Repstacija sporta Košarke

1. Zašto se ova tema ne zove jevanđelje po Simonu?

2. Jes malo nejasno a poenta je bila da ovaj upada ako se Lučić ne oporavi, mogo sam i jasnije da napišem ali nema veze.

3. aha, pa dobro

Ja mislim da i Marković nije potreban dosta su 2 čista pleja uz Nedovića za to... a Birču bih zvao u 12 sigurno.

A ne bih nikako Simona i Jovića u repki

4. Meni je on i dalje bolji od ovoga Micića, u odbrani svakako, Micić je na EP delovao nekako pogubljeno u odbrani, mada to nek ide na neiskustvo i to što je debitant.

A Nedović da batali da baca floutere i nek igra, koliko mi je iš'o na živce sa tim prošle godine to je strašno.

Ne znam ovaj mi je borbeniji, Mitrović, ne znam nekako mi se Birčević ne sviđa pa zato ovom dajem prednost, a plus je da i Luka ima dobar šut sa distance, ako me sećanje dobro služi.

5. Pa jeste bolji u odbrani, al' meni ovaj opet već bolji u napadu, a mislim da ne gubimo toliko, da bi Micić izgubio mesto i učešće na prvenstvu koje je potrebno njemu, a i našoj košarci samim tim jer je najbolji mladi plej.

Ma Birča mi je skroz zaslužio hvalio sam ga već a i kod Dude bi bio u 12 nego se povredio. Kompletan igrač prilično. Kod centara će biti zanimljivo ne znam kako će trenirati Kravić, Kuzmić i Raduljica koji je ograničen od strane NBA... biće zanimljivo.. al' mnogo bi nam značilo za budućnost da bar jedan, Kravić ili Kuzmić postane stabilan centar. Ne mora baš kao Krle al' tu negde.

6. Raduljica je u svakom pogledu ograničen. :)

A za pleja ne znam, videćemo, stoji ovo što si napisao, ali i Marković je imao dobrih partija na EPu.

Nego kako se stvari kreću sa reprezentacijom, otićiće tamo i Radulja i Simon i Jović i ostala boranija.

7. Ja bih pre gledo raduljicu nego štimeta.Valjda je nešto naučio u enbijeu

8. Problem je što je Krle i dalje naš najbolji centar, a veoma je precenjen igrač. Ne volim centra preko ili pored kojeg maltene svako može da zakuca. Volim centre koji su autoritet u sopstvenom reketu, kao što je nekada bio Vranković. Krle je i u napadu prespor i pretrom, sreća pa bar ima meku ruku.

9. videh dejana koturovica pre neki dan

10. Reservoir dog
    Problem je što je Krle i dalje naš najbolji centar, a veoma je precenjen igrač. Ne volim centra preko ili pored kojeg maltene svako može da zakuca. Volim centre koji su autoritet u sopstvenom reketu, kao što je nekada bio Vranković. Krle je i u napadu prespor i pretrom, sreća pa bar ima meku ruku.

Bobiska je pravi izbor ipak. Ili Rasko.

11. Po običaju pleniš humorom. - (slovima: minus)

12. A mad man see what mad man want to see

13. Krstića izvlači što je inteligentan i ima meku ruku, fizički je jako slab a pritom je i ostario, rijetko koga iole sirovijeg da može izgurati. Jbt, prošle godine sa Špancima, samo se odbijao od gasola mlađeg ni prnuti mu nije mogao. Najgore što se ni izbliza ne vidi ko bi ga mogao naslijediti, meni Milutinov najbliži.

14. Auu, pa to i jeste probelm, ako je Milutinov naš najperspektivniji centar!
    Prvi je Gagić bolja petica od Milutinova, a ne mnogo stariji, ako se ne varam.
    Naš najveći problem u odbrani na poslednjem EP je bio upravo Krstić.
    Doduše još gora situacija je bila kada su nam u prvoj petorci igrala 3 katastrofalna igrača u odbrani - Teodosić, Savanović, i Krstić. Savan je tu još najmanje loš.

15. To me je uvek fasciniralo kod Krleta, centar koji najčešće ima oko 5 skokova. Nikada u karijeri nije gospodario reketom. Ali je opet naš najbolji centar zadnjih 10 godina, velika šteta što je Peković odlučio igrati za CG. Pa i Vučević, čovek koji kao klinac beleži dabl-dabl u proseku u NBA zaslužuje duboko poštovanje

16. Ocemo dispadnemo jos iz grupe?

17. Otkazao Velickovic, a Djordjevic rekao da nema obraza do zove sad Savana ili Macvana.

Na sta smo mi spali sunce ti jebem..

EDIT:

celt
    Ocemo dispadnemo jos iz grupe?

Ja cu se kladiti na to.

18. Otkazaće i Micov i Lučić zbog "povrede" i povrede. 1/1

19. Nećemo Celte, verujem u Saleta i momke ;-)))))))
    Uvek sam neumereni optimista kada je košarkaška reprezentacija u pitanju.
    @Peaks89
    Slažem se za obojicu. Znamo da je Peković bio blizu odluke da izabere Srbiju, da se ne vraćamo na to šta je prevagnulo. I za Krleta se slažem najbolji je naš centar najmanje poslednjih 10 godina, ali to i jeste problem. Od Raduljice sam mnogo očekivao, ali izgleda da je glavni problem što je fijuk...Naslednike ne uočavam.

20. Ja cu se kladiti na to.

jebi ga nekad smo imali igrace za koje ubedljivo vidis da su dobri i najbolji u svojim klubovima i sire a danas sve neki prosek do proseka teraj ga u kurac

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.