Repstacija sporta Košarke

1. 5. septembra sa Španijom.

2. сјајно, таман прву одиграмо лошије и изгубимо да сви мисле да смо курац и онда надркавамо курчину лагано и крећемо да јебемо редом ко наиђе

3. Очекивано јбг, иако сам пре хтео да видим Штимца него Милутинова, јер ионако би обојица играли само против Исланда, а са Штимаром бисмо имали паљевинског кловна у екипи. За Дангубића ми је скроз ок што не иде јер би и он грејао клупу, а овако ће бар да крене са припремом подлоге за јебање институције. Плашио сам се да Богдан неће ићи, али добро је, контам да нам значи доста иако није 100% спреман.

4. JEBANJE INSTITUCIJE!
    #Zbogreprezentacije #JakaBlažiJakaZvezda #PareOdAzilanata #ČovićuLegendo

5. I dalje sve po planu, jebacemo ep

6. Jaki smo ko crna zemlja.

7. 8 kvota na nas da osvajamo, laganih 800 evra u džepu

8. Zaboravio sam jednu nulu

9. Duka kaćeš u KKP na probu?

10. Pozajmi mi 500e brt

11. Cekaj bre, ko je prvi favorit po kladzi?

12. Hahahaahahaha glupe kladionice ccc

13. Vala ko je sve na probi u KKP, ne vidim što ne bih mogao i ja. A i ti brat

Psiću, francuzi, pa španjolci, pa mi

14. Hahahahahaah preglupe kladionice ccc

15. Što su preglupe kladionice, jači su Španci i Francuzi od nas.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.