Repstacija sporta Košarke

1. НЕШУ ТРАУМУ ЗА ТРЕНЕРА

2. SAMO NEŠA TRAUMA DOLAZI U OBZIR

3. Neša, to je bar lako pitanje. Neša zna da vaspita vrsne strelce zbogsvojih ranijih sposobnosti a i uvek ga obliva znoj tako da ni igrači neće moći da se opuste.

4. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=24&nav_id=757442

Ја бих волео да видим Кокошкова. Ако не буде он, онда Џикић, па тек онда Сале. Из једноставног разлога што сам за ове сигуран да су "испекли занат", а не знам колико је Сале имао успеха у Италији, а и свега две-три године је радио тренерски посао. Кокошков ми је на првом месту, јер има искуства са вођењем сениорске репрезентације, а колико сам схватио правио је добре резултате са Грузијом. Саша Обрадовић ми је Дејан Цукић. Што се тиче Вујошевића, мислим да ће се и гробари сложити да можда и није паметан избор. Прво, јер би стока одмах почела са свађањем на релацији Звезда - Партизан, а друго - чињеница је да би његов начин рада и пре свега приступ играчима донео више проблема и отказа. И треће (што морам да напишем, иако ризикујем да отворим нову расправу цигана и гробара), Никола Пековић. Не мрзим и не ниподаштавам Вујошевића као што то ради 90% навијача Звезде, али Пековића не могу да му опростим, нити мислим да треба. Мута никако, остали набројани такође. Милојевић зелен, мора још да се докаже. То је неко моје мишљење...

5. Боли ове из савеза курац, они ће довести неку најјефтинију опцију, типа ДАРКО РУСО.

6. Moka Slavnić
    On ima "želju ludačku" a to nam treba.

7. Marko Jarić. Koliko ga sere, ne bi me čudilo da pobedimo Amere u finalu olimpijade.
    Šalu na stranu, mislim da je Sale Đorđević najbolja opcija. Ovaj Kokoškov mi deluje ko neko đubre.

8. Pa uzdržao bih se od komentara jer stvarno nemam pojma šta će on da uradi. Može se desiti da bude do jaja i da dobiješ trenera 10 godina da vodi reprezentaciju i Duletovog naslednika u Partizanu, a može se desiti da ispadne loš. Videćemo.

9. Не знам... Некако ми ти бивши играчи нису неки селектори.

10. Најебаћемо ако Сале буде селектор.

11. sale ce ih jebati ako budu poceli da seru.k'o god da nam je dos'o,kenjali bi.ne moze nam duda biti vecno.a i dosta je vise njega,svaka cast,al dosta.nikakav diplomatski odgovor,pa makar i popusili.svaka cast za saleta.

12. NEŠA ĆE DA VODI GLAVNU REČ, SALE SAMO NA PAPIRU

13. Imam neki osećaj da će da prodje kao Mihajlović u fudbalu..

14. I ja kazem, garant samo taj jedan sut sto je dao, stavili da ide over and over...drugi je vec promasio..

15. Johnny Kurajber
    Pa uzdržao bih se od komentara jer stvarno nemam pojma šta će on da uradi. Može se desiti da bude do jaja i da dobiješ trenera 10 godina da vodi reprezentaciju i Duletovog naslednika u Partizanu, a može se desiti da ispadne loš. Videćemo.

Ovo! Da vidimo šta može. Ako neko ima kredita to je Sale.
    Sve se slažem sem za naslednika Duleta jer dok je Danilović tu teško da će Sale ikad u KKP ma koliko dobar bio.
    A i više sam za Miloja, ili Peru ako se dokaže, za naslednika debelog.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.