Repstacija sporta Košarke

1. Nije bilo problema, ali ima mnogo stvari koje moraju da se isprave u igri...

Jedino što je dobro u ovoj utakmici je da smo trojke šutirali i pogađali ko ludi...

2. Dobra igra danas u prvom poluvremenu, tada i rešena tekma, dobro nas je služio šut, bilo je i lepih poteza, ali je ipak protivnik bio dosta slab. Odlično odigrana druga četvrtina, meni se svidelo kako su Musli i Bjelica igrali, a pogotovo ona kontra kada je Bjelica zakucao, kraj prve četvrtine.

3. IDEMO PO ZLATO U RIO!!!1 OPAAAA

4. Баш фина вест. А и кул је што уврстише скет на ОИ, баш ће бити занимљиво за гледање.

5. Ladno i ovo olimpijska disciplina od sada.
    Pa i treba kad može odbojka na plaži ili onaj degenerisani hokej na travi može i basket.

SRBIJA!

6. Basket realno i zaslužuje mesto na OI...

Idemo po tozla...

Mada će ameri naprave tim od tri NBA siledžije i osvoje isto... :(

7. Од Булута и још неких ликова (не знам јесу ли то ови) смо неки моји другари и ја изгубили пре пар година.... Тад је кидао, а кол'ко знам пикао је кошарку за Меридијану, тако да је само напредовао.... Објаснише ликови у баскету.... Мислим да смо и на Универзијади или тако неком сличном налик-на-ОИ турниру и раније узимали по неко злато....
    Но, без озбзира, Амери овде нису послали ни свој двадесети тим из баскета (и то буквално мислим да нису послали двадесети тим).... Они имају баскетанере из Рукера, Драјва, Вест форт Стрита и Венис бича који добијају НБА играче.... А ако буде било као и на одбојци на плажи, то ће бити по два тима из сваке државе, тако да ако буду хтели злато послаће неке од тих баскетанера и они ће играти финале (без потребе да доводе НБА играче да им играју).... Ал' колико сам упућен баскет је још увек у разматрању за Рио или игре 2020.... Тј. нису га још дефинитивно уврстили....

8. Овај Каспи се шета...

9. Деру нас бенхурци.

10. Шта смо дочекали, да нас Жидови јебу...

Али контам да побеђујемо!

11. Сад бацих поглед...

12. Samo ostavljate komentare kada gubimo...

Loše smo šutirali i očajno zagrađivali, da ne idem u dublje analize...

EDIT: Mrzi me...

13. Уф.... Опет лош шут и то опет против тима против којег се не би смело то дешавати.... Ја бих им лупио кондициони у пет ујутро, па до осам, а онда до послеподнева само шутирање тројки.... Крле затворен, Савана није хтело, Рашића није хтело, Тео проиграва играче, ови стоје к'о пањеви.... А јеби га, немамо боље од овога на жалост.... Штета што Новица није здрав....

14. Ajde ljudi posle jedne pobede da pišete postove ovde, a ne samo posle poraza...

U svakom slučaju Ok utakmica, najubedljivija pobeda u istoriji Srbije, loše trčimo kontre, A šut za tri ide protiv autsajdera, a protiv malo jačih nikako!

15. Без опуштања до самог краја.... То је оно што Дуда жели.... Саван дели лопте к'о Меџик јеб'о сунце.... Ваљда ће нам се вратити баксузлук против Црне Горе, на нашем уобичајеном нивоу их можемо добити 10-15 разлике све са Пековићем и Вучевићем у тиму.... Дотераће их Дуда у ред, а Јеше добијамо сигурно у Арени....

16. Bio sam u Čairu. Odlična atmosfera.

Sviđalo mi se to što se nisu previše opuštali jedino na početku 3. četvrtine gde su nam napravili neku manju serijiu od 5-6:0. Šut nas je hteo. Svi su bili na zadovoljavajućem nivou. Brate to je Island. Sve od ovoliko velike pobede bi bio loš rezultat. Nisu nam ni do kolena.