Repstacija sporta Košarke

1. Sviđa mi se što Duda Ivković, iako je veliki gospodin, ne ustručava se da skoči i zaurla na sudije ako treba. Šmeker je. A ova utakmica je Kešeljeva pobeda. Što se tiče malo slabijeg starta u ove tri tekme, uvek je poenta da se forma diže postepeno i tempira za završnicu. Nadam se da je to u pitanju, a ne nešto drugo.

2. Ja čekam Džankijev izvještaj, pratim njegove komentare na ovoj temi.

3. Ja cekam Dubov izvestaj o prijateljskoj utakmici izmedu Liv'pula i vicesampiona Malezije..

4. Džanki, ja sam ozbiljan, a ti se sprdaš.

5. Dzankee glas naroda!

6. Nisam gled'o, bio sam u skoli.

7. U jebote, ja zaboravio. Ovde škola ne počinje 1. septembra samo kad taj dan padne na nedelju.

8. А и неинформисана јавност једе говна. Наши нису били на највишем нивоу, али свакако овакав меч није био неочекиван. Израел није нимало наивна екипа. Блутентал, Халперин, Бурштајн су сјајни играчи са вишегодишњим искуством у ЕЛ и гомилом важних мечева иза себе. Наими се издркавао по противницима у млађим категоријама и био огроман потенцијал, мада га није баш оправдао. Пнини такође није лош, као ни остатак екипе. Све у свему, јако потцењена репка.

Нисам могао а да не кажем нешто.... Израел је труба од екипе, а били би труба и са Каспијем, сви набројани играчи, осим Блутентала, су били једино добри прошле сезоне у грејању клупе, што у Макабију, што у Олимпијакосу, што у Хапоелу.... Такве екипе морамо да добијемо у првом полувремену, а не без разлога да трошимо снагу касније и да уносимо непотребну неизвесност....
    Видећемо како ће Дуда да среди проблем концентрације, то је био велики проблем и против Летоније....

Елем, не знам шта Денда прича о Французима и тимској игри, да им није Паркера тешко би добили Немце, који су се солидно држали у 3 четвртине, а једну, ону трећу су изгубили због врло нејасног мењања Камана са Олбрехтом и Новицког са Јаглом.... Тад су Французи и стекли онолику предност.... Само ће нам требати боља концетрација и одбрана против једних и других....

9. A Keselj,Tepic,Macvan,Perovic,Bjelica,Marjanovic su igrali 30 minuta po utakmici.Daj molim te.Mi nemamo ekstra kvalitetne pojedince,ali nam je uigranost glavna prednost sto se videlo sa Italijanima koji imaju 3 standardna NBA kosarkasa.Momci igraju sjajno za sada i sta god da urade u nastavku,ja sam ponosan na njih.

10. Гесихте матори, нема ту много слаби, да су много слаби, не би играли ЕБ.

11. Parker je jedan od najsevicnijih igraca koje znam. Cak je verno preslikan u NBA 2k11. Znam jer igram My Player u San Antoniu. Bez njega tesko sta mogu. Juce je strpo 32. Protiv nas ce strpati sigurno 20, ako ga budu dobro cuvali. Plasim se samo ovih njihovih crnaca da nas ne rasture u skoku, tu smo i najslabiji. Drugacije igraju totalno od svih sto smo dosad igrali na ovom prvenstvu. Igraju ocigledno na snagu, ali najebace i oni kad ih nasi izmore u poslednjem periodu, kao sto smo uradili npr. Zabarima. Samo da ih ne usere neka trojka kao Izraelce...

12. Ма лако ћемо са Французима, Саван ће да их шаље у стратосферу као својевремено Бодирога Ентонија.

13. Joj, samo da nas krene sut. I skok. I mozemo da osvojimo sta oces.

14. A Keselj,Tepic,Macvan,Perovic,Bjelica,Marjanovic su igrali 30 minuta po utakmici.Daj molim te.Mi nemamo ekstra kvalitetne pojedince,ali nam je uigranost glavna prednost sto se videlo sa Italijanima koji imaju 3 standardna NBA kosarkasa.Momci igraju sjajno za sada i sta god da urade u nastavku,ja sam ponosan na njih.

Ау братац, криво си ме разумео, далеко било да нисам поносан на њих или да пљујем по њима, момци су цареви.... Али, као што је и Дуда рекао фали нам концентрација, то није проблем против Летоније и Израела, али ће бити против Француске, Шпаније и Литваније, то морамо да средимо, а Дуда, сигуран сам, зна како....

Гесихте матори, нема ту много слаби, да су много слаби, не би играли ЕБ.

Пази пријатељу, ове године играње на ЕБ није нека меродавност квалитета, Португал, Финска, Белгија, Украјина, Бугарска и Летонија исто играју па нису квалитетне екипе.... ИЗраел је редовно међу задњима, а светско нису играли још од '86 кад им је играо Мики Беркович. Такви мечеви се морају решити као што су и Немци решили, који су одмах на полувремену имали 15 разлике.....

Видећемо, Дуда ће их вероватно дотерати до сутра, иначе, шта мислите за Немце и Французе?
    Ја се лично више плашим Немаца него Француза, није их јуче нешто хтео шут као што их увек хоће до задње четвртине, ако им проради против нас биће тешко (а и нису толико шутирали, поготово Бенцинг, мислим да он ни једном није упутио шут са дистанце), а Французи су човек-екипа, ако се Паркер затвори, врло лако се могу добити јер немају неки богат офанзивни арсенал без њега на располагању, а и на нашој страни је и чињеница да немају нешто високу петорку те верујем да ће Тепић и Кешељ проводити мало више времена на паркету него обично....
    Упоредио бих обе екипе са Аргентином на светском, можда више Немце, јер колико они зависе од Камана и Новицког, толико су Аргентинци зависили од Сколе и Делфина и верујем да ће слична неизвесна завршница бити виђена и овде, иако смо водили чак и са 9 поена разлике.... Видећемо....

15. Moramo da dobijemo Francuze i Svabe. MORAMO! Tako cemo preneti dosta poena u sledecu fazu i mozemo onda da dozvolimo Spancima da nas dobiju, a Litvance moramo da odrobijamo. Protiv Spanaca lagano da se cuvamo za polufinale. Ali protiv Litvanaca moramo da ujedamo. Lagano cemo protiv Francuza, zatvorimo Parkera i mogu samo da nam popuse pravoslavni kurac.

16. На Паркера ставити Марковића или Паунића да га уједају а на Новицког Кешеља. Кејмена ће Крле да поједе.

17. Vala, ako ga Markovic ne zaustavi, ne znam ko ce. Covek je lud kako igra odbranu. Juce ide akcija 3 na 1 i covek izbori loptu za nas. Stefan bogotac!

18. Kada igramo sledecu??

19. Сутра, ваљда у 20х.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.