U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Рихо, већ смо утврдили да си ретард, не мораш више да се доказујеш.
брао сигмунде, хоћеш банану да се осјећаш као код куће
Saletu ne sastavlja Miško reprezentaciju, već FIBA! Ccc...
реално, јебеш митровића ко да је не знам ко.
у суштини ако богдан не одигра ко пистол пит 70 посто текми можемо кући.
Tom logikom jebeš bilo kog igrača, pojedinačno.
Ko je tu svetska klasa?
Vidim da ni Bogdana stručnjaci ne smatraju svetskom klasom (lično, u ovom timu njega najviše cenim).
Drugo, ako je atmosfera uopšte i bila dobra, onim ispadom u nedelju je svakako narušena.
у смислу није нешто бољи специјално од алтернативе ако је уопште и бољи. ја бих избацио штимца јер је малоуман. мада истина готиван је и бори се као лав и стало му је, тако да бих размислио.
хоћу да кажем да не мора да се драми око тога и да је јовић испао рецимо било би нам жао итд, а није отпао неко најбитнији због не дај боже повреде па да је баш трагедија.
а богдан кажем ем јер је једини бек ем јер се иде на то да кида и ако мислимо нешто мора да буде пистол пит реално. + радуљица иако је играо до јаја тешко да ће имати више минута од крстића који можда буде играо и горе него овај.
а светкса класа, ако ту не убрајамо топ црне нба играче, а не убрајамо јер онда су само они светска класа, су тео, богдан и крле и радуља и бјелица мооожда.
Kako god, sada je vreme da svim srcem navijamo za reprezentaciju, pa makar osvojili i samo bronzu !
Nekako me i ne čudi, krstić još deluje mnogo rovit i igra k'o pička, a hteo je da ima tri sigurna centra, jer možda razmišlja da može da obnovi povredu, da se ne uigra kako treba, pa da bude siguran s te strane, a računa na teodosića koji bi i od muslija napravio zver pod košem asistencijama, pa onda katić i štimac ne deluju tako loše, samo kad uspeju da prime tu loptu.
Spoljna linija je dobra kako se očekivalo da može da bude, teodosić i marković kao plejevi, verujem da će da rotira teodosića i bogdana na dvojci kad je marković plej, kalinić na trojci kad je bjelica četvorka, a kad bjelica bude na trojci onda birčević jbg, mada se možda pokaže dobro.
Meni je kalinić korektan, naročito u skoku i odbrani, i svakako zaslužuje više minuta od simonovića.
Jebote, simonović nas predstavlja na sp, budiboksnama.
Je l' ono krstić prošle godine u cska imao često ulogu četvorke, forsirali su ga na toj poziciji čini mi se, pa se posle prelaska u tursku žalio da mu nije odgovaralo? Možda će i sad koji minut da odigra tu, kako bi bjelica mogao da se rastereti.
Ma igraće i Simon na četvorci, bar povremeno, al' opet je najbolja varijanta kada je Bjelica na trojci, a to će sada biti varijanta samo kada igra Birčević. Ne verujem da će Sale da kombinuje petorku sa Štimčugom ili Katićem na četvorci dok je istovremeno Bjelica na trojci, mada sve je moguće...
Ne pratim puno košarku, ali bojim se da se ne osramote
nešto slično kao Dule Vujošević u Litvaniji na EP čini mi se, ako se ne varam
U ŠveCkoj Zhajče...
sesto mesto sramota, al zato sedmo mesto je BRAVO MOMCI TAKO SE BORI ZA DRES
Dirnuo si im svetinju, pobogu. Nebitno sto su tad bili aktuelni prvaci sveta i sto je imao Stojakovica u ekipi koji je bio u formi karijere i sto je poveo jebenog Djuru Ostojica, dok svi znamo sta se sve izdesavalo na EP u Sloveniji. Ne kazem da je to bas veliki neuspeh, ali opet je zanimljivo kako se brecate na svaki pomen vaseg Boga u bilo kom negativnom kontekstu.
grok grok svinja debela aa grok grok
Sramotu smo imali pre godinu dana, ne znam zasto je blam to reci nego se moramo secati Svedske? A realno, najveca blamaza je bila kad smo bili domacini, ne toliko zbog toga koji smo zavrsili nego zato sto smo legendi kakav je Zoc pljunuli u lice
Legendi koja je svu odgovornost svalila na igrace.
Stvarno neodgovorno od njega, tu si u pravu. Sta je ocekivao da ce posle samo par sati sna zbog bleje po splavovima moci da razmislja trezveno i smisli taktiku da bi nasi momci pobedili.? Oh wait
Prvo, njegovo je bilo da takve igrace adekvatno sankcionise pre prvenstva, jer je tada jos i imao mogucnost izbora tj. na svakoj poziciji je bilo po bar dva igraca svetske klase, dok sad Sale i mora da pravi kompromise. Drugo, da su osvojili sto posto sam siguran da o takvim stvarima ne bi nikada pricao, nego je onda morao da spere ljagu sa svog imena.
http://mondo.rs/a612053/Sport/Kosarka/Djordjevic-pitao-Sabonisa-Zasto-toliko-centara.html
ocajna reprezentacija.
http://www.sportske.net/vest/kosarka/djordjevic-prelomio-mitrovic-ne-ide-na-mundobasket-192239.html
sta si bre prelomio? kako je ovaj uopste dospeo na spisak? lik dao 45 poena za sezonu ko koga zajebava ovde?
statisticar, postedi nas svojih strucnih analiza molim te. ne razumem tu mrznju prema decku samo zato sto igra za zvezdu. znam da si isfrustriran sto nije pozvan vule avdalovic, ali to nije opravdanje da izbacujes fekalije po ovoj temi