Repstacija sporta Košarke

1. Sledece subote nova podela. Ili cu samo upadnem umesto gaudloka.

Bjelica, macvan, erceg. I ako budu dva centra, moze bjelica na 5, moze i macvan u nekoj varijanti.

Meni se cini da je Sale pricao da je u kontaktu sa pavlovicem. Kad bi ovaj sredio glavu i podredio se timu, bio bi veliko pojacanje. Ako ga pozove

2. Ma zezamo se psić i ja, igraćemo zajedno, malo sam ga nokautirao loptom prošli put, ali tvrda je to glava.

A dobro tako, pošto Erceg očigledno nikad neće popraviti igru leđima.

Nisam čuo to za Pavlovića i reprezentaciju, ja ga još čekam da dođe u KK Ravnu goru :)

3. Tvrda, suplja glava. Ja sam jednom bezuspesno probao oko da mu iskopam.

Erceg je realno trojka, samo sto nema potrebnu brzini.
    To za pavlovica sam citao recimo u blicu. Recimo. Ravna gora ce biti konkurent za tiulu kad im dodje spasitelj

4. Jesi. pa sam te posle usro kolenom. Tako da se dusan pripazi.

Meni zao luke sto ce izgleda izduvati

5. a erceg je ove sezone peglao i centra na nekim utakmicama, doduse galata imala 8 igraca

6. Mislim da galata sad nema ni toliko igraca. Slab je erceg za centra. Videcemo sad u podne, ali nesto mi se cini da ce sigurno biti neki kravic na spisku. Mozda cak i musli

7. Meni se cini da je Sale pricao da je u kontaktu sa pavlovicem. Kad bi ovaj sredio glavu i podredio se timu, bio bi veliko pojacanje.

Bilo bi super, jer je stvarno dosta kvalitetan, mada mislim da je pod prevelikim pritiskom u KKPu, i zato ima je imao ispada na utakmicama. U reprezentaciji bi u nekoj varijanti bio 5 opcija, što bi za svakog igrača bilo rasterećenje. Npr. u kombinaciji sa Teom-Bogdanom-Bjelicom-Bobanom, realno.

Jeste duko, taj Kutlešić. Mislim da je Metalac zaslužio barem jednog igrača na ovom prvom preliminarnom spisku.

http://vukajlija.com/forum/teme/29621-kosarkaska-reprezentacija-srbije?strana=182#post_3167817

I ja se slažem, da bi bilo osveženje ići sa manje od 4 centra na neko prvenstvo.

8. Eto zajebah se za Kešelja i Simonovića, ipak su na spisku.

9. рекох вам да ће звати кешеља

10. Ok je spisak, iskreno nisam očekivao Jokića i Zagorca, nije da nisu zaslužili, ali su već na nekom spisku, mislim U20.

Lol, nisam video da nije zvao Lučića.

11. Кешељ јебени, па јебо га Мишко у дупе

12. Ma neka ga Kešelj doduše uvek bih dao prednost Lučiću, ali Birčević, pa i istoj toj Endesi igra i Jelovac, isto PF igra vrlo dobro, drugi je Birčevič.

13. Da jebote, tek sam sad primetio da nije zvao Lučića, a ni Jelovca koji je razbijao u Španiji ove sezone.

14. Pa Lučića verovatno leđa jebu opet

15. Lucic mozda nije teo

Aj nek kopira neko spisak

16. bekovi: Miloš Teodosić (CSKA), Stefan Jović (Crvena zvezda), Stefan Marković (Unikaha), Vasilije Micić (Bajern), Nemanja Nedović (Valensija), Bogdan Bogdanović (Fenerbahče), Dragan Milosavljević (Partizan)

krila: Rade Zagorac (Mega Leks), Nikola Kalinić (Crvena zvezda), Marko Simonović (Ortez), Marko Kešelj (Mega Leks), Nemanja Dangubić (Crvena zvezda), Nemanja Bjelica (Fenerbahče)

krilni centri: Luka Mitrović (Crvena zvezda), Zoran Erceg (Galatasaraj), Stefan Birčević (Estudijantes), Milan Mačvan (Partizan)

centri: Đorđe Majstorović (Metalac), Nikola Jokić (Mega Leks), Miroslav Raduljica (bez kluba), Boban Marjanović (Crvena zvezda), Ognjen Kuzmić (Golden Stejt), Vladimir Štimac (Bajern), Nikola Milutinov (Partizan)

17. И прошле године смо имали само по два плеја и бека (Теодосић, Богдановић, Јовић и Марковић), очекујем да ће бити и сад исто.

центри:
    Марјановић
    Радуљица
    Јокић

крилни центри:
    Мачван
    Митровић

крила:
    Бјелица
    Калинић
    Кешељ

бекови:
    Богдановић
    Милосављевић

плејмејкери:
    Теодосић
    Недовић

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.