Repstacija sporta Košarke

1. Ja ti nisam pročitao ceo prethodni post pa sam sad moj promenio. :)

Bolji je i Milosavljević od njega,

Ne idi u toliku krajnost...

Savan je ko raštimovan kada igra za Srbiju, e Novice, Novice, ovi će se raspadnu bez tebe...

2. Pitanje jedno, ako može da mi odgovori neko ko pomno prati, jer sam ja slabije pratio evropsku košarku u zadnje vreme: Šta se dešava sa Novicinom povredom, jel on to vuče već godinu i po dana nešto ili se meni čini?!

I još nešto, neko reče:

ако изгубимо од Израела у Арени онда смо 3.

pa ako se ovo desi, prestajem da pratim reprezentativnu košarku, i poslaću mejl Divcu da pokupi Saleta Đorđevića, Danilovića i Paspalja i da odu da nalupaju šamare ovim nezainteresovanim baletanima!

3. буквално, ај да су јачи па и као, него то група неких анонимуса из неких непостојећих мини клубића у мизерној црногорској лиги. неки полуаматери, улични кошаркаши а ми као добијамо милионске уговоре а овамо нас деру такви слепци.

а овамо нас деру такви слепци

Да, да, баш. 'Оће то тако.

4. Ako izgubimo od Izraela, ne treba da idemo na Euro, iako nekim slučajem budemo u 4 najbolje trećeplasirane ekipe... toliko od mene... :)

5. Prvo čak i da budemo treći, trebalo bi da budemo jedan od četiri najbolje plasirana treća, što je svakako blamaža, ali bar ne bismo izvisili za EP.
    Drugo, a bez potcenjivanja Srbija u ovakvom sastavu, mora da dobije Crnu Goru u ovakvom sastavu, sa 20 razlike, sa eventualnim opuštanjem 10-15 razlike. Realnost 10 razlike za Crnu Goru, njihov skor 7:0, naš 4:3, nešto tu gadno smrdi.
    Crnogorcima svaka čast, ja ovo kažem da smrdi kod nas, da ne budem pogrešno shvaćen.
    Kako koji šamar dobijemo, pomislim - sad ćemo da se opasuljimo, a ono još gore!

6. Шта сте се усрали, добијате сигурно. Кад је Црна Гора успјела да их добије у Морачи са најдивљом ('ел се овако каже? најдивљијом? капирате поенту) кошарком коју сам у животу гледао, нема разлога да не пукну пред 20.000 навијача у Арени. Комбанк арени.

7. 20.000 навијача у Арени.

Neće biti 10.000 ljudi u Areni...

8. Да, да, баш. 'Оће то тако.

Уац дет супоус ту мин?

9. sa CG je bilomanje od 20.000, spens polupun, u Čairu gde sam očekivao da će iti dupke puno, jer mi u Nišu nismo videli repku skoro 10 godina, 100-200 praznih mesta... što je retkost kada su repke u niše:

e ovo je dupke pun čair, a ne ono sa islandom

http://www.youtube.com/watch?v=58aJAhfcFoM

kada je stvarno bilo 4500 ljudi u hali kapacitete 3 i 600

a ne ovo sada spiker u hali kaže 4500 ljudi a ono 100-200 paznih mesta, plus 3600 kapacitet...

Plus je to Bg, mada ja bih išao da živim tamo...

10. Oл ај ем сејин из дис - хафаматерс куднт посибли бит уан оф д моуст риспектид енд троуфид тимс ин д врлд. Диз гајс арнт старс, ноу веј, бут деј арнт бед идр.

11. Stari Čair, budi lepe uspomene...

12. Dože sad pročitao dva tvoja zadnja posta i moram da ti kažem da se slažem od reči od reči sa tobom.
    Jedino se ne bi u potpunosti složio ovo za Milosava jer je on još jedan poluproizvod kao Tepić i Paunić mada kontam da bi dosta prepaljenije i borbenije odigrao pa bi to možda i trglo ekipu.
    A Bjlica svaka čast, lepo je onomad dok su slavili Novica pevao Bjelica ubica ooooo :D Njih dvojica na svakom meču borbeni. Takveigrače najviše gotivim. Jesu vala "ubice"!

13. SEAD JEBENI ŠEHOVIĆ! ALO BRE!

14. буквално, ај да су јачи па и као, него то група неких анонимуса из неких непостојећих мини клубића у мизерној црногорској лиги. неки полуаматери, улични кошаркаши а ми као добијамо милионске уговоре а овамо нас деру такви слепци.

Да, да, баш. 'Оће то тако.

Fino rece Titanijum.
    Da je Srbija jaca, pobjedila bi. Svaka dalja je suvisna. Crna Gora je u ovom trenutku jaca ekipa, to je i sam srpski selektor reka'. A ti davide, samo cu ti reci da veceg kompleksasa nisam gledao...

15. Fino rece Titanijum.
    Da je Srbija jaca, pobjedila bi. Svaka dalja je suvisna. Crna Gora je u ovom trenutku jaca ekipa, to je i sam srpski selektor reka'. A ti davide, samo cu ti reci da veceg kompleksasa nisam gledao...

Daj ne rise. Kako to niste vi postigli neki zapaženiji rezultat na evropskim i svetskim prvenstvima? Kako kada ste jači od nas? Nek' si ti objektivan, pa nek ide život.

16. Crna Gora je u ovom trenutku jaca ekipa

Kako to niste vi postigli neki zapaženiji rezultat na evropskim i svetskim prvenstvima? Kako kada ste jači od nas?

У овом тренутку, болд италик У ОВОМ ТРЕНУТКУ Црна Гора јесте јача, што је и показала у двије међусобне утакмице (прва је можда чистом срећом добијена, али друга сигурно није). Србија тренутно игра потпуно блиједо и непрепознатљиво, а да чудо буде веће, тај исти тим са истим играчима је прије три године био вицепрвак Европе.

Без икакве сумње, Србија је много већи, познатији и цјењенији тим, због континуитета добрих игара на великим такмичењима, освојених медаља и сјајне традиције. Ипак, изгледа да је нешто јако труло у држави Данској...

17. Molim vas kad vam crnja igra u repki... da ne grešim dušu ne igra sada...

SRAMOTA !!!!

18. I molio bih vas napravite temu na forumu, a sada ozbiljno, crnogoraca ima dosta.
    ------------TEMA------------

Košarkaška reprezentacija Crne Gore

Nije da vas prozivam ili bilo šta. :)))

19. Molim vas kad vam crnja igra u repki... da ne grešim dušu ne igra sada...

SRAMOTA !!!!

Не може се од оволишне земље скоцкати врхунска репрезентација, са достојним резервама. Увијек негдје шкрипи, а углавном су то спољне позиције. Јеби га...

Košarkaška reprezentacija Crne Gore

Боље би било:

Еуробаскет 2013

Ионако ћемо и ми и ви бити тамо.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.