Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Хахахахах Запато
Ја готивим ову екипу, оно, не очекујем ништа, па шта буде. Мож освојимо, мож испаднемо после прве рунде. Надам се добром баскету бар.
meni se mnogo svidja ova ekipica. ispale su iz šeme neke ''svete krave'' naše košarke koje su nas unazadjivale, govorim pre svega o Savanu Pičketini i Ivanu Ja li sam košarkaš Pauniću. Štimac je drvo, Katić najbolji ruki hehe. Mislim da ću prvi put u životu da gledam prvenstvo neko u košarci bez nerviranja. Skroz opušteno.
И ја ћу да гледам опуштено али ОЧЕКУЈЕМ ЗЛАТО!
GLEDAM OPUŠTENO ALI AKO NE BUDE ZLATO, UPRAVA NAPOLJE
KURAC BERTANS, ZAŠTA SMO MU LOMILI NOGU?
Нисмо лоши али СВЕ ЈЕ ТО КУРАЦ ДА ВИДИТЕ КАКО ЈЕ БИЛО КАЈЕ ДАЛИПАГИЋ ИГРО.
IMA ON BRATA,A NESA TRAUMA JE NESA TRAUMA! NE TREBA NJEMU MNOGO DA SE ISTRAUMIRA!
E у кураст. Ако је Запата оптимиста испадамо после првог кола.
ЈЕБАЛИ СМО ЈАНЕЗЕ
Недо одличан. Ко је Калинић и овај други Крстић?
Imam osjećaj da Nedović uvijek i protiv bilo koga može da se zaleti na koš i da barem faul izvuče ako ne pogodi, leti momak. Dobra igra, nekako lepršavo igraju i ne ustežu se da šutaju za 3, par puta odape Bjelica i Nedović onako opušteno ko da nema nikog oko njih (a tu su im bili čuvari), kao da je Duda malo popustio pod stare dane pa im daje slobode.
Možemo bit iznenađenje takmičenja.
Pa kako vam nije zao da gledate ovog Stefana Markovica kako se muci cim primi loptu. Decak je najgori igrac koji sam video u zadnjih X godina.
Какав си ти цар.
Стефи Марковић је ДО ЈАЈА. Много га готивим.
Stefi dobar dečak.
Los decak...iz tekme u tekmu sve me jaca mucnina hvata kad ga gledam.
Eto, rekoh da lepo igramo, to smo dokazali kad smo odrali Slovence. Tečno, brzo, ako se pogreši gazimo dalje, skroz gotivno, samo da bude bez povreda, još se uigramo u ovim tekmama i odlično.
Kad piče protiv Rusa i hoccel biti neđe strim
RTS1 20:50 imaš prenos
Al nemam RTS 1, ja sam u šupku svijeta.
Bio sinoć do arene, lagano smo ih dobili. Ne sviđa mi se samo što Nedović kad dobije loptu u napadu uopšte ne gleda saigrače nego samo kako će da ide 1 na 1, morao bi malo da poradi na timskoj igri. Jeste da je već sad odličan igrač ali neki put bi mogao da doda. Nosati odigrao dobro, Krle omašio neke šuteve koje inače ne bi. Kalinić iznenadio, pozitivno. Bjelica dobar, Marković isto. Štimac promašio sport.
Marković je dosta popravio napad igrajuću u Španiji, za defanzivu nema šta da se priča.
Nego što i Slovenci na klupi imaju svog Nešu Ilića, isti ćelavi degen koji se loži na svaki postignut koš, iznuđen faul i tako to. Ja se iskidao, prvo skače ovaj naš originalni pa onda ovaj Sloevenec.
TI SI SAMO LOŠA KOPIJAAAA, KOPIJAAAA