Repstacija sporta Košarke

1. преносим вам речи игора милановића, најбољег ватерполисте света свих времена, парафразирам:

тренер шта ти каже то мора, ту нема, он ти је бог, ама баш шта год да се тражи има да урадиш.

суштина је да се ни у лудилу ти не расправљаш са њим, то је једна од карактеристика врхунског спортисте, и у развоју и кад постане играч. значи тренер је бог, ти си пред њим црв. то мора тако.

можда је сале претеро, ал никад он није био дебил немој да се лажемо. пре ће бити да се овај курчио. а свакако је сигрно да ми не знамо све шта се тачно десило и шта је било раније између њих двојице. што кажете нешто је прећутано и шта сте запели за савановића па он је прошло велико такмичење одиграо слабо и има 200 година.

а нама смета кад нам у фудбалу наводно неки рамадани одређује репрезентацију а сад нам смета и кад селектор очигледно не трпи никакво нарушавање тимског односа. мислим да је до јаја што сале оће да зацементира тај став да је репрезентација најважнија ствар у кошарци и сви који су дошли да блеје и нису успели да изграде да тако доживљавају репку могу да иду.

2. Tačno tako. Ja sam razmišljao još pre ove tekme da je vrlo moguće da Micov ispadne, samo ga je ime držalo u timu. Bol u kurcu veoma izražen. Jedini ama baš ništa nije pokazao, i u neku ruku mi je drago što se sve ovo desilo. Ne može igrač koji pre nije imao rolu u repki da misli kako je u rangu Tea, Krstića, Bogdana, Bjelice, te da ima zagarantovano mesto u ekipi. Faliće nam, to je činjenica, ali možda je i bolje ovako.

Slažem se sa Salom da imamo najslabiju klupu. Nemoguće je očekivati nešto od Jovića, Simona, Birčevića, Štimca/Katića, pa i Mitrovića. Sve u svemu, ja sam i dalje optimista, očekujem četvrtfinale, a verujem da možemo i u polu.

3. al mi bode oci ovaj natpis SRBIJA na latinici na dresovima

4. Simonovic nas najbolji suter? RD, ko ti je hakovao nalog?

5. Napisao sam ТOBOŽE najbolji šuteri...Uostalom na ovim pripremama podjednako dobro/loše šutiraju obojica.
    Nisam ja pravio selekciju nego Sale Đorđević, pri tom ne možemo se pohvaliti da smo poslednjih godina "stvorili" nekog šutera svetske klase.
    Nikada ne bih napisao da je Simonović dobar šuter, a pogotovo ne najbolji. U ovoj ekipi je možda Teodosić najbolji šuter, pa Bogdanović (ili obrnuto), a sigurno je i Bjelica bolji šuter od Simona.
    Očekujem da će i na prvenstvu od spoljnih igrača najviše šuteva uzimati Bogdan, Teo i Bjelica(ako računamo da je on spoljni), pa tek onda Simon, koji će zbog otpisivanja Micova imati neočekivano veliku minutažu (iskreno pre početka priprema, ni u najcrnjim slutnjama ga nisam očekivao u 12).

6. Da imamo trenera tipa Duda, Željko, nadao bih se medalji, ovako ne.

7. Jebiga, mnogima Duda, nije valjao...

8. Ma vratite Zeravicu.

9. Samo neka Vlade Djurovic bude strucni konsultant tokom celog prvenstva i ja za medalju ne brinem.

10. хахаха владе бог

11. Dzordan? Pa ne znam bas, nije on los ali

12. Najjači je Vlade Đurović bio na prošlom prvenstvu, kad je pred kraj analize jebao majku Danijelu Nestoru, jer ga nervira :) ko po vama treba da otpadne od ovih 13 ljudi što su ostali? Po meni Raško The Dream Katić

13. Јовић, Симон, Бирчевић, Рашко, Штимара, Калина. Отићи са седам играча, шта да се ради.

14. Па центар ће сигурно отпасти, шта ће нам четворица. Крле и Радуљица су ми сигурица, Сале зготивио Штимару, тако да верујем да ће Нос остати дома.

15. пре бих ја одвео штимару иако је идиот, он је бар идиот који ће да погине за тим, овај рашко је идиот кога боли курац и нуме

16. Ko će da peva divoušn ako raška ostavi kući, daj ne zajebavajte, osvojićemo evroligu s raškom, šta.

17. симон је обавезан да се отме пехар, без тога не смеју кући

18. Dakle simon i katić idu, otpadaju krstić i bjelica, koji će nam kurac, i milisavljević umesto teodosića kao iznenađenje, da zbunimo ove arape u grupi.
    Edit: a štimac će da viče: "JEBALI SMO UNIKS, UZELI SMO EVROKUP".

19. cek, kad ce jebeno da skrati spisak?

20. Sutra.
    Tj. Sutra ce da objavi

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.