Repstacija sporta Košarke

1. haha rođen 9.9. k'o i ja, može, dovoljna predispozicija

2. Једва чекам да овако пропаднемо и у тенису.

3. realno, propast našeg tenisa značiće poboljšanje u svim sferama sporta i kulture

4. Kosta Perovic samo iz Amerike

5. Nećemo dugo čekati na to maksimalno 5 godina dok novak još može da igra na visokom nivou

6. Ne znam kakav je ovaj Kravić, ali ako je za gram bolji od Raduljice, njega povesti sa Krletom i Kuzmićem. Mislim da ćemo posle dužeg vremena imati 3 krštena visoka igrača, drugačijih predispozicija.

Ovo ostalo, to je uglavnom to što imamo. Nije loše. Teo, Bogdan, Bjelica, Novica ako se vrati u formu, Vasa, Nedović. Ne deluje to loše meni. Videćemo kako to izgleda. Na četvorci bih pre pustio Mitrovića nego Birčevića silovatelja. Ali možda ni jedan ni drugi ne pođu na SP. Žao mi samo što Erceg ne igra, od njega se posle ove sezone dosta očekivalo.

7. ma dobar i onaj Lajović nije samo Đovak...

Teo, Nedović, Bogdan, Bjelica, Vasa, Birčević, Krle, Kalinić, Lučić, Micov (ako su zdravi poslednja 2 i oni su roviti valjda)... a Raduljica, Kuzmić, Kravić, ko se bolje pokaže na pripremama on ide, oni su diskutabilne forme i ne znam kako se mogu prilagoditi

8. Za Micova da ga kita boli da igra za reprezentaciju znam još od ranije. I zato mi nešto nije simpatičan lik. Uvek je kao povređen kada je leto, boji se da izgubi ugovor u cska bla bla. A vamo ga real traži. Govnar. Kad bi se Lučić opopravio... Vrlo zahvalan igrač

9. Надам се да је Радуљица почео да тренира индивидуално пошто га неће пустити у репрезентацију дуже од 5 недеља, укључујући и првенство. Ал њега вероватно боли курац, проводи се.

10. ni mene Micov nije ubedio ove sezone, al' šaznam nije loš. Mada rado bih Novicu pre njega, i time Bogdan ima više mesta na dvojci.

11. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=07&dd=02&nav_id=871306

??

Ovo opet po starom krenulo. U obrazloženju spiska Đorđević je na koferenciji rekao da mu je Savanović saopštio kako je vreme da ga izostavi sa spiska i stavi mlađe igrače. A ispostavlja se da Savan ništa ne zna o tome? Ko koga jebe ovde...

12. standardno
    zavadimo se sami i pustimo druge da vladaju nad nama hah

13. Samo sam doso da kazem da je Djordjevic puko ko lajsna

14. Evo šta bih ja voleo da vidim u reprezentaciji, prema onome šta je Đorđević rekao, 7 spolja i 5 visokih.

Plejevi: Teodosić i Marković, Micić
    Bekovi: Bogdanović i Nedović
    Trojka: Bjelica i Lučić(ako se oporavi), Dangubić
    Četvorke: Veličković, Mitrović
    Centri: Krstić, Kuzmić, Štimac

Njuške koje nikako ne bih voleo da vidim: Simonović, Jović, Birčević, Raduljica

15. Žao mi je što moram reći da mi se čini da će Đorđević biti košarkaški Mihajlović. Mesec i po do prvenstva,a već kreću afere. Jbg, to je naš sport, menadžeri sve kroje, a mi tonemo sve dublje.

16. Znam, viš šta piše pored Lučiča. :)

17. Pa znam, al' ako se oporavi ko onda otpada :D na isti način si i plejmejkere napisao

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.