učiš na košarci.

Ali kao što reče neko iznad, ima dosta prostora za napredak.

18. Ala Markovic trci jebote, kao da mu je Duda umontirao V8 motor u guzicu.

19. Kul su mi momci,mlada ekipa...jedino me brine pozicija centra,gde je Krle jedini normalan tu,i mislim da bi Milicic dosta pomogao,prvo sto je jaci,skocniji,bolji suter i na kraju,talentovaniji igrac od Perovica i Bobija...ali sta je tu je.Videlo se da bez Novice nema skoka danas,bice to bolje kad svi budu na okupu,ekipe poput komsija bismo trebali lagano 15 razlike da dobijamo.Zadovoljan sam,realno je da budemo u top 5,a medalja nije daleko,samo da ne favorizuju Litvance kao Turke,i bicemo odlicni...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.