Repstacija sporta Košarke

1. Imam osećaj da će taj i u budućnosti eskivirati reprezentaciju.

2. Prvo sam pomislio na letnju ligu ali ako keselj moze da stigne da igra letnju ligu pa da dodje na pripreme. Plus sto ne bi tako lako propustio priliku da se na ep predstavi klubovima(s obzirom da se ocekuje dobar rezultat od nase repke) da nema ugovor u dzepu

Ckm, moguce. Praksa je pokazala da ti sto odbiju jednom odbijaju uvek sa sve glupljim razlozima.

Sve ovo naravno ne stoji ako je odluka iskljucivo saletova ali nesto ne verujem u to

3. Sve ovo naravno ne stoji ako je odluka iskljucivo saletova ali nesto ne verujem u to

Tačno tako.

Na više mesta sam pročitao da je on nezvanično odbio zbog nečega u vezi NBA, mada to su internet špekulacije.

4. Evo onaj sto pokazuje srednji prst publici je odstranjen iz repke, jos samo da otpadne krivousto govedo i moze se gleda repka. U suprotnom VIVE LA FRANCE

5. ^^^
    UZBUNA OMG

Gayi kornfleksaš popenio, biće žustre rasprave

GMO ANUBZU

6. E gm a nisam skapirao sto neces da navijas za repku sa kalinicem tj za kalinica?

7. takva kosarkaska i ljudska velicina zahteva da ima repku za sebe. Ovi ostali ga ne zasluzuju

8. Ne, ozb brate video sam sprdnju na tu temu ali ne znam sta je okidac-sta te navelo na to

9. ozb ti kazem. Previse ga cenim i postujem, treba covek da ima repku za sebe. i prvenstvo.

10. jos samo da otpadne krivousto govedo

ti si dečko konj

11. Jokic je i sam negde rekao da ide u Denver.

12. Koliko znam Jokić i Zagorac su na spisku mlade reprezentacije. I da su bili pozvani samo da se pokaže da se računa na njih. Kao što je onomad i Peno bio na spisku(doduše, tu je i priča oko državljanstva).

A negde prošle godine mislim da sam naleteo na priču da su se Sale i Mačvan pokačili. Ne znam koliko je to provereno

13. Pa to za macvana se upravo potvrdjuje

Nije mi samo jasno da je milutinov pre jokica, zato i diskutujemo

14. Mislim da sam u bljucu pročitao spisak reprezentacije do 20 godina. I koliko se sećam i Jokić je bio tamo. Baš sam komentarisao da je do jaja generacija. Nije igrao ovih par pripremnih utakmica za njih, pa mi opet nije jasno da li sam dobro video ili se nešto desilo u međuvremenu

15. Pa ako je to onda kul. Inace verujem saletu sta god da mu je u celavoj ustaskojebackoj glavici

16. Jel u Rio idu samo finalisti, ili i polufinalisti?

17. Mislim da ne bude zabune, on je po kvalitetu zaslužio da igra u reprezentaciji, ali ono što se najviše zamera Mačvanu je ponašanje, a ovaj i tu prednjači. Hoću reći gori je od njega.

18. Oce Misko da pusti Jokica u mladu reprezentaciju, kao sto je pustio Miljenovica i Bojica u univerzitetsku.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.