Repstacija sporta Košarke

1. момци су објаснили, а тепић и мачван су ућуткали све дежурне критичаре и фотељске селекторе.... но, још је боље да сад играмо против лакших противника, летоније и израела, екипа против којих не бисмо требали да имамо неких проблема и таман ће се момци фино разиграти за немце и французе.... швабе су негде сличног квалитета као и италијани, само што они имају другачији менталитет и приступ игри, а французи су, иако сматрам да су доста извикани, јер су више за дефанзиву него напад, ипак за класу изнад шваба и италијана.... видећемо.... само нека момци наставе са добрим партијама....

2. Bravo za Dudine visokoletače! Večeras u Dnevniku će opet biti reči o Đokovićevom ramenu! Više mi se povraća!

3. Video sam za Tepića još u pripremama da je napredovao u odnosu na prošlu godinu, ali za Mačvana sam mislio da nije u formi a on me je poptuno demantovao. Kešelj naš atletski najbolji igrač uz Markovića i Paunića, čovek radi dvokorak sa trojke i kuca na kraju. Perović mi je bio sasvim solidan iako se to ne vidi po statistici, ali kad god je ušao zatvorio je reket. Sve u svemu svaka čast momcima i puno sreće u nastavku.

4. puno sreće u nastavku.

Ako nastave da igraju ovako, sreća im ne treba. ;)

5. Jebeno nam je bilo protiv Zabara sto nisu dozvoljavali da igramo nikako drugacije nego visoko sa dosta suteva za tri. Ukenjalo nas je nekoliko puta dok im nismo probili odbranu. Samo da imamo ovoliko srece do kraja i mozemo do medalje.

6. ИДЕМО СРБИ!

7. ПИШАЈ ПО БАЛТИКУ!

8. Kakav lep potez za kraj lepa partija pauna

9. Да, Паун је знао шта ради кад је требало. Чак ме и изненадио.

10. Солидна игра, судије јеле говна и тако.

11. Perović mnogo mlako ulazi u duele, nekako mi je sav... Flafičast. Kad bi mogao malo da uskladi koordinaciju pokreta... Mada, dobro izvodi slobodna, za svaku pohvalu.

12. Као што је Дуда рекао, фалило нам је концентрације у појединим тренуцима, то није проблем против екипа какве су Летонија, Израел, па чак и Италија, ал' могао би да буде против Француза и Шпанаца.... Но, Саван је прорадио, Тео наставио са добрим партијама, Крстић блистао, Паунић одскочио, а остварена је на крају ипак убедљива победа....
    Видећемо шта ће Дуда спремити сутра за Израелце, ал' не би требало да имамо проблема, Израел ће вероватно завршити без победе у овој групи јер играју очајно, а ништа бољи не би били ни са Каспијем, а и таман ће се момци фино разиграти након те три утакмице против панцера и Француза....

13. Kakvo testiranje živaca
    Sjajan je kešelj

14. Србија победијо!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.