Repstacija sporta Košarke

1. Koliko timova prolazi dalje iz grupe?

2. Mnogi zaboravljaju da Micov još nije postigao "radnu temperaturu", i da u pripremnim utakmicama nije pokazao ni 50% onoga što može. Nadam se da će na SP on biti jedno od prijatnih iznenađenja za mnoge neverne Tome.

pre 2 dana

Ovo napisah kao što se vidi pre 2 dana...sad bih muda pojeo što ni Micov neće putovati na SP !
    Šta god da je uzrok sukoba, ne verujem da je Micov psovao Saleta. Pokušao sam u snimku utakmice da utvrdim kada i šta se desilo, ali ni ova dvojica na RTS-u, ni Kole na Areni nisu ni provalili da je do sukoba došlo.
    Ako se ne varam sve se desilo na malo manje od 5 minuta do poluvremena. Bogdanović je šutnuo air-ball, a Micov je zamenjen (Simonovićem) čini mi se. Izašao je sa facom - "šta sam ja kriv, da mene menjaš", ali ne videh/ne čuh da je nešto rekao. Onda posle gledam u fotografiju na kojoj se vidi da ga Sale obema rukama gura s leđa...OK selektor mora da pokaže autoritet, OK igrač bi morao da se povinuje. Opet, u ovoj konkretnoj situaciji ne vidim adekvatan povod da Micov bude oteran u svlačionicu. Možda njih dvojica znaju nešto više što nam nisu rekli. Nisu mi se svidele ni selektorova, ni igračeva izjava. Kako god, na SP idemo u još slabijem sastavu.

3. Znači i ovaj indijanac otpao, još Raško i to je to
    idemo u nove pobede!!!!!11!

Đilas:''Optimista sam, možemo i do polufinala''

DOVOLJNO

4. Ne sviđa mi se ovo nikako. Mislim da Đorđević pretjeruje. Nisam opazio da je Micov u karijeri imao sličnih ispada, izgleda da je atmosfera u repki katastrofa i da tenziju diže upravo selektor. Od sramotnog razloga za nepozivanje Savana i Mačvana, preko kačenja sa Braduljicom i na kraju ovo sa Micovom, nemam lijepe riječi.
    Uz to, imamo u timu Jovića i Birčevića, koji su, realno, nedorasli ovom takmičenju, pa Teo i Krle praktično bez treninga, Simona (ne treba pojašnjavati), teško...
    Ako dođemo do četvrtfinala, to će biti senzacija.

5. Ма све је могуће, и да се распаднемо групи и да стигнемо далеко. Реалнији је овај први сценарио али видећемо.

6. И Мачван је морао бити на списку, посебно у овакво бедној конкуренцији.

7. Sve oko reprezentacije podsjeća na dešavanja u fudbalu, tako da ne mogu zamisliti taj scenario da odemo daleko. Izgleda da smo još uvijek optimisti u košarci. :)

8. Mačvan je bio u fazonu boli me kurac, još ranije. Za micova sam pisao pre koji mesec da je njemu važno da zabode ugovor, da se ne povredi i da mu se jebe za repku. To su njegove reči od pre 2 godine recimo. Ja i dalje ne mogu objasniti njegov potez protiv grka. Jednostavno lik nije tu.

Možda se ljudim ne dopada to što radi Sale, misle da uvek treba da igra 12 najboljih. Setite se 2005. i koji smo tim tada imali, a šta je bilo. Ako je Micov zajebo, neka ga je izbacio. Što bi jedan Krstić sa sto godina i povredom dolazio tu svako leto i trudio se, a ovaj da jede govna.

9. Ne znam, daj Bože da napravimo nešto, ali sve ovo ne govori u prilog tome. Rezultat će reći sve. Ili bar da se vidi da su ginuli, pa ako ne budemo imali sreće, ok.

10. ИРАН МНОГО УЛАЖЕ У СПОРТ КАО И ЕГИПАТ

11. данас сви играју кошарке.

Еј, мени је све ово до јаја и све се одвија по плану јер сам се кладио у вечеру да нам је максимум осмина финала.... БУАХАХАХАХА (евил лаугх)

12. U finalu Simon kapiten ruši amere sa 10 trojki.Srbija u transu.Doček na balkonu.Ulicama odzvanja "SAD SI UZO PEHAR SIMONEEE"

13. A što se tiče micova u pravu je sale
    Ko je on koji kurac da se buni što ga vadi iz igre.Pogotovo na prijateljskoj utakmici je tako nešto posebno moronski.

14. ма мицова боли курчина, каже кешељ да је лик пријавио повреду и отишо да лади јаја на неком острву али су га изгледа провалили

а да се ђорђевић понаша према играчима као према стоци, то јесте. ту је његов стручни штаб исти као прошли. мачвана малтене наранио говнима преко телефона, рекао му у фазону можеш да дођеш на припреме и на то те зовем чисто зато што имаш име али нећеш проћи у ужи списак. радуљу исто нешто намазо говнима, али му овај ипак дошао. неће бити добро, нису сви ложане без мозга као штимара да лете по терену и гину иако се према њима не опходе баш најлепше. са штимаром малтене нико из екипе не разговара јер је дилеја, ал њега боли курац за то, поломи се човек.

15. Pa ne znam, Sale pominje bacanje peškira, a jasno se videlo da su prvo nešto razgovarali, pa mu je Đorđević verovatno naredio da ide u svlačionicu, pa ga je odgurnuo, pa je Micov tek onda bacio peškir.

Nešto se tu prećutkuje

16. Taman me malo uhvatio optimizam nakon par pripremnih mečeva, i sad nakon ove lakrdije ponovo mi ne liči na dobro. Ko će da igra dvojku kad Bogdan bude odmarao? Četvorke, Mitrović i Birčević će da se nose sa Ibakom npr?!

17. Odavno sam već napisao: četvrtfinale ne bi bilo iznenađenje iz razloga što grupu prolazimo sigurno, a onda se u osmini srećemo sa Grcima, Argentincima ili Hrvatima. Svejedno je s kim, jer od svih možemo i da puknemo, ali i da ih dobijemo. U slučaju pobjede, vraćamo se na nekog iz naše grupe, a to će kakve smo kurčeve sreće - biti Španci. A i da budu Francuzi, opet je mrka kapa bez obzira što smo ih sad dobili 18 razlike. Ako se nekim čudom slože kockice, pa prođemo u polufinale, svejedno ćemo da šizimo i ponašaćemo se kao da nas 80% nije popljuvalo igrače, selektora i savez samo mjesec dana ranije. Ajmo Srbi!

18. meni stimara bas deluje lik kojeg svi vole jer deluje malo retardirano...

nikad mi nisu bili jasni sportisti koji imaju ogromne karijere i vaze za ogromno ime u sportu i onda se tako izblatnjave za samo godinu dve bavljenjem trenerskim poslom, politikom ili zalaganjem za neka ljudska prava manjina i ostalih gluposti....kupi ostrvo i bezi uzivaj dok si ziv

19. nakon ove lakrdije ponovo mi ne liči na dobro

Ni meni. Od juče mi "nije dobro"...Bjelica i Micov su nam dva ključna igrača. Ne najbolja, ali 2 ključna, i sada spadosmo na samo jednog.
    Gledam slike i ne kapiram, šta je to toliko strašno mogao da kaže Micov, pa da zasluži onakvo izgurivanje. Pre sam sklon da poverujem Micovu da je selektor bio preterano nervozan.
    Šta reći o igri ?
    Bogdan šutnuo 2 erbola, Simon jedan, možda i on dva. To su nam tobože najbolji šuteri. Teo opet s bolom u predelu prepona po pitanju odbrane, doduše oduzeo je jednu loptu u prvom poluvremenu. U napadu fenomenalan u asistencijama (ne interesuje me zvanična statistika, jer u taj broj ne ulaze pasovi posle kojih su saigrači promašili, ili kao Katić na prethodnoj utakmici nisu uhvatili loptu), u šutu solidan, uz jedan olako promašen zicer na pas Markovića, i jedan ničim izazvan šut sa 9 metara u pokušaju da baš on izjednači. Kapiten sam pod košem zakucao u prvi obruč, u odbrani pogubljen, prespor, beskoristan (pogotovo protiv ovakvog protivnika), u napadu još daleko od dobrog, osim solidnog šuta sa poludistance. Birčević, Jović, i Kalinić kao da služe samo za to da prekršajem zaustave kontru protivnika (Kalinić čak i u tome neuspešan, omogućio im lake poene sa bacanja, zakasnelim faulom, iako nismo ispunili bonus). Štimac borben, ali uglavnom jalovo (skoči u napadu pa promaši zicer, dobije dodatno slobodno koje promaši...). U stvari, osim Raduljice niko juče nije bio dobar, možda Marković, Bjelica i Micov tek pristojni. Optimizam je lagano počeo da mi se topi...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.