Repstacija sporta Košarke

1. Mislim da ne bude zabune, on je po kvalitetu zaslužio da igra u reprezentaciji, ali ono što se najviše zamera Mačvanu je ponašanje, a ovaj i tu prednjači. Hoću reći gori je od njega.

ne znam na koga mislis ali ja macvanu osim onog kurca publici ne zameram nista. Nije ok vredjati publiku jbg sta god skandirali. Ali bih voleo da je u repki, dobar je. Jak ko konj lolo

Kalini tek nista ne zameram pesma ko pesma slavilo se i cao. I ranijih godina se pevalo kurva umire kurva gasi se pa ono no big dil.

2. Nije ok vredjati publiku jbg sta god skandirali.

Hahah ne seri brate, peva ti 10 soma ljudi da vratis konju glavu i nije ok ako ih izvredjas. Ja bih im jebo majku majcinu. Ili slucaj Gurovic. Peva ti cela hala da ti je žena kurva, ćerka kopile i ćale alkos i sad ti ispadaš majmun ako te isprovociraju. Jbg, kontam da su to stvari koje ne možeš iskontrolisati.

3. kada bi se tako gledalo,89 posto sportista bi se pickaralo sa publikom.nije to za dz,pa da se isponabadas sa likom jer ti nesto kenja sa tribina.okruzna liga ritopek.ne dolaze akademici da navijaju,vec stoka kojoj je jedini cilj da te provocira.
    macvan je zasluzio da igra za repku.

4. Gazimudo

jos samo da otpadne krivousto govedo i moze se gleda repka. U suprotnom VIVE LA FRANCE

placi jos, tako nas pali kad vam smeta sto se neko bije fap fap fap

5. Jeste. A Kalinić nije?

6. Kalini tek nista ne zameram pesma ko pesma slavilo se i cao. I ranijih godina se pevalo kurva umire kurva gasi se pa ono no big dil.

Vidiš, tu se ne slažemo, meni je i ta pesma bila debilizam(konkretno mislim na igrače što su pevali), a i ovo što je Kalinić uradio.

7. CKM ti si najkorektniji Grobar ovde i često i ne ulaziš u raspravke, pratiš košarku kakva i treba da bude. Ja te pregotivim još od ranije i to znaš.
    E sad, ljudi koji navijaju za tim koga izmeđuostalog čine Pavlović i Vujošević ne bi trebali da zamere ne samo Kalini nego nikome bilo šta. Nadam se da kapiraš šta hoću reći.

8. Šteta što Jokić ne ide. Talentovan je a i zaslužio je jbg.

9. Ja smatram da 12 najboljih treba da igra u reprezentaciji, i to sam uvek govorio(a mislim i pisao ovde), i smatram da Kalinić treba da igra u reprezentaciji, pogotovo što je Lučiću dato leto da sanira sve probleme sa povredama(verovatno), a i da nije, treba obojica da igraju. Tako da meni ponašanje u toj meri nije bitno, ali čitam po netu da se mnogima ne sviđa ponašanje Mačvana i da ne treba da ruši atmosferu u reprezentaciji(kavgadžija stari lolo), a ovamo se ovaj na neke poteze gleda brao klinjo.

Pavlović se ponašao kako se ponašao, i ono ne ide jednom košarkašu na čast, pogotovo sa onakvom karijerom koju ima iza sebe. Mislim da je on najviše ubacio Partizan u kanal ove sezone, ali ima druga tema za to. :)

10. Mogao je da vodi Milana ako će da vodi 5 četvorki jbg

11. Onda se razumemo. Da Mačvan da 26 poena Italiji fazon naš kako će da me boli kurac sve da je gaće skinuo. Kalina je baš gospodin jbg, videlo se sve kad su ga za vilicu prozivali.

12. Mislim da se Jokić čuva za NBA, prevelika je kocka da se eventualno povredi na pripremama ozbiljnije (mislim Miško ga čuva zbog love u džepu lolo). Ono što je meni iskreno i dalje nejasno, šta traži ovde Nedović, on je klasičan primer večitog talenta, recimo ko Tripković, i siguran sam da nikad neće biti velikog igrača od njega. Šteta jeste, i meni je krivo, izgotivio sam tu njegovu eksplozivnost, al ni toga više nema, šut nikad nije uspeo da popravi, statirao je u Golden Stejtu umesto da je negde napredovao u evroligi. Što je najbitnije, dve godine nije odigrao ozbiljnu utakmicu, ok i Raduljica ladi jajo mesecima, loče i šmrče koksaru verovatno, ali je ipak u treningu, i igrao je ozbiljnu košarku pre manje od godinu dana.

13. I nadam se da idu Bobi - Milutinov - Raduljica, bez Štimca

14. A i Mačvan nije igrač koji će da na tajmautu dodaje peškir Bjelici i Ercegu, Luka jeste.

15. Ono što je meni iskreno i dalje nejasno, šta traži ovde Nedović, on je klasičan primer večitog talenta

Nemamo dvojke m8

16. Ovo će nam 95% biti bekovska linija.

Teodosić-Marković-Nedović-Bogdanović-Milosavljević

17. Da ali Nedović je kombo bek. Meni je za keca najveća enigma.

18. Ајде да и ја бацим прогнозу. Радуљица и Кешељ иду, а отпадају двојица од ове тројице: Кузмић, Лука, Милутинов.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.