Repstacija sporta Košarke

1. Dobro, ne treba suditi odmah po prvoj utakmici. Od Francuza se svakako ocekuje da su top ekipa, a i reano imaju zvucnija imena od nas. Vidjecemo kako ce se uigrati nasi za ovaj turnir u Beogradu.

2. нисам гледао незнам

3. Како игра Бопи?

4. Tu je negde na nivou Mačvana i Saloa Baranina.

A Nedović ništa o košarci ne zna, tu je negde sa Daloom po intelektu. Nije da sam hteo da namerno sprdam groboše, ali je realno najgluplji igrač ikad. Eventualno je i Dangubić sličan, ali on makar igra odbranu, zna da se postavi za skok i ne radi toliko stvari za koje vidi da nije sposoban.

5. Zna li neko ima li igde prenosa srbija - rusija?

6. Koji vam je kurac pripremne tekme uvek igramo lose onda idemo na prvenstvo drkamo muda na 23,7 bara i jebemo redom kako ocekujete od kaline, tea i bogdana da se izloze na pripremnoj tekmi? Cak ni stimara ne mase peskirom kao na prvenstvima

7. Koji kurac pridajete znacaj ovom sranju.
    Osvajamo.

8. ispadamo u grupnoj fazi

9. PO KURZTU ME POMAZI
    Gledajte vaterpolo pičke

10. Dobra ova fora sa himnom Francuza. Baš je ispalo simpatično.

11. Loši i mi i oni. Nama bas nedostaje Teodosić.

12. Њима је Паркер 80% екипе. То се видело у Француској, види се и сада.

13. Али Стефан Марковић, јбт, никакав кошаркаш. Најтужније је што и тако лош нема неку конкуренцију. А ми смо баш најебали кад оде Тео уколико се не појави неки нови клинац у међувремену.

Ипак ми је главни утисак Бјелица, изгледа да је поново подигао ниво игре. Има да јебе и по НБА ако добије шансу. Луд лик скроз.

14. Bjelica je klasa za nba,samo nek mu daju minute

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.