Repstacija sporta Košarke

1. Oće neko da kaže onom komentatoru kad da koristi JEL a kad JER ??

Јер то онај тренер?

2. Јер то онај тренер?

Хахахахахаха :)))

3. Mlata, u Izmiru jedan. Imaš Na RTS-u. ;)

4. Šta je bre ovo, sve reprezentacije imaju crnce. Crna Gora-crnac, Makedonija-crnac, Hrvatska-crnac, Bosna-crnac, Ukrajina-crnac, Rusija-crnac, Grčka-crnac, Španija-crnac, Nemačku i Francusku da ne pominjem. Jesu ovo opet vratili robovlasništvo?

5. Za ove ostale je to normalno, al šta Balkanci jedu govna sa crncima? Mada, ionako su svi nule. Ja od svih sportova u kojima smo mi dobri košarku najviše gotivim, mi smo imak košarkaška zemlja, to što sad B92 forsira tenis i Novaka ne znači da smo mi neka teniska nacija, imamo jednog dobrog. A u basketu smo igrali kao tim uvek. Indijanapolis 2002. nikad neću da zaboravim, iako imadoh 8 godina tad. :)

6. sranje... gubi se smisao reprezentacije.

7. Šakale, a koji je to smisao reprezentacije, ne razumem? Da igra sa svojim jadnicima i da je svi maltretiraju, ili da dadnu neke pare crnji i on da igra? Ne razumem gde to piše šta je smisao, šta nije.

8. A ja npr. Špance ne mogu da razumem, pored onoliko onakvih igrača šta će im crnac?

9. a koji je to smisao reprezentacije,

Da igra sa svojim jadnicima i da je svi maltretiraju

То је прави смисао. Колики год јадници били, они су држављани те земље и уједно и једини који имају право да је представљају. Ово довођење црнаца је једноставно покушај да излече комплексе које им праве спортске (кошаркашке у овом случају) велесиле набијају. Јбг, ако си лош, потруди се да будеш бољи и то је то.

10. evo sad cu da ti kazem.
    smisao reprezentacije je da reprezentuje tj. da predstavlja odredjenu drzavu i njen narod. smisao reprezentacije takodje je i taj da se za nju igra iz ljubavi, a ne za pare.

oba smisla su prekrsena tako sto dovedes npr. nekog argentinca koji jednostavno nije pripadnik naroda kojeg treba da predstavlja. potpuno kretenski, zar ne? kontradiktorno.
    pritom dobija pare za to. takodje velika greska. smatra se najvecom cascu obuci nacionalni dres. a ne igrati za neku zemlju ciji ni jezik ne znas, za pare.

vrlo jednostavno. sta kazes Murinjo?

11. Ma znam ja to Buksno, ali neke selekcije su jednostavno očajne! A sa druge strane... Crnje igraju godinu ddana tu, osete se ko kod kuće i oće da igraju za repku. Znam ja šta je tradicija, ali pokušavam da shvatim ove.

12. smatra se najvecom cascu obuci nacionalni dres

Баш то.

Crnje igraju godinu ddana tu, osete se ko kod kuće i oće da igraju za repku.

Ти мислиш да се они стварно осећају као код куће, или да су просечни играчи који у својим репрезентацијама нема шансе да икад заиграју?
    Па онда, ајде кад не могу у својој, да играм овамо, још ми и паре нуде.
    Не знам, мени је то одвратно. Баш онако, фуњарски.

Тако мислим за сваки спорт. Имаш своје играче, играј са тим играчима.
    Кад би наша селекција (било који спорт) довела једног странца, аутоматски бих престао да пратим све активности исте. Искрено.

13. Rekoh Šakal, znam ja za tradiciju, al pokušavam da ih shvatim, jebiga.

14. Crnje igraju godinu ddana tu, osete se ko kod kuće i oće da igraju za repku.

Vidim Omaru Kuku zadrhti glas kad peva Oj svijetla majska zoro.

15. Buksnetina dobro kaže. Ako stranci počnu da igraju za pare za nacionalne timove, to onda gubi smisao. Ok, dođe crnac u neki naš klub, igra tu 4-5 godina, nauči jezik, stekne prijatelje, zavoli zemlju, pa onda neka igra za repku. A ovo što je Kuk prvi put otišao u CG da uzme pasoš, to je cirkus, i to obesmišljava pojam reprezentacije. Pa Duda Ivković je rekao da su nudili Kuka prvo nama, ali smo to odbili. I to je prava odluka.
    P.S. Vodimo 62:49

16. pobeda protiv Ukrajine. sigurno...nisu se mnogo trosili teo i krle, ali savan jebo kevu.
    bolji smo za 2 klase od ovih pacera, nista ne znaci ova pobeda...

sarenac kaze da novica tesko da ce da ide u Litvaniju...mnogo mi krivo. Za skok i atmosferu u ekipi je glavni.

17. Vidim Omaru Kuku zadrhti glas kad peva Oj svijetla majska zoro.

Zaplače ko onaj severnokorejac na svetskom u fudbalu :D

@Zapata

Nije Šarenac, on je kralj. Neki gost u studiju, ebem li ga ne čuh ime..

Pobeda, Duda meša karte...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.