Repstacija sporta Košarke

1. Dobro, ne treba suditi odmah po prvoj utakmici. Od Francuza se svakako ocekuje da su top ekipa, a i reano imaju zvucnija imena od nas. Vidjecemo kako ce se uigrati nasi za ovaj turnir u Beogradu.

2. нисам гледао незнам

3. Како игра Бопи?

4. Tu je negde na nivou Mačvana i Saloa Baranina.

A Nedović ništa o košarci ne zna, tu je negde sa Daloom po intelektu. Nije da sam hteo da namerno sprdam groboše, ali je realno najgluplji igrač ikad. Eventualno je i Dangubić sličan, ali on makar igra odbranu, zna da se postavi za skok i ne radi toliko stvari za koje vidi da nije sposoban.

5. Zna li neko ima li igde prenosa srbija - rusija?

6. Koji vam je kurac pripremne tekme uvek igramo lose onda idemo na prvenstvo drkamo muda na 23,7 bara i jebemo redom kako ocekujete od kaline, tea i bogdana da se izloze na pripremnoj tekmi? Cak ni stimara ne mase peskirom kao na prvenstvima

7. Koji kurac pridajete znacaj ovom sranju.
    Osvajamo.

8. ispadamo u grupnoj fazi

9. PO KURZTU ME POMAZI
    Gledajte vaterpolo pičke

10. Dobra ova fora sa himnom Francuza. Baš je ispalo simpatično.

11. Loši i mi i oni. Nama bas nedostaje Teodosić.

12. Њима је Паркер 80% екипе. То се видело у Француској, види се и сада.

13. Али Стефан Марковић, јбт, никакав кошаркаш. Најтужније је што и тако лош нема неку конкуренцију. А ми смо баш најебали кад оде Тео уколико се не појави неки нови клинац у међувремену.

Ипак ми је главни утисак Бјелица, изгледа да је поново подигао ниво игре. Има да јебе и по НБА ако добије шансу. Луд лик скроз.

14. Bjelica je klasa za nba,samo nek mu daju minute

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.