Repstacija sporta Košarke

1. Aj mi reci jedan, znači jedan jedini Mačvanov kvalitet.

Dobra je zamjena za šarpei-ja?

2. Hm... E dobro, to nisam imao u vidu. :D

3. Novica odavno povređen, znalo se da neće igrati kvalifikacije, van terena je valjda do oktobra. Što se tiče Rakoča, ja koliko znam iz poslednjih priča, on i Duda su u nekoj svađi lili tako nešto. A od malog Nedovića Duda može napraviti dobrog igrača, ima Nemanja sve preduslove za to.

4. Već sam spomenuo Rakočevića, koji je bolja dvojka od svih ovih zajedno, fali Miličić jer nemamo normalnu peticu

ово је највеће говно које је изасрано овде на теми од кад је ја пратим. прво, и један и други су имали прилику да играју, и? кураааааааац. истина, немају сад ови дудини неку повезаност, ал' кад се то уигра, ракочевићу нема места, кол'ко год да је добар, увек је био говно егоистично. и више волим овакву екипу, и да пуцамо повремено од естоније, словачке и тих висококотираних репки у баскету, него да нам играју те самопрозване звезде, као ови горепоменути.

5. Jebem ti, sinoc odem po druga kolima 4 minuta pred kraj. Tad je bilo 13 razlike. Vracam se, vidim Teodosic suta slobodna. I lupim "Glej sad kad ovoga usere ko Kecmana". Zino sam i takva grimasa mi je bila bar 5 minuta. Jebo te leb.

6. Rakočević je mator i ne treba da igra za repku, i što kaže aleksandarkg on je govno egoističko, jedan od glavnih krivaca za debakl 2005. Šta će nam čovek od 36, da na njemu gradimo budućnost? Taj je završio svoje.

Miličić je relativno mlad za centra (27 godina), može da gura barem još 8,9 godina, ALI se prvo mora vratiti u Evropu, da počne da igra, pa tekk onda u repku sa njim, ako se uklapa u Dudin sistem.

7. Što rekoše, morala se i nama desiti jednom ta trojka u poslednjoj sekundi, bolje sad, nego u finalu evropskog prvenstva. Na primer :)

8. Boris Savović je duplo bolja četvorka od Mačvana

Hahahahhahahha jes ti ozbiljan?! Šta ti napisa ovde?

90% naših igrača su Miškovi kao i brda evropskih tako da je neminovnost da igraju njegovi igrači. To što je on menadžersko govno nije ovde problem. Problem je te prirode što su to lelemudi koji neće da slušaju šta im Duda priča, svrbe ih jaja.
    Drugo mi smo bez Novice i Krleta 50 % slabija ekipa! To ne može da se poredi kad igramo sa njima i bez njih, dovoljno je pogledati zadnje evropsko i videti koliko nam je Novica falio.
    Treće povredio se Lučić koji je bio jedan od najboljih u pripremnom periodu, oko 10 poena i 10 skokova prosek nije za bacanje a da ne komentarišem njegovu borbenost i to što ima muda do poda.
    I ovo za Rakočevića i Miličića više postaje smešno, Miličić dečko ima težak problem u glavi gori je i od Raduljice po tom pitanju. Dečko je najveći promašaj NBA lige, gde god da je igrao bukvalno je oteran. Napravio je sranje još u onim prvim kvalifikacijama i to je to Duda neće više nikad da ga zove. Ne poštuje autoritet i neće da trenira tako da to je to. A Rakoč jednostavno gore napisaše ljudi egoistično govno. On i Jarić su svoj sukob stavili ispred reprezentacije pa smo 2005 doživeli bruku nad brukama. Što se mene tiče od tad ne bi trebalo da postoje za reprezentaciju. Pa jebem ih usta Danilović i Đorđević su bili u žestokoj svađi dan danas se ne vole pa to nikad niko na terenu nije primetio jer su bili jebeni profesionalci a ne umišljene zvezde i zvezdice.

9. Danilović i Đorđević su bili u žestokoj svađi

Aj baci neki link ako ima, živo me zanima o čemu se radi, pošto prvi put čujem.

10. Што се тог Ражнатовића тиче, синоћ сам отиш'о на сајт његове агенције и нисам наш'о ниједног играча, који је јуче игр'о. Било је доста играча, који су некад били популарни у нашој лиги, а сад играју негде у Белгији или Украјини, ал' не нађох никог од јуче. Био једино Анђушић, ал' он је игр'о за младе. Можда нисам добро видео, било је касно. Дајте неке линкове.

11. Hahahahhahahha jes ti ozbiljan?! Šta ti napisa ovde?

Aj mi lepo reci po čemu nije? Šta to Mačvan ima što ovaj nema? A ja znam da ova dvojica nema šanse da se vrate u repku, ali vam kažem da su sigurno bolji od trenutnih igrača na njihovim pozicijama.

12. Nema linkova Konjevi njih dvojica nisu pričali uopšte u Istanbulu 92. to da znaš, žestoka svađa je bila u pitanju. A ni posle toga nisu bili u dobrim odnosima ali nisu dali da se to primeti na terenu. Pričali su oni to već negde samo ne znam koja tačno emisija bila. Pričao je i Obradović koji su to profesionalci bili, ne pričaju van terena, ne podnose jedan drugog ali na terenu se to nijednog trenutka nije primećivalo.

13. Blake Griffin
    Znam i da je Miško agent Jasikevičijusu, ali to ne menja činjenicu da Duda mulja. A Dragićevića i Bogdanovića, pogotovu Avdalovića, koji je mator, neće niko da kupi taman igrali za 3 reprezentacije. Dragićević više nije toliko mlad, kao ni Bogdanović i već su ih uvaljali tako da od toga nema ništa.

Зашто би Дуда муљао уопште?! Да је алав на паре онда би остао у Олимпијакосу, а не да се овде бакће са незаинтересованим играчима, без поноса и функционалности, да се послужим његовим речником.... Не игра ни гомила других Мишкових играча, имаш на Беобаскету њихов списак, па види....

Već sam spomenuo Rakočevića, koji je bolja dvojka od svih ovih zajedno, fali Miličić jer nemamo normalnu peticu (ne kažem ni da je on nešto, ali bolji je od Štimca pa da mu jebeš 33 majke), Raković je povređen i on nam mnogo fali, ali tu nije moglo ništa da se uradi. Šta je s Kostom drvetom? Da nije i on povređen? Šta je sa Radmanovićem? A ima tu sigurno još neko, nego ne mogu da se setim. Jeste nam svakako lošija reprezentacija nego prethodnih godina, ali ako mi neko kaže da nam je Mačvan najbolja četvorka, e onda bolje ni da ne odemo na EP.

Ракочевић је био добар сада није, а кад се буду играле следеће ОИ биће и пензионисан, а Дуда га је и звао раније, као и Мока, али сваки пут кад су га звали био је неким чудом повређен и то баш сваки пут.
    Миличић је говно које више репрезентативном дресу не би смео да присмрди након речи које је упутио Дуди, као и због односа према репрезентацији. Дуда је лепо рекао, да га је звао, а овај је вечито био заузет и није ни одговарао на позиве селектора (у потрвду Дудине приче иде и то што сам видео Миличића како лади јаја у Новом Саду). Дуда је лепо рекао чак и да ће грејати клупу у Минесоти, овај се разбеснео и ваљда га је више због тога назвао псом. Миличић је сезону пре био стартер, Дуда је јасно видео да ће га Пекмен избацити из прве петорке и тако се и десило....
    Радмановића и Павловића боли курац за репрезентацију.
    Перовић јесте повређен, исто као и Новица и Марковић и Крле.

Pretera ga? Aj mi reci jedan, znači jedan jedini Mačvanov kvalitet.

Одлична игра у посту, може сам да си створи прилику, одлична кошаркашка интелигенција, одличан шут са полудистанце и са тројке, на европском је одлично чувао једног Новицког.... А на све то има само 23 године.... А и у Евролиги је прошле сезоне имао просечан индекс корисности од 20....
    Мачван ако поради на атлетском и физичком делу уопште могао би бити изузетно добар кошаркаш, вероватно и Ол стар ниво НБА лиге (што је и показао на Најк Хуп самиту кад се спрдао са Дамаркусом Казинсом), али то је ужасно велико АКО, јер је атлетски ужасно лош уграч....

14. може сам да си створи прилику, одлична кошаркашка интелигенција, одличан шут са полудистанце и са тројке

Znači, ne znam šta od ovoga više nije tačno. Pobeda mi je ipak odličan šut sa poludistance i trojke. Kakav crni odličan šut! Aj sa poludistance ga i nekad usere, ali s trojke, ma niđe veze. Jesi video ti njegovu tehniku šuta? K'o ja, samo još gore. Ne vredi da se raspravljamo više i da su ti likovi bar vredni raspravljanja pa i da razmislim, ovako, ćao poz. A jes' ti poređenje, Kazns i Mačvan... :D Čoveče, znaš ti šta je Kazns jebote i šta će tek biti?! Pa ovaj bi mor'o 24 časa dnevno još jedno 5 godina da radi da bi bio njegov nivo.

15. Одлична игра у посту, може сам да си створи прилику, одлична кошаркашка интелигенција, одличан шут са полудистанце и са тројке, на европском је одлично чувао једног Новицког.... А на све то има само 23 године.... А и у Евролиги је прошле сезоне имао просечан индекс корисности од 20....

To je to, odličan učinak na svakoj evroligaškoj utakmici prošle sezone. Fizikalije ako bude popravio a hoće jer je radnik a ne lelemud biće među najboljim evropskim četvorkama. Kakav Savović kakve pičke materine taj je Evroligu gledao samo preko tv-a.
    Nije nama problem pozicija četiri tu su još Savan i Erceg i Novica kad se vrati. Tanki smo na petici bez Krleta, jer mi imamo samo polu igrače trenutno Štimca i Žitaricu. A bekove imamo sve defanzivce, mislim da je sad vreme da Anđušić i Nedović dobiju veću minutažu da bi stasali za kasnije, trebaće nam pošto ja Rašića ne računam u košarkaša.
    EDIT: Pokidao one Amere na onom kupu, jednostavno jedan od najinteligentnijih košarkaša na toj poziciji. Ne vidim kakav je problem Mačvan sad?
    I nismo bre izgubili 40 razlike i ispali nego malo zasrali opustili se i izgubili JEDNU utakmicu, ima vremena polako ljudi. Igramo bre desetkovani ove kvalifikacije.

16. Све од тога је тачно, а може да шутира и као Жућко са слободног, погођен кош је погођен кош....
    http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=JEA&seasoncode=E2011
    37,5% шут за три поена прошле сезоне у Евролиги....
    Е па брате Блејче, са тим истим Казинсом се Мачван спрдао.... Такав потенцијал има.... Да ли ће га искористити или ће остати на својих 120, 130 кила на два метра и бити ''само'' добар играч видећемо....
    Ај у здравље брате Блејче, причаћемо на другим темама, где се нећемо толико сукобљавати.... :-)

17. Macvan je nasa najbolja 4. bez sumnje. Trpao je zvezdu trojkama kad god je trebalo. Decko ima odlican sut samo sto ga nije htelo, kao I celu ekipu. Solidan u reketu, sto rekose neki gori jos samo da se popravi fizicki i da popravi frizuru I bice od njega nesto. :)

Dosta smo pricali o ovoj tekmi. Crngorce sralo celo vece dok nas nije i toliko. Niko ne spomenu juniore koji sad uzese bronzu na EP.

18. Ako ništa drugo danas nas je barem išao šut protiv Slovačke, pogotovo za tri poena, mada je bilo mnogo nedopustivih grešaka, moje je mišljenje da smo morali pobediti sa 40 razlike ekipu kojoj je najviši igrač visok 205 (tako je rek'o Šarenac), i koja praktično igra basket a ne košarku, ali pobeda je bitna.

Macvan je nasa najbolja 4. bez sumnje.

Ovo misliš za Partizan ili Srbiju?
    Naša najbolja četvorka je Novica Veličković, kraj priče, jasno se videlo koliko je falio na euru. (Ovo važi dok nam se nije povredilo doš tri-četiri igrača) onda su nam svi oni falili.

19. Ovo misliš za Partizan ili Srbiju?

Mislim trenutno je najbolja 4.

Nisam moga danas da gledam tekmu, ali pretopostavljam da nije bilo previše problema. Bitna je pobeda pred Izrael i povratak samopouzdanja.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.