U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Симон ће да украде сок са клупе Бразила
Gubimo od Brazila i kanta nas spanija prejako fazon 20+, kroasani danas biju Grke, preuzimaju tron, ostaju na prvom mestu, nalecu na nas odvaljuju nas 7 razlike i zdravo djaci , za bolje i niste
treba zakljucati temu, bas zato sto ste kao picke poceli vec da kalkulisete...pustite ih jbt, ko god da im se padne ispadaju lawl
http://www.mvp.rs/media/k2/items/cache/264d8a2d12b255492c0a14e0e8210b28_XL.jpg
ВЕЧЕРАС ЋЕ КАТКО ДА ЕКСПЛОДИРА
http://hotsport.rs/wp-content/uploads/2013/10/rasko-katic-lopta.jpg
БУШИМ ЛОПТЕ БРАЗИЛЦИМА И МАЛОЈ ДЕЦИ
ГЛАВУ ГОРЕ, ЗАБРИНУО САМ СЕ КАДА ЈЕ ОНАЈ КУДРАВИ ПОДЛАЦ УДАРИО У ЗУБЕ НАШЕГ ШТИМЦА, АЛИ СИГУРАН САМ ДА ЋЕ ДОБАР СТОМАТОЛОГ ТО РЕШИТИ. ПРИМЕТИО САМ ДА СЕ РАШКО ПОКРИВА СА ДВЕ МАЈИЦЕ ПРЕКО ЛЕЂА, ТО ЈЕ ДОБРО, СТАРИЈИ ЈЕ.
ПОЗДРАВ ОД МИЉАНА
https://www.youtube.com/watch?v=TtL5qYMQdro
Pogrešio tabletu.
Улазимо у полуфинале. Запамтите овај пост пичке!!!1111123421412
Е да, мени је једна ствар фасцинантна. Током припрема је Сале рекао да Богдан треба да се опусти, да не очекује превише од себе и набија себи притисак. Напљували Салета, подржали Богдана. Прошле две утакмице на СП, сви пљују Богдана. Сале не убацује Крстића јер је ровит, обновиће повреду, даје му шансу на кашичицу да се овај уигра, па да коначно заигра како ваља тамо кад буде потребно, пљују га због тога. Крле одигра очајно против Бразилаца, опет Сале крив.
Сад колико видим маса људи је у фазону "покажи сад да си мудо, избаци Теодосића", као да у животу нису узели лопту у руке, ноге или било ђе. Па јеботе људи превише гледате америчке филмове и оне мотивационе говоре, не спрдајте ме. Овим коњима је и требала шок терапија.
Иначе, мене радује што се види да је овом стало, ако нас нешто буде чупало, то је његов менталитет. Једини је он ту прави победник. И контам да ћемо се усрати Грцима у живот или тако некоме, јер ће се ту још неки наши прокурчити, кренуће нас мало (ниједан баш, баш добар дан нисмо имали), а у четвртфиналу ћемо видети. Шта га знам.
Ово је рекао Богдан. Који сељачки менталитет, јебига, ако је њему основни циљ да победи Иран и Египат, никад од њега неће бити класа.
Ako Francuska izgubi od Irana manje od 7 razlike, mi smo treći. Oće li nas Francuz okariti?
Pitanje je da li je to okarivanje...ako Grci pobede Argentince, plašim sa da smo protiv njih u osmini finala autsajderi. Bolje Španci u četvrtfinalu nego Grci u osmini, bar ja tako mislim.
Objektivno mi 'ladno možemo svakoga na ovom prvenstvu da dobijemo (ne isključujem čak ni Špance, i Amere), ali od mnogih (skoro svih) možemo i da izgubimo.
Krle je juče nažalost katatofalno odigrao, što je uz kriminalno lošu odbranu u većem delu utakmice, i već poslovično katastrofalno izvedena slobodna bacanja bilo dovoljno za poraz koji može, ali i ne mora skupo da nas košta.
EDIT: Ne bih baš rekao da Sale nije nizašta kriv...pod broj jedan gde mu je Jokić (da ne bude Luka Mitrović)? Da nije Birčević bolji i mlađi? Ponavlja se Dudina logika od prošle godine - nemamo najbolje četvorke na raspolaganju pa ćemo da vodimo petice koje će da igraju ("glume") četvorke. Jebote, a oni su tromi, i spori, i za petice! Pa ako te odjebe Novica, neke ti odjebeš iz sopstvenih razloga, neki ti se povrede, onda valjda treba da povedeš ono najbolje (ili najmanje loše) što ti je na četvorci preostalo. Ja bih i Lešića pre poveo, nego da gledam kako Raško, Štimac, ili Krle pokušavaju da pokriju poziciju 4.
I na kraju, nije mi jasno čuvanje Krstića, čitaj: u prve 3 utakmice-0 minuta, pa ga ubaciš 20 minuta protiv Brazila u možda najvažnijoj utakmici u grupi. Što ga nije bar na 5-6 minuta ubacio protiv Irana (ako je zbog rovitosti već bilo prerano protiv Egipta). Ako je juče mogao da igra 20 minuta, sigurno je bio dovoljno oporavljen da prekjuče odigra 5.
Ma da, stoji to Dože. Mi računamo kao riješenu stvar prolazak u četvrtfinale, klasični mi. Gledao sam sinoć Grke opet, može se snjima, al mogu i oni s nama. Al svi izgleda računaju na četvrtfinale, čak i Hrvati. U svakom slučaju, interesantno je.
Nego, ovo za kalkulisanje. Rekoh da svi računaju na četvrtfinale, pa tako i Francuzi. I normalno da im je bolje dobiti bilo koga a ne Špance. Šta će oni? Mogu opušteno reći:"Jebiga desio se poraz, minimalan, eto desilo se i Hrvatima sa Senegalom, to je sport, danas svi igraju košarku." I tu se priča završava iako smo svi vidjeli da je Iran kita od ekipe kad ih se stisne malo. A šta bismo mi na njihovom mjestu? Kako god, valja izmišljati neki drugi sistem takmičenja, ne ide ovo-sramotno je za sport.
http://vukajlija.com/forum/teme/29621-kosarkaska-reprezentacija-srbije?strana=170#post_2928628
(:
ja prezadovoljan ako puknemo danas sa manje od 20 razlike
janosh
objektivno, ovo moze da izjavi samo klasican nemac pojma.
Nemoj da se vredjas, al nikad grdju repku nismo imali, i ako prodjemo osminu finala treba da se uhvatimo za usi i da igramo.
A Sale je puko ko lajsna.
Prvo sa glumljenjem selektora i nepozivanjem normalnih igraca na poziciji 4, pa onda pozivanje kojekakvih poluproizvoda ... Jovic 16 minuta u igri juce, 0 suteva iz igre. Mislim da ovi tamo skauti kazu " kad vidite onog jovica ili simonovica da igra, vi ih ostavite same, i cuvajte preostalu cetvoricu, posto na ovu dvojicu idu jednom u poluvremenu.."
I Jokic a i Gagula su mogli bez problema da pokriju cetvorku, kad je vec pootpadalo ostalo, a ne da nam likovi od 150 kila pokusavaju da glume cetvorku a moze da ih sacuva i lik sa stakama, sto se brzine tice.
Jos jedan od vecih debiliteta je taj da imamo klasicna cetiri centra u ekipi a brazilci i IRANCI nas SARANISE preko centra. Pa majku ti jebem ako vodis cetvoricu znaci da smo tamo najjaci,ako nista drugo onda zbog toga sto cetvorica mogu da biju u odbrani i da niko ne udje u problem sa licnim greskama.
A i ovo sto je Dog rekao je klasican debilizam. Krle ne igra ni minut prve tri tekme, i onda PAF u najvaznijoj, i kad se najvise raspadamo on ga ubacuje da igra 20 minuta a ovaj pritom zaboravio i loptu da tapka
Ne, to može da kaže nepopravljivi optimista.
Krivci za stanje u našoj košarci su "stručnjaci" koji nam prave rukometaše od igrača. Mi nijednog pravog šutera nemamo, a ni atlete, tipa Rudi Fernandes (da ne uzimam crnce kao primer). E to (ti nazovi stručnjaci) su nemači pojma, i oni koji se dive njihovoj stručnosti.
+1
EDIT: Gazimudo, neko će pogrešno da shvati...ti si hteo da kažeš da je debilizam to što je Sale uradio, a ne ovo što sam ja rekao (to jest moja zamerka na njegov potez). Je l' da, da je tako? Je l' da da nisam glup?
Jebes mi sve sve vreme mi laziceva njuska pred ocima dok sam ovo citao :)
Sto se mene tice, najvecu krivicu ima Sale, pre svega jer ih je on selektirao, a igraci kao igraci i nisu neki krivci jer smo za vecinu znali koliko (ne) mogu - Jovic, Simon, Katic, Bircevic, Stimac... Jbt to je cela petorka beskorisnih igraca.