Repstacija sporta Košarke

1. Nešto nam je škripalo u skoku danas. Aj da razumem, dobar je onaj Tomić, ali zašto Duda nije ubacio Marjanovića, čisto da pokušamo u tom elementu da ima pariramo? Ako ga je već otpisao, neka kaže lepo i ćao, da se zna na čemu smo.

2. Najvecu nedostatak je kvalitetna dvojka.Tripkovic nema taj kvalitet da bi pogodio onda kad je najpotrebnije.A iznenadio me Markovic.Sjajan je.I uzgred sta je onaj Vrankovic pominjao penetraciju?Jes da smo ih jebali dobro.

3. I uzgred sta je onaj Vrankovic pominjao penetraciju?

Јао, ја то баш приметио. На свакој тајм-ауту причао како морају ући у пенетрацију.

4. I uzgred sta je onaj Vrankovic pominjao penetraciju?

Јао, ја то баш приметио. На свакој тајм-ауту причао како морају ући у пенетрацију.

To je zato je noob od trenera i mora koristiti neke takve riječi :)

5. izgubismo od nemaca, igrali su bez novickog, mi bez tea, krleta i tripka.

igra OČAJ! ali pripreme, menjao je duda dosta.

6. bilo malopre na rts-u...sutra sa ukrajinom.

7. Тео и Крстић 50% екипе, са њима бисмо их одвалили. А и шут нас није хтео.

8. Pa dobro, ako je bez Krleta i Tea, za razumeti je.

9. Ne znam...uvek za nase pricam sve najbolje,tako i za basketbalije,medjutim,vidi se da pojedinici nisu za repku,i da igraju na plecima ostalih.Greska je da u nedostatku kvalitetnih igraca pod obrucem,ne pozove Milicica,pa jebote,pouzimase nam sve lopte ljudi,i ovde,i u Ljubljani,Marjanovic ne zna decko da se krece,a ni Perovic nije bolji. Treba nam jedan klasican suter,koji ce da da poene kad ne znamo sta cemo,tipa Rakocevica. Kad Teo ne igra,to je propast. Tuzno mi je kad pomislim da imamo petorku Rakocevic,Jaric,Radmanovic,Stojakovic,Milicic,i da bar jedan,samo jedan od njih nije u ekipi. Znam da ne zasluzuju bar trojica od petorice,ali Milicic pre svega,nam je preeeekooo potreban. Mada dobro,Novica i Bjelica nisu igrali,Nemanja tek malo sada,tako da verujem da ce biti to sve ok,samo ako se smanji uvodjenje pojedinih degenerika...

10. ja sam ubeđen da će Tepić da eksplodira...ništa ne ide u prilog tome jer igra ko napušeni tapir, ali ima da kida na EP...siguran sam.

11. Добар је Тепић, види се да му фали самопоуздања јер промашује зицере, али није лош. Мене Марковић изненађује, игра све боље и боље. Мада морао би више да користи продор јер је јако брз, а и кад крене углавном враћа лопту на тројку, као да се уплаши.

По мом мишљењу треба да отпадну Марјановић јер је балван и Бјелица јер је недовољно спреман. А и некако је сав туњав, нема жара у игри. Новица може и повређен да игра, њему то не представља проблем. И волео бих да Милосављевић проради, јер се види да се баш труди. Гризе у одбрани а и у нападу зна добро да одигра.

12. Саван се изглупирао за 10! Али ми је идаље идол!

13. Rakocevic,Jaric,Radmanovic,Stojakovic,Milicic

Misliš da su mnogo bolji od Tea, Tripka, Savana, Novice i Krla?

Neću da se ponavljam, ovoj ekipi bi dobro došli Igor i Darko, čisto radi sigurnosti i većeg izbora u napadu. Ali nije ni Duda lud, zna on vrlo dobro šta radi.

По мом мишљењу треба да отпадну Марјановић јер је балван и Бјелица јер је недовољно спреман.

Dajem sve pare na Marjanovića i Milosavljevića, pod uslovom da Novica i Bjelica budu zdravi.

14. Solidno igramo.Sve bih dao za Milicica u reprezentaciji.Krstic jeste za jednog centra dobar suter,ali nedostaje dominacija pod kosem,gde nam lako kupe lopte.Ja bih Milosavljevica ostavio u ekipi,treba nam suter kao on.Tepic je po meni los,kao i Bjelica.E sad bice velika konkurencija za poziciju 4,gde imamo odlicne igrace.Macvan,Velickovic i Savan su jako dobri.Na pozicijam 2 i 3 skripi.Zanima me da li Savanovic moze da igra krilo,posto na ovim pripremama nije igrao na toj poziciji?Mislim da cemo jako tesko ponoviti uspeh sa proslog prvensta,ali verujem u ove momke.Teo je po meni jako dobar plej.Medjutim da bi bio vrhuski,neophodan je kontinuitet u dobrim partijama.Da bude neko ko je uvek u stanju da iscupa tim.Na kraju,ja bih sa spiska precrtao Bjelicu i Marjanovica.Jednostavno mislim da nemaju dovoljan kvalitet.

15. Ova ekipa se pravi za London sledeće godine, tako je Duda planirao. Sad što smo dogurali do srebra i polufinala na poslednjim takmičenjima ne znači da treba vraćati ove matorce.
    Ovo su oni momci što igraju zajedno od pelena i osvojili sve moguće turnire..Mirosavljević je imao dobru rolu sa tricama, asistencijom i kradjom lopte meščini, vidi se želi da se dokaže, pa ako uspe u narednim utakmicama, neka ostane.. To isto važi i za Bjelicu, jer ako ne može ne može, šta je tu je..

16. Savan je četvoraka, ali može da igra i na poziciji tri.

17. Oće neko da kaže onom komentatoru kad da koristi JEL a kad JER ??

18. šarenac?? ahahha evo i ja gledam, nisam primetio ahahah

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.