U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nemoj tako gazimuda radnički i muta su mnogo dali našoj košarci vidiš da imamo čak 3 reprezentativca iz radničkog
Samo mi nije jasno što je treći kragujevački panj igrao najmanje juče jer je ot trojice kragujevačkih panjeva još i najmanji panj
Ja sam na drugog stručnjaka aludirao...ali kad već pomenu Lazića, pošto volim da krećem od "svog dvorišta" i meni je
hehehe
Jović odlično odrađuje svoju ulogu, što svi po difoltu kenjaju na njega?
https://www.youtube.com/watch?v=09FV2XkrFtg
http://i.imgur.com/eLP4llh.jpg
http://i.imgur.com/TvsaDyH.jpg
jebač ima dečka
jebač ima dečka
...
Saletovi su debiliteti, a nemacka pojma je izjava da mozemo da dobiemo spance i amere :D
A jovic do jaja odradjuje ulogu, al kad igras na SP, a igrac ti igra 16 minuta mora da ucestvuje i u napadu, a ne da imas igraca manje kao opciju kad je na terenu. A ne dao bog dvojica odjednom.
U principu Sale je puko, nisam to ocekivao od njega
http://vukajlija.com/forum/teme/40670-savrseni-moderator?strana=5#post_1885159
Gazimudo, kako ti je Jovic beskoristan? Kako je odigrao protiv Francuza i generalno u prethodnim tekmama? Bjelica je npr. "veteran" sa Teodosicem i Krsticem a nigde ga nema nit ga ko spominje, nego se svi uhvatili Stimca ko da je on tu da resava tekme. Osim 4ki za koje se vide da fale, meni je ok ovo sto je Djordjevic napravio, nzm sto kenjaju svi i nzm kako bi prosli da je golubar vodio ekipu, mozda bi popusili kurac i protiv Irana, izmakle su pobede zamalo da se dobiju i Francuska i Brazil i to je to jbg.
edit kvota na Iran 5.50 lololo, lagodni zivote stizem
Bez deranja sačekaj lajv pa uvadiš kvotu 7,8 lolo
razmisljao sam da stavim u sistem lajv i nelajv, da vezem..
@izijem flips
Bjelica? On ti smeta? Hahahaha, jebote pa to nam je na ovom prvenstvu najkonstantniji igrač, a posle Radulje verovatno i najkorisniji. Što se Jovića tiče, koristan je, tu se slažemo. Naravno da tu i tamo napravi poneku glupost koja nas iznervira, ali mlad je, a ni stariji igrači ne igraju potpuno bez greške. Uostalom ja ne krijem da bih voleo da Jović dođe u Zvezdu.
Opet smo svi mi selektori.
@Радјард Куплунг
Pretpostavljam da si hteo nešto na moj račun, ali priznajem da ne razumem u kom kontekstu...osim ako nije spominjanje Raduljice u pitanju. Au, šta si ti zapamtio, ja nisam ni znao da to ima na forumu, mislio sam da je sve išlo preko PVT-a. Da nisi Kostićev dupli?
Kako je konstantan sem sto je nabio utakmicu protiv jebenog Irana? :) Ocekivalo se vise od njega u utakmicama sa Francuskom i Braziliom, gde je ostvario neki mizeran prosek, pogotovo sinoc a trebao bi da bude nosilac ekipe.
Ne može on da bude nosilac, on je najkorisniji kada je 3. ili 4. opcija u napadu (izuzetak druga sezona u Zvezdi, kada je mogao da šutne "odakle god", i ona bi ušla), u timskoj odbrani je naš najkorisniji igrač. To što si ti očekivao više je druga priča, pa si stoga možda razočaran, ali on igra bar duplo bolje nego što je igrao na EP u Sloveniji, i mnogo racionalnije (upravo obrnuto od onoga što ti očekuješ, jer ne pokušava da bude onaj od kojeg se pod obavezno očekuje da rešava). Bogdan me nije neprijatno iznenadio procentima šuta, jer to može da varira, već strahom da šuteve uzima. I Lončar je to u jednom trenutku rekao (moguće da je to bilo upravo protiv Irana) da nije trebalo da doda, nego da šutne, jer je on igrač od kojeg se to očekuje na svakoj utakmici (ne da siluje, nego kad je otvoren, a ponekad i preko ruke, pa šta). I treba da uzima najviše šuteva. Popio je par banana pa sa obeshrabrio i po pitanju pravljenja ulaza. I juče protiv Brazila se videlo, a plašim se pogotovo će se videti danas, koliko nam nedostaje Nedović.
Jedan od nosilaca, napisao sam u prvom postu, a i ovo "najkorisiniji kada je 3./4. opcija u napadu" u ovakovoj ekipi kakvu mi trenuntno imamo, onda dokurca . Ja licno nisam ocekivao vise od Bjelice, iako je to normalno da igra iz godine u godinu bolje, ali pisao sam pre pocetka kakve partije mogu da se ocekuju od njega, i otrplike je to bilo u ove 4 tekme, mada je to malo opet. Videcemo kako ce ga Spanci braniti veceras, ako budu hteli da igraju bar s pedeset posto mogucnosti, i kako ce odigrati on.
Ne kažem ja da je to tako, nego iznosim svoje mišljenje, to isti mislim i za Gurovića. Jebeš ekipu u kojoj je on prva napadačka opcija. Još Bjelica može nešto i da iskreira, napravi ulaz, i poentira ili podeli asistenciju...
I kamo sreće da Bjelica stalno igra trojku, a ne četvorku, što igra skoro sve vreme zbog pogrešno izvršene selekcije.
Jedan primer za nevidentiran dobar potez juče, Dodao je Krletu, pod koš, i utrčao...ovaj balvan umesto da mu vrati, proba da da koš, i jeste da je promašio, al' bar su ga faulirali...Mislim da je promašio oba slobodna :(
Ma ti Bogdanovićevi ulazi su stvarno najjači, i u Aba ligi a kamoli na visokoj sceni.
Ulaz po sistemu ajmo probat
jebemo Špance večeras.