Repstacija sporta Košarke

1. Biće mi nenormalno žao ako otpadne Luka(mada bi to značilo da bi bio spremniji na početku klupske sezone). Nek ostavi kod kuće Nosatog, mator je i sili mnogo. Odvratni brat Štimara je gotivac, bori se ko lav a i do jaja je gledati koje face slaže dok igra.

2. ја се још увек надам да су ови на фибином сајту сјебали

3. Birčević je mekši od Mitrovića, ali viši, i ima bolji šut za 3 poena. Nažalost bilo je jasno da otpada jedan od ove dvojice.
    Sad mi je još zanimljivije pitanje ko bi otpao da nije bilo "slučaja Micov", Birčević, Raško, ili Jović?

4. ја се још увек надам да су ови на фибином сајту сјебали

Ma sto posto, kapiram da bi Sale rekao medijima, nema razloga da krije. Mada i novine kažu da je Luka najveći favorit da otpadne sa spiska.

5. Али брате Штимац и Рашко, лол

6. verovatno ima Bjelicu u planu da mu igra 4ku dosta...msm Bjelica je glavni krivac

7. Birčević je mekši od Mitrovića, ali viši, i ima bolji šut za 3 poena. Nažalost bilo je jasno da otpada jedan od ove dvojice.
    Sad mi je još zanimljivije pitanje ko bi otpao da nije bilo "slučaja Micov", Birčević, Raško, ili Jović?

Dože, nisam od tebe očekivao da nam vređaš kapitena(koji se ne zove Simon ofkors) i mog novog omiljenog igrača u zvezdi posle Miroslava Raičevića.

U tom slučaju bi otpao Raško sto posto.

8. pseto88

Biće mi nenormalno žao ako otpadne Luka(mada bi to značilo da bi bio spremniji na početku klupske sezone

To i ja pomislih. Apsurdno zvuči da je za Zvezdu ovo bolje...Sigurno nije, jer iskustvo igranja na SP može samo da doprinese napretku kod mladog igrača (na Raška se ovo ne odnosi).

9. Ma naravno da nije bolje, iskustvo sa SP ne može da nadoknadi nikako osim ako ne dobacimo do f4 evrolige jbg(a možda ni tako) ali mislio sam na fizikalije. Neće mu trebati proces regeneracije(koji bi i inače trebao da bude kratak za tako mladog igrača). A i vreme uigravanja sa saigračima je u pitanju...

Ali da ne spemujemo temu za repku :)

10. Ma dajte ljudi, pucamo lagano. Vodi jednu cetvorku i to Bircevica. Bar da je naknadno zvao Jokica a ne nosonju.

11. Tačno. Jokića više niko i ne spominje...

12. Jokic je morao da bude bar na sirem spisku, ja bih ga cak poveo pre Birce. Zao mi Mitrovica, velika steta da on pusi pored Jovica, Kalinica, Simona, Birce, Katica i Stimca.

13. I to bi bilo donekle podnosljivo da nije oterao Micova, jer bi Bjelica mogao vise na cetvorku a Micov na trojku. Ovako nam ne gine da jedan glava od ovih neznalica (Birca, Kalinic, Simon) ima vecu minutazu i ulogu. A uz to ce i Jovic biti prva izmena Bogdanu.

14. Neće Jović da bude izmena Bogdanu, nego će da igraju u istoj petorci Marković i Teo.
    Kako god okreneš pojedinci će imati enormnu minutažu, pogotovo bekovi.

15. Obrni okreni, isto nam se vata. Četvrtfinale nije iznenađenje, sve preko je senzacija.

16. Bogdan će imati minutažu kao u partizanu... Videćemo samo koliko će poena davati što iz igre što sa sl bacanja

17. а, у, мировић не иде, ааа штета, а иза њега је до јаја сезона, ааа салету мишко саставља екипу, ааааа митровић капитен не иде, баш мие жао јер је огроман таленат а има само 21 годину, ааааа поведи митра... ај убите се

18. Рихо, већ смо утврдили да си ретард, не мораш више да се доказујеш.

19. Ako Mitrovica ostavi gajbi, Sale Djordjevic je i zvanicno retard

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.