Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Stalno se ovo pitam. Barem da je prosječan igrač... Ali nije.
Moguce vrlo :))
Isto i sa Markovicem, zasto bi inace drzao onakav panj u ekipi, pa mora bar jedan igrac u ekipi da ima crni pojas...
Džanki, duduk si.
Već mi polako vređa intelekt čitanje Džankijevih komentara o Stefanu Markoviću zasnovanih na možda jednoj odlgedanoj tekmi, a ako si gledao i sve ovo, bataljuj i fokusiraj se na tenis. Da ne dodajem za Tea i Vasu.
Jel se sjeća neko kad je Marković poslednju trojku na zvaničnim utakmicama pogodio, kacmo već kod nejga? Inače na toj poziciji ovaj Micić sasvim solidan
Krvavo i neuko sunce vam jebem, nemojte postovati ako se ne razumijete. Nemate pojma koliko je taj igrač koristan.
Pa ono, gledao sam sve osim ove sad sa Turcima...lik je gori iz tekme u tekmu, a vi mnogo serete...
Jest u odbrani, mnalo slabiji od Paunića a u napadu malo bolji od njega, ima poneki prodor i upiše asistenciju kad doda Krstiću. Samo kad bi šut popravio, bilo bi tu nešto. Ali bolji je Micić
Štimac inače ima ličnog PR-a ovde u Srbiji, koji ima zadatak da stopira objave o njegovoj lošoj igri u klubu, kao i da lično piše hvalospeve kada odigra dobro, a koje zatim potura novinarima da bez ikakve korekcije objavljuju. Ne zezam, obratite pažnju.
Posle svih vesti na b92 portalu o igri Štimca u Banvitu ove godine, tipa "Štimac dominira, navijači ga mnogo vole, skinuo kile i nabacio odraz" ja mislio panj naučio nešto da igra a on isti mongoloid kao pre.
Gagić ima prednost u odnosu na njega jer može da odigra četvorku gde nam fale igrači i jer je manji panj, al se može desiti i da obojica odu na Eurobasket pošto bez Luče i Tea ostalo je tačno 12 igrača. Ako jednog od ove dvojice povređenih Duda povede onda Krstić otpada, ako krenu obojica onda i Žalgiris. ide kući
Džanki- krevetac! ODMA!
Profil Stefija Markovica...
Organizator igre - ×
Sut - ×
Napad - ×
Odbrana - ×
Crni pojas 7. dan - ✓
Debilni faulovi u stilu Pere Bozica - ✓
IQ veci od 30 - ×
Ruzan ko poziv za vojsku - ✓
Gledaj, još će sad on meni da kaže da serem.
Alo, panju. Lik je ovu odigrao odlično. Onaj koš kad mu je Bjelica spustio nije bio lagan nimalo, trojka iz pika koja je mnogo značila u prvom poluvremenu dok je baš bila klackalica. 4 penala na kraju. Da ne spominjem neverovatnu tranziciju čije on vreme maksimalno skraćuje dodavanjem, mnogo je odličnih kontri bacio.
I ovoliko o tvom poznavanju materije. Dečko igra odlično, glavna nam je uzdanica u budućnosti, greši malo zbog godina, ali i kad počne u startnoj igra bez straha uvek daje maksimum. I pored povrede posle juniorskog prvenstva ostao je da igra i za seniore što govori o karakteru koji je takođe bitan. Ima dobar prodor, malo je sporiji i odbranu mora da popravi, odličan pregled igre ima i pokazao je kakav je lider u KLS.
Salabajzere, prosvetli me po cemu je Stefan Markovic koristan igrac, a nemoj kenjati sa postovima od max. tri reci tipa ''Duduci nemate pojma!!1''
Ma kad Duda ne može ništa od njega da napravi, onda ga možeš jebati. U stvari, ne možeš ni to. Kad ga vidim kako hoda i trči , islim na prelazak života iz mora na kopno da se tako odvijao
A da i ova mudrost velikog poznavaoca posle poraza od Francuske koji je predstavio kao da su nas dobili 35 razlike.
Džanki, nemam namjeru da ciciban nivo pokušaj trola nagradim normalnim postom. Mrš spavati.
Koliko proseravanja na poslednje dve strane.
Nisam mislio na Bjelicu naravno, tad je odigrao lose.
Čisto me zanima, koja dva druga pleja imamo trenutno da su bolji od Markovića, jebeš ga ne možeš očekivati da bude ko Teodosić, ali nije toliko ni strašan. Ovo za Micića si se izvalio. Objasnio ti je Bandi
Џанки, како је могуће да си и даље истим интензитетом иритантнан као и пре три године?
Чак и капирам твој хејт према Стефију Марковићу, а опет ми идеш на курац.