Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Meni nekako najgore što nemamo nikakvu četvorku, a u grupi na toj poziciji igraju Kleiza, Antić i Teletovć, ne znam ko je kod crnogoraca, ali najebali smo od ove trojice sigurno...
Бојан Дубљевић из Валенсије и Милко Бјелица из Кахе, по потреби може ту да прискочи и Дашић са тројке. Да је весели Миротић дошао, друга би то пјесма била...
Литванија и Србија сигурно пролазе групу. За остале се ништа не зна.
Јеботе, ми ко да смо Литванија, само тројке бацамо остало ништа.
Jest Anđušić danas polivao, ali daju i centri dobar dio poena, tj Raško i Krle, Gagić i Štimac su neki primarni oblici života, samo džabe troše kiseonik
Ma nek daju svaki po 40 poena protiv nas, druge pazimo i bole nas uvo. A i ko da mi nemamo igrače koji će njima biti problem.
Nedović je mnogo napredovao i dosta očekujem od njega. Anđušić sasvim solidan. Krle je zaista klasa za sve centre na euru. Bjelica će biti velika prednost, kao brza četvorka. Tako da, ne brinem se. Zna Duda
EDIT:
Stvarno kreature
A kurac su sve ove ekipe sa priprema, jedino Slovenija što je bila jači protivnik. A da, i Francuzi. Dajte bre turnir Grčka, Španija, Litvanija, Francuska i Srbija. I da se igra u Vršcu aupičkumaterinu
Pa on je valjda odavno odlučio da igra za Španiju. Meščini
Edit: Ma i Slovenci su krš kad razmislim jeboimpasmater
Ovo je stvar koja mi najviše nade uliva.
Mirotić je odabrao Španiju, pa je otkazao jer nije želio da bude zamjena za Ibaku, tako piše Edin Enciklopedija
Курва се. Зна добро да га желе и једни и други, а није могао да преломи за које ће, па је отказао наступ на овом првенству. Неће играти ни за Шпанију ни за Црну Гору. Чини ми се да му се јебе живо за Црну Гору, само тврди пазар.
И сад кад му се ове године отворио пут тако што Ибака не игра, он опет није дошао. Зашто, бог сами зна.
Да не спермујем, треба ли још ко да отпадне са списка осим већ виђених Гагића и Штимца?
Neće obojica da otpadnu sigurno, jedan on njih će da ide. Krstić i Dangubić verovatno ne idu.
Да, тачно, обојица покривају позиције у рекету.
Крстић је резервни бек, a је л' бјеше Дангубић исто бек из оне Меге?
ЕДИТ: Тај.
Mislim da bi i Mitrović iz Zvijezde mogao da odjebe, i treba
Nisam gledao, ne znam kako smo igrali, čuo sam da smo ih nabili, i treba, samo da tako nabijamo i na Euru.
Nije lud toliko da odvede Mitrovića u pm...
Gagic preti da postane Musli umesto Muslija.
Šta je to Gagić tolko loše uradio pa ga pljujete? Ja gledao samo zadnju četvrrinu i bio je sasvim dobar i to na obe strane. Bolji od Štimca svakako a za razliku od njega ima samo jednu sezonu ozbiljne košarke.
Mitrović lagano najgori.
Nece vrv voditi Mitrovica on s njim ne dobija nista, a Katic ce zavisno od protivnika popunjavati 4.....Sto se tice nas grupe Litvanci su jaci kako na spoljnim pozicijama tako i ispod kosa npr. Gecevicius im je otpao sa spiska :)...oni ce vrv zavrsiti kao prvi u grupi. Crnogorci ce nam praviti probleme ispod kosa to je sigurno, pogtovo Vucevic, tu su i Dubljevic i Bjelica, mozemo da ih dobijemo ali nije iskljuceno da nas kecnu. Letonci ga duvaju svakako. E tu su Makedonci i Bosanci, obe ekipe su dobile Grke juce MKD danas BIH, Bosancima igra Teletovic, tu su Vrajt, Djedovic, Bavcic, Masic, Gordic, Sutalo, brat Kikan i svakako su bolji nego prethodnih godina. Makedonce bas gotivim jos od one tekme sa Litvanijom lanE, nzm kako al ova ekipa mnogo dobro funkcionise i mogu da budu iznenadjenje na EP, ako nas opale vrv kao 2 u grupi, nije nemoguce, msm da ce Katic kad budemo igrali sa njima dati 30 komada.
Litvanci su jači, Crnogorci bi sa Pekovićem bili prvi favorit uz njih al bez Pekmena su tu negde kao i mi ali biće jebeno sa njima, baš jebeno. Makedonci imaju tri ozbiljna košarkaša jednostavno moramo da ih dobijemo, Bosnu takođe moramo, Letonce podrazumeva se moramo da naguzimo.
Mitrović izgubljen u vremenu i prostoru.
Valjalo bi da Lucic igra, za Teodosica i nisam bas sasvim siguran, Nedovic odradjuje posao i vise nego dobro.
I ja se isto bojim da bi povratak Tea mogao da unese neku konfuziju u ovaj sistem koji, hteli mi, ne hteli da priznamo, jeste najbolje što imamo. Mada, 7, 8 minuta po meču za Tea, neka asistencija, trojka... Neprocenjivo. Ipak, ego je to, da li će hteti toliko malo da igra?