Repstacija sporta Košarke

1. sem za naslednika Duleta jer dok je Danilović tu teško da će Sale ikad u KKP ma koliko dobar bio.

Ma znam, tu sam samo malo bio neozbiljan iz zezanja onako.

Ovo prvo stvarno mislim. Tačnije, mislim da ne znam šta da mislim. Može da ispadne savršeno, a može i da ispadne sranje. Jebem li ga. Bilo bi dobro da ispadne kako valja jer je mlad i može onda lepo na duže staze da bude rešenje.

2. I ko će biti selektor?

Sad nešto kontam, Milutinov, Mitrović, Nedović, Bogdanović, biće tu svega.
    Sad sam se sjetio i one trojke preko Garbahose, u kurac...

3. ahahahahaahahahaahah!!!!

Sjebaćeš nam reprezentaciju JEBAČ!!!

4. хахахаха мојне да постављаш ово јбт смараће кешеља боље обриши

5. Jebač, pitaj ga je l' zna nešto o tome da se Bobi guzio s nekim likom u kukuruzima.

6. Пито сам га већ, каже није.

7. Е да. Каже тражио му Бјелица број од фризера, он му дао Дудин. Каже муцао два дана мученик хахаха.

8. Хахаха које умирање.

9. ahhahahahahahahahahahahahahahahahah

10. хахахахахааха

11. ал стварно јебач ако прошири неко ово па смарају кешеља испашћете морони боље мојне ал боле ме курац.

12. Uvek može da kaže štimcu da su mu hakovali profil. Sudeći po printovima, ovaj bi mu poverovao.

TRČI ŠTIMAC TRČI.

13. да, рандом лик који хакује профил зна за конобара и кајсију у кафани. а и није ствар у штимцу.

уосталом боле ме курац, драго ми је да сам ово видео ал можете да испаднете до јаја некул.

14. Meni deluje fejk, al' sam svejedno pišn'o na scenu s konobarom, prosto mi deluje previše dobro da bi bilo realno.

15. Zaboravio si da pretpostaviš da je Štime mnogo glup.

16. Брате, и да је фејк налог, форе јебу. А није нереално.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.