Repstacija sporta Košarke

1. Прецртан Мусли....
    Какав Лучић на четворци, људи? Где он са својих 90ак кила да игра против Мотејунаса, Антића, Мирзе, Фриманиса, Бјелице и других.... Држаће га Дуда на тројци, а Рашка ће спуштати на четворку.... Није поента крилног центра само у скоку....

2. Kazu da Ivkovic igra sa Katicem na cetvorci i to bas dosta

3. Па Луча је повређен, те Бјелица игра више на тројци.... А и Рашко се, за сада, сасвим фино показао у тој улози....

4. S Mitrovićem sigurno neće...a Katić ume sa distance da šut'a!

5. http://www.sportske.net/vest/kosarka/djilas-za-strance-u-reprezentaciji-140436.html
    Ja ne verujem šta čitam.Jebote mi smo bili košarkaška velesila nismo neka makedonija il crna gora da dovodimo strance

6. Vido sam Savana u Skadarliji, gledo neki film na otvorenom i prolazi Savan pa jebem ti sunce krvavo šta tražiš po kaldrmi povređen!? Hteo sam da mu viknem ti si govno ali ko ga jebe nisam smeo možda bi me prebio.

7. RAŠKO KATIĆ ŠALALALA

8. jebemo Ukrajinoa! Dobra odbrana se igra. Napad tečan, fali malko koncentracije na oba dela terena, al' sve u svemu kidamo.

9. Kako ce da nas cepaju svi redom, Ukrajina je na nivou prosecne KLS ekipe

10. Osim koncentracije i sigurnije odbrane pika, tj. malo bolje komunikacije ništa ja ne bih dirao. Nije bitan njihov kvalitet, mi igramo vrlo dobro, dok se još uigramo, biće to kako treba.

11. Nisam gledao tekmu... Moze li se bez Tea?

12. Pa kako vam nije zao da gledate ovog Stefana Markovica kako se muci cim primi loptu. Decak je najgori igrac koji sam video u zadnjih X godina.

13. A danas smo lose igrali...nemojte da se zavaravate pa ovi Ukrajinci su upisavanje, sta ce biti kad nam dodju Litvanci, Slovenci...Spanci...

14. Kurac smo mi od repke trenutno.
    A sto je najgore,zgadija u areni se veceras tlk napalila..
    katic nepotrebno igra prljavo,prijateljska je utakmica a on na ivici tuce jbt..al opet lepo je pomerao bulju onom mafijasku hehe
    nedovic tripuje lebrona,gagic operisan od vremena i prostora, pleja smo bez - andjusic i markovic se smenjuju. nemamo krilnog centra. kad stavimo katica na cetvorku on 95% beskoristan. kad je bjelica na cetvorci, osim pik n popa takodje beskoristan.
    covi mladi klinci su jos zeleni al dobar potencijal.. U principu Krle i Bjelica odskacu. nedostaje teo cak i sa onom njegovom nonsalantnoscu..i savan\novica naravno.

15. Padosmo u drugom poluvremenu, jebiga. Videćemo protiv Slovenije, valjda će biti bolje nego prošli meč. I što precrta Muslija, a ostavi Gagića...

16. Pa dobro, ne očekujem neki razultat na ovom prvenstvu, pa ću gledati opušteno onako, bez stresa.

17. Jedino mi se ne dopada kod ove naše ekipe što je Neša Trauma u stručnom štabu. Bojim se da će neke svoje frustracije i demone preneti na ekipu. Npr. Igramo protiv Letonije u grupi, tamo je Bertans, on dobije napad panike i upadne na teren, sude nam tehničku.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.