Repstacija sporta Košarke

1. Kizo, nebitno večeras, nego da ih pokaramo u polufinalu...to je pos'o.

2. oni svejedno ispadaju u osmini finala

3. angola dobila australiju he-he..

4. Hehehe, to sam i ja pomislio da će da ih drknu Kroasani...ili Portoriko, ne pravim pitanje.

5. Очекујем да ће Штимара, Симон и Бирча вечерас да експлодирају. Богдан да се мало поправи, уз Теа - до победе. Штимара набацио пар кутњака, нове штуцне и други пешкир лоло

6. Štimara madjija! Ide da plaši babe i dede po parkovi, i to iskustvo prenosi na teren. Ako on ne izdominira, i Simon ne prebije nekoga, zabole me dal ćemo da pobedimo. lola

7. Večeras u cenera gasim tv. Nemam ja snage gledati kako se ona ciganska gamad poigrava s nama.

8. Опет ће Теода да забоде тројку у задњим секундама. ЈЕБАЋЕМО ШПАНЦОА! ЗАПАМТИТЕ ОВАЈ ПОСТ!!3

9. Гледам сад ове повређене и младе играче, јбт, контам да можемо да имамо добар тим у будућности... Јокић, Митровић и Мицић би могли да постану одлични играчи + Лучић, Милосављевић, Недовић, можда и Мачван ако му се дигне курац. Још ако се појави неки нови, супер... а из ове екипе оставити Теа, Богдана, Бјелицу, Радуљу, Крстића и можда Калину... остали нису ни за Иран, реално.

10. Nešto mi deluje kao da će obrisati parket sa nama.

11. Dokle god ubacujemo svako drugo slobodno nemamo šta da tražimo jbg. Sve im jebem, ceo život ne radi ništa osim treniranja košarke i stane na liniju i da 5 od 10. Pa alo bre majmune idi kopaj plastenik. To je problem broj jedan. Ovi nas izvale, idu na faulove na naše nubove i to je kraj priče. Jašemo Špance jako večeras inače. pozz

12. ПРАВДА ЗА МИЦОВА!

13. Jašemo Špance jako večeras inače. pozz

Поломићемо им курац од јахања.

14. Поломићемо им курац од јахања.

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

15. Jel ima neke logike da francuzi puste irance ili tako nesto?

16. ШТА ИМА ДА ИХ ПУСТЕ, ТО ЋЕ ИОНАКО ОНАЈ ЛУДИ ХАДАДИ ДА РЕШИ САМ :)))

17. Ima kako da ne, pogotovo kad je kvota PET.PEDESET!

18. STA STE KUPILI VECERAS DA GRICKATE UZ UTAKMICU? JA ROSTILJSKU KOBASICU I PAVLAKU I SOK.

19. Ова екипа Србије тренутно не може никог да добије. Купити црнца под хитно и ИГРАМО ЧЕТВРТФИНАЛЕ НЕКАД.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.