Repstacija sporta Košarke

1. MA I NJIH ĆE JEBATI MOĆNI RAŠKO!!!

2. Jedino me smara sto igramo prvu protiv Litvanije. Oni nam hronicno ne leže, ako im bude šutersko veče, jebaće nas, i ovi mladi momci neće moći da se oporave, pa će nas jebati i košarkaški šljam, poput Crne Gore.

+1 i zanima me ko će čuvati Kleizu na 4. Imam osjećaj i da su one četiri četvorke tu da bi nam strpao 25 poena.

3. I šta bi na kraju sa Teodosićem?

4. Teo bi 'teo al tako kljakavog bolje da ga ne vode.

5. јел игра жалгирис хехе

6. Žalgirisa u prvu postavu hehehe

7. Treba nam Teodosić makar na 10 minuta da igra, ne mora da šuta, ima najbolji pregled igre, a fala Bogu sad u reprezentaciji imamo igrače koji mogu da odapnu i trojke i sa distance, iznenadio sam se koliko je Nedović popravio šut ove godine, pratio sam ove pripremne i momak ima odličan procenat za 3, Bogdanović kao da ne želi da šutira puno ali kad hoće onda pogodi, eo danas sa 8 metara odape trojku, uđe ko da je iz reketa šutao.
    Sve u svemu, imamo mi neke šanse, pogovoto ako svi budu igrali kompaktno, a Duda je tako i sastavio, svi igraju zajedno, nema divljanja, nema šutanja bezveze...
    Možemo biti najveće iznenađenje na prvenstvu, po drugi put.

8. си лууд, то је сабонис?!?

9. jebem ti ove pripremne samo sa turcima igramo, dajte Litvance da nam pokazu kako se igra kosarka...da nam Kleiza i Valanciunas prave decu u reketu lolo, ovi ce se popaliti nasi pomislice da su jaki

10. Raško - polu čovek polu Tim Dankan lolol

11. Čisto da se zabilježi i ovdje, otresošmo i Belgijance...

12. Бићемо јебани снажно од стране Литваније.

13. a prcnuce nas i Makedonci

14. За остале екипе не знам, али из групе Литванија сигурно.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.