Repstacija sporta Košarke

1. Хрвати к'о Хрвати, јебаћемо их још јаче на првенству!

Иначе, нисам гледао меч, јбг. Али чим смо ми тукли Турке тамо, то је добар знак.

Отпали Митровић и Дангубић, очекивано.

2. katic odlicno odigrao,odlicno igra na pripremama.ok su i ostali...od onih od kojih se nesto i ocekuje i oni od kojih ni rodjena keva ne bi nista ocekivala.dokaza da bi duda i od studenata elektrotehnika napravio tim.

3. A oni tolko pucaju od talenta da uzimaju amere lololo

4. duda otkazao zbog povrede...

5. DOBRO DOšAO KUćI SAMHAINE!
    SA TOBOM UZIMAMO ZLATO

6. Ali koje je ono močanje čoveka od 33 godine, debitanta, po NBA centrima, ja ono u životu nisam video. Ajde Krle što ih jebe, on ima pedigre, ali Raško.

7. A što se Novosela tiče, u pravu je. Lukša Andrić, Tomić, Rudež, pa to su mnogo veći talenti bili nego što je bilo ko od naših bio... Ovaj mali Šarić, taj u mladjim selekcijama rešeta. ALi niko od njih nije i neće postati veliki igrač, što mogu da tvrdim za naše, Micića npr. Da li je to prokletstvo napustanja postolja ili loš rad kad postanu seniori... bitno, neće dugo ništa napraviti.

8. Od njihovih samo Šarić i Hezonja mogu da naprave nešto u budućnosti, ovo ostalo je go kurac što se tiče talenata.
    Ukić je prosečan igrač uvek bio ne znam što se tripuju da je on neko mudo, Tomić je slabašan, Bogdanović im je dobar i ovaj Tomas al je on po principu kad mu se igra on igra. Uz sve to retardirani njihovi treneri i veliki kurac od njih.

9. Da li je neko video Gagicevo "polaganje" par sekundi pre kraja prvog poluvremena protiv Belgije!?

Rasko jebe!

10. Uvek pre Gagić nego Štimac. Gagić je tekmu odigrao sjajno za svoje godine i iskustvo, to što ga mrziš jer je Partizanovac, je drugo. Štimac s druge strane, promašio sport.

11. bvdlga
    Da li je neko video Gagicevo "polaganje" par sekundi pre kraja prvog poluvremena protiv Belgije!?

Kolko sam video, on je hteo fazon pas od table, vise je tako izgledalo. Kakogod fejlova.

12. Mrka kapa Štimac i Gagić, ali kojeg god da odvede, neće se naigrati ulaziće da ošine nekog po rukama da mu utrnu ruke da misli da nisu njegove , pa da ode na klupu i drka sa utrnutom rukom, a jedan od njih da to ponovi još 4 puta, ako se koja otme pa još daju koš- dobro

13. Ma nemojmo porediti Gagića i Štimca, jeste ludi? Gagić napreduje, daje koševe, a Žalgiris trči ko majmun.

14. E, da i mene nekad Hrvati iznerviraju... Pa gdje ćeš mjeriti Hrvatsku i Srbiju u košarci, bolan Novosel... U fudbalu su ćale za vas, ali košarka je ipak vaš glavni sport.

Pff...

15. Gagić napreduje, daje koševe

Ovo sigurno, pomalo ali sigurno. Ali pogubi su obojica, iako blagu prednost dajem Gagiću jer je mlađi

U fudbalu su ćale za vas

A Zmajevi i otac i majka i nama i njima

16. to što ga mrziš jer je Partizanovac,

Promasio si poentu mog post-a... Pitao sam zato sto mi nije jasno da covek koji trenira basket 10 godina moze tako da polozi loptu, tako ja ne polazem koji imam 2 treninga basket. Smesna mi je situacija bila, nista drugo, Sto se tice Stimca i Gagica, isti mi je kurac ko ode. Mada je Stimac katastrofa ruzan, ne znam da li bih mogao da ga gledam. U svakom slucaju, neko rece gore, nece se naigrati pored Krleta i Raska...

17. Štimac inače ima ličnog PR-a ovde u Srbiji, koji ima zadatak da stopira objave o njegovoj lošoj igri u klubu, kao i da lično piše hvalospeve kada odigra dobro, a koje zatim potura novinarima da bez ikakve korekcije objavljuju. Ne zezam, obratite pažnju.

Ne znam šta će taj lik kod Dude na pripremama, stvarno.

18. Od njihovih samo Šarić i Hezonja mogu da naprave nešto u budućnosti, ovo ostalo je go kurac što se tiče talenata.
    Ukić je prosečan igrač uvek bio ne znam što se tripuju da je on neko mudo, Tomić je slabašan, Bogdanović im je dobar i ovaj Tomas al je on po principu kad mu se igra on igra. Uz sve to retardirani njihovi treneri i veliki kurac od njih.

U principu se slažem, samo, Repeša je dobar trener. I Bojan više nego dobar igrač. Elem, Štimca može da spasi samo što ga Krle mnogo gotivi, inače Gagić je više zaslužio poziv.

19. Mada je Stimac katastrofa ruzan, ne znam da li bih mogao da ga gledam

Pa zamisli kako je protivnicima, mora neko i da straši protivnike. Nije Duda budala...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.