Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ne obazirite se na moj prethodni post.
Kako smo igrali, odbrana i kontre me pre svega zanimaju, i da li smo gradili? Nisam gledao tekmu pa pitam.
Зајебавали смо се са њима.... Недовић и Бјелица радили егзибиције.... Штимац је за неких 15-20 минута био добар, мислим да је имао 9 скокова.... Под неким сам утиском да кад би он нашао неког доброг тренера за рад са центрима и кад би радио на скоку, могао бити доста добар центар у европским оквирима....
Mene raduje što je Nedović pokidao, takav igrač nam treba ko leba. Samo da on napreduje i još neko od klinaca(Anđušić, Bogdan Bogdanović) i imaćemo mi solidnu bekovsku liniju. A još i da Tripković odigra dobru sezonu pa i Marković i da se Rašić, Tepić i Paunić lepo pošalju na zaslužen odmor.
OK hvala, treba se i sa Izraelom da se zajebavaju, jer su realno za klasu ako ne i dve bolji od njih, a gubimo 13 razlike...
Teodosić je extra igrač ali ima neki problem u glavi, treba da se postavi kao vođa a ne da bleji k'o ovca s onom tupavom facom.
Kao što se postavio 2009 i 2010. Tada je bio pravi vođa!
2011 su ga mnogi pljuvali, pogotovo zbog dve poslednje utakmice, da previše siluje itd. Ali on je tada jedini igrao nešto.
povređeni bili: krstić, Rašić i Tepić
Kešelj nije smeo na ulaz, Savan je savanisao nakon promašaja, bio je sportski duh.
Tako da je i te 2011 bio vođa na terenu.
Sada bogami je muva bez glave.
Ljudi jedna stvar treba da vam bude jasna u vezi Teodosića. Dečko ne igra košarku, on se igra košarke. Bukvalno vidite na terenu da se on zabavlja, ali postoji problem što većna naših vrlih reprezetnativaca nije u stanju da ga isprati tokom igre.
Što se tiče Tepića to sam negde već pisao. On je jedna od najvećih igračkih prevara u našoj košarci u poslednjih 10 godina.
Svi pljuju Tea, a on jedini ima muda za nešto. Jbg, mogu i ja da igram kao neki. Lopta prvom do sebe i ne šutiram i ne gubim lopte. Statistika ni plus ni minus. Neko mora da pokuša. Samo da Bjelica, Mačvan i Kešelj puste muda... I Nedović i Lučić će biti pun pogodak na evropskom. Siguran sam. Lučić šuter, a Nedović ima najjači prvi korak i nema ko može da ga čuva ja mislim. A i zakucava ko lud
Тај фазон, што је опет и неоспорни доказ његовог огромног смисла за исту.
Gusti soče, ja ne pljujem Tea, štaviše ga i branim:
2011 su ga mnogi pljuvali, pogotovo zbog dve poslednje utakmice, da previše siluje itd. Ali on je tada jedini igrao nešto.
povređeni bili: krstić, Rašić i Tepić
Kešelj nije smeo na ulaz, Savan je savanisao nakon promašaja, bio je sportski duh.
Tako da je i te 2011 bio vođa na terenu.
Sada bogami je muva bez glave
Samo je malo ove godine, lošiji nego pre.
Lučić ima dobar šut, ali njega šut ne čini dobrim igračem, već odbrana, zagrađivanje i trči kontre. Daleko je on jeoš uvek od šutera.
A on i Nedović mnogo dobro zakucavaju.
Upravo to Davide, momak ima takav smisao za igru da mi prosto bude žao što u reprezentaciji ima još samo dva ili tri igrača koji su na sličnom nivou i koji mogu da održe korak sa njim.
Brate, kao bivši košakraš ne gledam ni ja samo šut :) Čak, šut najmanje i gledam... Ali nama je potreban jedan koji može da ubode kad treba. Ovo su ti igrači onog tipa, na treningu sve ful, a kad dođe tekma niko nigde. Video sam milion takvih. Kao da se boje greške. Bolje šutni i promaši nego da dodaješ loptu njima. Biće Lučić dobar, ima i skok fin. Obradiće ga Dule dobro. Nadam se da će i Nedović igrati dosta u Lietvusu, mada mi se čini da je on igrač za NBA. Iako ne volim taj cirkus od basketa.
Teo je vođa i ima muda. Ali još mudonja treba. Žao mi Dude samo. Kad gledam koliko ga ljudi pljuju... Jbt pa kog boljeg trenera da dovedemo?!!
То је греота, можда ће овај недовић да стигне тај ниво, евентуално бјелица за годину две.
које је годиште лучић?
I mene zanima. Biće Nedović igračina. I Bjelica. Već sad polako počinje da pokazuje da je stepenik iznad mnogih
I ja sam košarkaš, samo se još nećkam oko statusa bivši ili sam još uvek.
E sad slažem se sa tobom oko stvari, da mi na 'treninzima' (Slovačke, Islandu, Estonije) dobro šutiramo, jer su igrači opušteni. Što moj ćale kaže koji je igrao košarku: ''Ove zemlje imaju reprezentaciju?!'' E sad kada igramo protiv ekipe koja je po kvalitetu ispod naše (CG i Izrael) mi ne šutiramo dobro, bolje rečeno očajno. Mada su na terenu i jedni i drugi se pokazali kao jači.
Ja odbranu i kontra napade mnogo gledam, jer se to na treninzima uvek potencira.
1- Odbrana: Loša, loša i loša, prolazi nam kroz reket ko kako oće.(Stvari bi bile bolje da je Krle 100% zdrav, ali se ovo ne sme dopuštati.)
2- Zagrađivanje: Ne postoji, ili je veoma slabo.
3- Kontre: Kada ne zagrađuješ neće biti ni kontri. Istrčimo jednu dve maks.
-Sve ovo je za CG I Izrael, pošto ostale ekipe ne računam.-
Savan se štrojio na meču sa Francuskom, on otpada, Krle kada je zdrav nema zime, Novica je povređen, Lučić je povređen, Nedović debituje.
Tako da nam je mudna masa veoma mala, bez ovih igrača.
Primetio sam da uopšte ne trčimo kontre. Ni najmanje... Skok u odbrani... Izraelci su hvatali svaki put loptu. Ajde, odbije se ponekad, desi se. Ali mora da se zagradi. Paun je dobar u odbrani, ali jbt, lik je ko u rukometu, ne igra ništa napred...
Nisu ni CG i Izrael toliko slabi kao što mi mislimo. Ali nisu jači od nas. To stoji.
I to, nismo opušteni... Nema žara. Ništa. Mora Savan malo da povuče. Mora da završi utakmicu sa Francuzima. I možda malo više da se gura Musli. I da se Tepić gura, van sale. Taj čovek uzima dosta šuteva, a ništa mu ne ulazi... Ima dobar prolaz, ali i to retko koristi.
Od klinaca muda imaju Nedović, Lučić mada on nije klinac al je debitant i mali Bogdanović iz Partizana, ima i Anđušić al nema nikakvu odbranu i to mora da podigne na mnogo viši nivo a mislim da će Dule i Duda to da odrade.
Bez Tea ova reprezentacija ne može neko jebeno mora da povuče, nekad pretera al šta je tu je, smiriće se i on jer kod Mesine neće smeti da se glupira inače leteće iz CSKA. A i vodili su sa njim već oni razgovor za ono divljanje u finalu EL.
Mi sa petorkom u kojoj su na terenu:
Teo
Bilo koji bek ali bi šansu dao Nedoviću jer može da igra na 2 komotno
Bjelica ili Lučić
Novica
Krle
možemo da dobijemo koga hoćemo samo da svi budu zdravi.
Ja sam protiv Islanda izbrojao 2, možda 3 konte, koje smo završili. Pošto sam gledao iz hale, mogao sa da vidim mnoge stvari koje se ne vide na TV-u, ali meni je ona utakmica bila jadna, iako nam je ono najubedljivija pobeda, loše smo igrali, pošto je protivnik bio slab, nije neko merilo.
E sad ovo za Muslija, ne znam mislim da on još uvek nije za repku, al' nema veze.
EDIT:
Bjelica ili Lučić
Novica
Krle
Ja bih iskreno na dva stavio Tripka, pa onda Nedovića.
Uostalom da li je Tripko povređen ili nešto drugo?
A kog drugog centra imamo? Kostu Orman Perovića? Štimac dečko nije možda taj kvalitet, ali se bori i time nadoknađuje mnoge nedostatke. Gotivio sam ga još dok je u Zvezdi bio. I znam ga još dok je bio u Beovuku.
Kontre kao da nikada nismo videli. A imamo brzih igrača za to. Kao da nemaju motiva... Bem li ga.
Bjelica ili Lučić
Novica
Krle
Sviđa mi se ova postava. Kad bi Savan proradio i sa Mačvanom imali bi dobre trojke i četvorke. I za skok i za šut.
Pa ono jeste da mi Kostu zovemo glista jer se smuca po terenu, ali kakav-takav, je drugi po kvalitetu nažalost.
E sad onu sa mnogih foruma i sajtova:
A što nisu pozvani:
Rakočević
Jarić
Stojaković
Radmanović
Miličić
Pa ljudi eto nam petorke. lolololoo :)