Repstacija sporta Košarke

1. Не би ми били ми да нема драме у задњој четвртини.... Ипак је добро било против Израела, једино нас шут није хтео управо до задње четвртине, док је Израелце управо хтео до тада, поготово Блутентала.... Доминирали смо испод коша са чак 15 офанзивних скокова.... Боље сад да нас је малко заказао шут против Израела него против панцера или Француза.... Свака част момцима....

2. Ауф, колико сам се само нервирао током утакмице. Саван докторски, Крле капитенски, али човек одлуке је Кешељ. Он је једно велико мудо и у његову част турам нови аватар.

3. Sralo ih je mamu im jebem. Nisam mogo da verujem. Da smo izgubili porazbijao bih sve po kuci. U jednom trenutku mi doslo da razvalim neki deo namestaja.

4. Ајмо Ајмо браћо, до финала! :)
    Даће Бог!

5. Slažem se u potpunosti, Savan i Krstić su bili najbolji, al Kešelj oprc'o!

6. Dudini visokoletaci lete ka zavrsnici... Dobijamo i kad smo losiji nego inace... Samo da Novickog i Parkera zatvorimo, kosarka je timski sport, ne presudjuje pojedinacni kvalitet!

7. Teo - Konstantno donosi prave odluke, odličan. Zna da stane na loptu.
    Kešelj - Sabija, jebe i arči redom. Odičan.
    Savan - Bog.
    Krsta - Plaše ga se svi redom, ne zna se kad će dizvuče stolicu. Kapitenski.
    Tepić - Zapušio usta svima.
    Pantelić - Dao gol!

Mi imamo našeg Boga ime mu je Bodiroga!

8. Savan otac. Po meni je velika greška da Teodosić ima preveliku slobodu da šuta kad god mu se digne, a bolji šuteri od njega nemaju (Kešelj i Rašić). Počeli smo da ih stižemo kada je Teodosić počeo brže da prevodi loptu, lakše smo postizali poene. Mi gore od ovog čini mi se da nećemo igrati a ovi Izraelci neće bolje garant. Savan nit je brz nit je jak nit skočan al im jebe mamu mozgom...

9. А ни Рашића нешто не иде шут, а кад га иде, нагази линију :-D.... Добар је Тео шутер, ал' га данас, као и цео наш тим (осим Кешеља) већину меча, није хтело...
    Елем, Шпанци се полако разигравају, видећемо их против Литваније и Турске.... Превише су зависни од браће Гасол, остали и нису нешто на нивоу....

10. Remac, ne bih se baš složio sa tvojom izjavom da je Rašić bolji šuter od Tea. Znaš kako, Teo je odličan šuter, naravno, ali nije vrhunski, nego je vrhunski kad se lomi. Dejs, protiv Francuza moraćemo mi da se pazimo i Batuma i Noe, mada će Nou da pojede Krle. Što reče Reme, nikad se ne zna kad će d'izvuče stolicu. :) Ma dobri smo bre i kad loše igramo. Kad se budemo razigrali, čuvajte se Jevropljani!

11. А и неинформисана јавност једе говна. Наши нису били на највишем нивоу, али свакако овакав меч није био неочекиван. Израел није нимало наивна екипа. Блутентал, Халперин, Бурштајн су сјајни играчи са вишегодишњим искуством у ЕЛ и гомилом важних мечева иза себе. Наими се издркавао по противницима у млађим категоријама и био огроман потенцијал, мада га није баш оправдао. Пнини такође није лош, као ни остатак екипе. Све у свему, јако потцењена репка.

12. http://www.youtube.com/watch?v=bKq-zyl6jSw

Прижељкујем сусрет са Османлијама, да им се осветимо најзад!

13. Meni nekako glupo što kad pobediš nekog kao danas Izrael ne računa se dalje, isti kurac bi bio i da smo izgubili ovu i letoniju (pa i Italiju) a pobedimo npr Nemačku i Francusku koji će kao i mi proći dalje najverovatnije.. Ne diraj mi Tea komšo, ima on slobodu, pokušao je par puta i ne ide, ima kome ide (Rašić, Kešelj), ne troši lopte toliko.. Od priprema nisam video nijedan meč da je on nešto forsirao 3ice i poene, sve podredjeno ekipi..
    S'druge strane Marković mi je malo izgubljen.. Prebrzo sve radi, boji se trojke i forsira asistencije zajebane a nije baš taj kalibar.. Al ae rokamo daljee...

14. SERBIA REFUSE TO LOSE!
    Game Hero: Dusko Savanovic led Serbia with 24 points and hit a three-ball with 1:03 to play for an 84-76 lead to all but seal victory.

http://www.eurobasket2011.com/en/coid_BcDAbUZLIcYf5DXYq5Ly,2.articleMode_on.html

Саван Боготац, Крле капитен, Кешељ, муда му вире из шортса, сме кад треба, Тео и треба да има слободу да шутира кад год хоће. Ако он нема слободу у игри, ко би је требао имати? Мада ме помало брине што ових дана стварно очајно шутира, али биће то океј.

Наша главна предност је дугачка клупа. Ако неће Теа, Рашу, Марковића, Тепића онда хоће Кешеља. Једноставно увек имамо некога који може да преузме када осталима не иде. Јако битно.

ИДЕМООО СРБИИИ!

15. Свака им част. Од Кешеља, Теа, Крстића и Савана сам и очекивао да играју к'о змајеви, па бих за сада издвојио Тепића. Драго ми је што је коначно прорадио, као да се ослободио притиска. Наравно, и остали су за сада добри, одрађује свако шта треба. Надам се да ће Бјелица играти више како буде одмицало време.

16. Eto ja se ne bih složio da je bolji šuter od njih. Volim ja njega i super je igrač i sve to, ali što zna da pretjeruje sa ispucavanjem, to zna i to me niko ne može ubijediti u suprotno. Ajd kad mi vodimo nekom razlikom pa on puca, al nemoj mi silit loptu kad gubimo a možeš dodati nekome i tek je 6 sekundi napada prošlo. Kad te ide pucaj svaku ako može, kad te ne ide nemoj divljat i pucat povazdan.

17. A večeras ko dobija? Ja lično mislim da će Francuzi, bez većih problema.

18. Mogli smo mi to bolje.

19. За прве утакмице на првенству није лоше, али свакако да има места за напредак.

Нема фотографије где се види Пнинијева фаца како слуша док Дуда држи предавање, тако да ће послужити и ова. Говно покварено. Добро је што Крстић није полудео.

20. hahaha, Duda je bio u fazonu: - E kad te majka i otac nisu vaspitali sad cu ja!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.