Repstacija sporta Košarke

1. Не може се од оволишне земље скоцкати врхунска репрезентација, са достојним резервама. Увијек негдје шкрипи, а углавном су то спољне позиције. Јеби га...

Da vam je ispunio uslov za državljanstvo u CG a nije, nema problema, neka igra, ovako NO NO. Idalje SRAMOTA, mada svi to rade...

Biće tema Eurobasket 2013. 100%

------------------------------------------------

Moja poenta je napravite sebi temu:

------------TEMA------------
    Košarkaška reprezentacija Crne Gore

Ovo je tema za KR Srbije, a ne KR CG, nije meni za drugo...

Kao što ima tema Fk Partizan i FK CZ, tako i ovde i nema varnica, pošto ih je ovde bilo. :)

2. @Titanijum nije jača ni sad, niti je bila juče, niti će biti sutra, nije jača. Pobedili smo i mi Španiju onda na evropskom prvenstvu, da li to znači da smo tada bili jači od njih?

3. Jeste tada smo bili jači od njih jer smo ih pobedili i na svetskom. (TAČKA)

Ova repka CG je jača od ovog našeg TRENUTNOG raspada sistema koji imamo. (TAČKA)

4. Pobedili smo i mi Španiju onda na evropskom prvenstvu, da li to znači da smo tada bili jači od njih?

Те ноћи, дефинитивно. Зато сте и побиједили. Али онда се Шпанија у финалном мечу консолидовала. Иста је ствар и овдје, само што се Србија није консолидовала. Да јесте, Црна Гора би тешко настрадала, као што сам убијеђен да би настрадала да Срби играју у форми.

Опет понављам, у глобалу, Србија је много боља репрезентација, само што т-р-е-н-у-т-н-о не приказује ни дјелић својих могућности и стварне вриједности. Је л' ти сад јасно шта хоћу да кажем?

5. тај исти тим са истим играчима је прије три године био вицепрвак Европе.

Pa nije baš isti tim ako ćemo pravo, tad je igrao i Novica i Raduljica(tad još i bio solidan) i Perović i Tripković a Tepić je bio jedan od boljih jer je tad imao dve dobre sezone u Partizanu i znao je da pogodi koš, sad ne može vola da ubode. Paunić i Tepić su nazadovali. Rašić nije Tripković iako ni Tripko nije neki igrač tad je igrao sasvim solidno što je opet 40 puta bolje od Rašića. Mi nismo Španiju slučajno dobili, možda smo ih u Poljskoj iznenadili ali smo ih u Turskoj izrešetali i to se igralo na koš više a takva igra je njima više odgovarala.

CG je pobedila jer igraju timski kao i mi nekad. Da su nas dobili sa manje poznatim da ne kažem nepoznatim košarkašima jesu ali su trenutno u boljoj formi što su i pokazali. Ko nas jebe kad smo u Beogradu dozvolili da se vrate iz mrtvih, niko nas nije bio po ušima. Cele kvalifikacije igramo anemično, bezvoljno i posrano.
    Da se mi plasiramo pa da se sretnemo na EP ponovo ali u punim sastavima pa da vidimo ko je onda bolji.

6. Те ноћи, дефинитивно. Зато сте и побиједили. Али онда се Шпанија у финалном мечу консолидовала. Иста је ствар и овдје, само што се Србија није консолидовала. Да јесте, Црна Гора би тешко настрадала, као што сам убијеђен да би настрадала да Срби играју у форми.

Dečko, ova repka bez NOVICE; LUČIĆA; TRIPKOVIĆA; MICOVA; pa i SLAVKONIJA, je golo GOVNO. (NE MOŽEŠ ME UBEDITI U SUPROTNO) + POVREĐEN KRSTIĆ KOJI MORA DA IGRA DA BI SE OVA ŠAKA JADA KVALIFIKOVALA NA EURO.

Pošto se dugo bavim košarkom, malo ću referistai.

1. Očajno igramo odbranu (samo Bjelica tu odskače), (tu do izraza dolaze Lučić i Novica)!

2. Očajno šutiramo za tri protiv konkurentnijeg rivala. (Utakmice protiv timova poput Turkmenistana se ne računaju). (Nedostatak Tripka evidentan u tom polju).

3. Ne zagrađujemo, što potpada u lošu odbranu. (Opet Novica i Lučić) + (povređeni Krstić).

4. Kešelj ne sme na ulaz. (Lučić i Micov su bogotci za njega).

5. Savan je pička. (NOVICA NIJE)!

6. Nisu reprezentativni kadar, doduše još uvek, a neki uopšte: Anđušić- ne igra odbranu, Musli- još uvek nije za repku, Štimac- ima srce, nije to to, Nedović- jeste, ali mora još da napreduje, Erceg- može on i bolje od ovoga, odbrana.

7. Mačvan, Tepić, Rašić- Blede kopije igrača od pre dve-tri godine.

8. Paunić- Standardan, ni toplo ni hladno.

9. Teo je Teo... divlja, ne divlja, šutira, ne šutira, itd, itd.

10. Očajno trčimo kontre.

11. Slaba transformacija iz odbrane u napad. (Za to je Novica bogotac).

12. Promašujemo izrađene akcije, za tri poena. Protiv CG i Izraela.

Evo zašto mislim da je ovo GOVNO od repke, i da je CG sada bolja od nas, kao mi od Španije 2009 i 2010.

Toliko od mene.

7. CG je pobijedila jer je imala veće srce i želju za pobjedom.

8. Mene interesuje kako to da mi nemamo klasičnog šutera, nekog Litvanca da dovedemo nek šiba trojke.

9. Da se mi plasiramo pa da se sretnemo na EP ponovo ali u punim sastavima pa da vidimo ko je onda bolji.

Управо тако.

Dečko, ova repka bez NOVICE; LUČIĆA; TRIPKOVIĆA; MICOVA; pa i SLAVKONIJA, je golo GOVNO.

Кад је Мицов играо за репрезентацију? И Лучић такође? Њих уопште нијесам примјећивао, или нијесам довољно пажљиво пратио.

10. CG je pobijedila jer je imala veće srce i želju za pobjedom.

Upravo, nema to nikakve veze sa kvalitetom reprezentacije, odnosno jačinom.

11. Imamo igrača koji samo zna da šutne i ništa drugo- Kešelj mada promašuje protiv iole solidne ekipe.

Rašić ne šutira kao što zna, ni Teo.

Brate i Anđušić je šuter, ali isto kao kod Kešelja.

POVREĐENI TRIPKO!!!!!

12. Pa nije šuter ako maši, kome treba takav igrač. :D

13. Lučić nam je u pripremama bio najbolji igrač!
    Micov je igrao samo one kvalifikacije ako je igrao i tad ne sećam se najbolje. Njega ne računam kao igrača koji bi mogao da pruži nešto više.

14. Pa nije šuter ako maši, kome treba takav igrač. :D

Ne jeste šuter iako maši, ako očekuješ da sve ubaci zvao bi se POGAĐAČ.

Svi oni su igrači koji nose reputaciju šutera...

Lučić nam je u pripremama bio najbolji igrač!

AMIN.

15. Lučić nam je u pripremama bio najbolji igrač!
    Micov je igrao samo one kvalifikacije ako je igrao njih ne sećam se najbolje.

Е па зато их нијесам уснимио, иначе пратим Србију само на великим такмичењима. Мицов је добар играч, знам га још из Будућности, а Лучића баш одавно нијесам гледао, али сигурно се и он развио у одличног играча.

16. Е па зато их нијесам уснимио, иначе пратим Србију само на великим такмичењима. Мицов је добар играч, знам га још из Будућности, а Лучића баш одавно нијесам гледао, али сигурно се и он развио у одличног играча.

Ja pratim i te primpreme, Lučić je bio mnogo dobar, plus je kidao na univerzijadi 2011.

Micov je dobar igrač iz dobre lige, sve u svemu od kešelja bolji.

17. plus je kidao na univerzijadi 2011

Је л' вас је оно бјеше Павићевић водио на Универзијади? И колико се сјећам било је злато, и то лагано?

18. Jeste zlato, i jeste Pavke.

19. Daj ne rise. Kako to niste vi postigli neki zapaženiji rezultat na evropskim i svetskim prvenstvima? Kako kada ste jači od nas? Nek' si ti objektivan, pa nek ide život.

Naglasio sam "u ovom trenutku", a ti mi pricas o evropejskim i svijetskim prvenstvima.
    Nek' si ti pametan, pa nek ide zivot...

20. Срби су играли као пичке оно вече, све саме пичкетине и нуле, онако искрено.

Гледам бре оног Тепића идиота, онај не умије улицом да иде, а камо ли да шутне не дај боже.
    Тео исто тако, само се нешто врти онуда...

Цијела екипа се распадала и играли су као сад ја да пођем са друштвом да играмо онако офрље, па што уђе, уђе, ако не уђе боли нас курац.

Зато сам попиздио, па јебено стоје Рашић, Мачван и чини ми се Тео и вата им Рочести лопту, јеб'о их пас мутаве, да их јебо, узели су им милион лопти под њихов кош...

Рочести је родом из Пипера.