Repstacija sporta Košarke

1. Sad ću ti reći nešto:

Zvezda je bila prvak sveta 1991. i o tome stalno klepećete, e sada ako Zvezda izgubi od npr. Vojvodine, ti možeš da kažeš kako se Vojvodina usudila da pobedi prvaka Evrope i Sveta iz 1991. To nije argument... nažalost nije, ko kada npr. Partizan izgubi od mega vizure, a ja kažem stoko pobedili ste prvaka Evrope iz 1992. Ne ide nekako zar ne?

E sad ovo što si napisao:

Zašto da ne kažem sralo ih je? Veća je šansa da su naši bili totalno neraspoloženi za igru, nego da je evropski viceprvak iz 2009 slabiji od nekih anonimusa koji ni grupnu fazu ne mogu da prođu. Imamo bolju koš razliku od njih iako imamo tri poraza.

Pa šta ako smo bili 2. na Euru 2009, ajd na stranu što nas pobedi repka koja ima goru ligu od naše realno je tako. Iz toga sledi da je poraz od Izraela zaslužen jer je njihova liga jača od naše i nije toliko anonimna... nema logike, ali ič...

Ne gleda se šta je bilo, i Juga je bila četvrta vojna sila 1981. pa danas Srbija ne bi mogla na kraj sa Rumunijom da izađe koju bi k'o šljivu otresli pre 30 godina...

2. Zvezda je bila prvak sveta 1991. i o tome stalno klepećete, e sada ako Zvezda izgubi od npr. Vojvodine, ti možeš da kažeš kako se Vojvodina usudila da pobedi prvaka Evrope i Sveta iz 1991. To nije argument... nažalost nije, ko kada npr. Partizan izgubi od mega vizure, a ja kažem stoko pobedili ste prvaka Evrope iz 1992. Ne ide nekako zar ne?

Alo tipu čitaš li ti sebe? Uopšte nije priča o tome kako se neko usuđuje ili ne. Vojvodina da je tad pobedila Zvezdu ne bi značilo da je jača od nje. Da li ti to meni kažeš da je Partizan slabiji od Donjeg jebenog Srema???

Pa šta ako smo bili 2. na Euru 2009, ajd na stranu što nas pobedi repka koja ima goru ligu od naše realno je tako. Iz toga sledi da je poraz od Izraela zaslužen jer je njihova liga jača od naše i nije toliko anonimna... nema logike, ali ič...

Ko je ovde pominjao domaće lige? Koliko to naših reprezentativaca igra u Srbiji? A koliko crnogorskih u Budućnosti? Možeš se trzati koliko hoćeš džabe ti, svako ko nije ogorčen na reprezentaciju zna da smo jači od Crnogoraca.

Ne gleda se šta je bilo, i Juga je bila četvrta vojna sila 1981. pa danas Srbija ne bi mogla na kraj sa Rumunijom da izađe koju bi k'o šljivu otresli pre 30 godina...

Da li me to troluješ, ako da svaka ti čast nasadio si me ko malog majmuna.

3. а наши клубови уместо да доведу и разиграју њега и Тепића, они доводе јебене Американце који ће ту бити једну сезону....

Naši klubovi ne mogu njima da daju te pare koje oni traže tako da ne možeš da upoređuješ njih sa crncima koji dođu odigraju sezonu za 250-300 k ali i ddaju odma vidljive rezultate ova dvojica imaju daleko jače ugovore i pre će da sede na klupi nego da se odreknu para e tu je problem.

Drugo koliko fali Novica videlo se u Litvaniji, mi nismo ni bleda senka nez njega. Fali i Marković a i Perović ali reći da Perović fali više od Novice ne pije vodu nikako.

Raduljica pa taman se izvinio nema kvalitet za reprezentaciju dečko je jednostavno debil. Ove sezone u Partizanu je sve pokazao.

I ti Trankila možeš da pričaš šta hoćeš oni možda jesu anonimni ali su trenutno bolji od nas a u CG su nas oprali. Ljudi imaju mnogo veću želju i htenje i to je to. To što mi nabijamo koš razliku protiv nebitnih ekipa ne znači ništa.

4. A od Izraela jel smo jači? Ili je i njih usralo?

5. A od Izraela jel smo jači? Ili je i njih usralo?

Naravno da smo jači, aloooo druže. Neću više ništa napisati, jer si očigledno toliko ogorčen da ti to zamagljuje um i sprečava te da objektivno sagledaš stvari.

6. Ne ja nisam ogorčen na našu repku bio od 2005 kada sam 'teo da se ubijem. Pošto je sport stvar trenutka, gleda se ko je trenutno bolji, a mi loše igramo, ako ti je neki reper tekma sa Islandom ili Slovačkom, da se ne varamo njih bi i Mega pobedila.

Ova reprezentacija jeste kvalitentna, ali brate igra LOŠE, u tome je stvar, pogledaj šut, odbranu, zagrađivanje, trčanje u kontru, sve to ne postoji, protiv iole ozbiljnije ekipe, mene je strah da pomislim šta bi nam npr: Francuska uradila, a nisu u top tri Evropske ekipe...

7. TucanKamen
    Naši klubovi ne mogu njima da daju te pare koje oni traže tako da ne možeš da upoređuješ njih sa crncima koji dođu odigraju sezonu za 250-300 k ali i ddaju odma vidljive rezultate ova dvojica imaju daleko jače ugovore i pre će da sede na klupi nego da se odreknu para e tu je problem.

Drugo koliko fali Novica videlo se u Litvaniji, mi nismo ni bleda senka nez njega. Fali i Marković a i Perović ali reći da Perović fali više od Novice ne pije vodu nikako.

Raduljica pa taman se izvinio nema kvalitet za reprezentaciju dečko je jednostavno debil. Ove sezone u Partizanu je sve pokazao.

I ti Trankila možeš da pričaš šta hoćeš oni možda jesu anonimni ali su trenutno bolji od nas a u CG su nas oprali. Ljudi imaju mnogo veću želju i htenje i to je to. To što mi nabijamo koš razliku protiv nebitnih ekipa ne znači ništa.

Кешељу је истекао уговор, а ни он ни Тепић не верујем да имају веће плате од тих 200њак хиљада евра.... Плату од милиончета има Марселињо Хуертас нпр.... Уосталом, Мачван је дошао у Партизан прошле сезоне, као и Радуљица, а и Мусли ове, да напредују....
    Новица није фалио до меча са Литавнијом (тачније, после меча са Французима који су нас тек у продужетку за пола коша разлике победили), е тек са тим мечом и надаље смо играли усрано јер нико осим Теа, Крстића и Савана после није имао муда да шутира.... Фали нам чак и такво дрво од Перовића више од Новице јер ми просто немамо правог центра у овом тиму осим Крстића који очигледно још није ухватио ритам после опоравка.... Штимцу фали висина, а Муслију две, три године рада.... А и нисам рекао да нам Новица не фали, већ само да фали мање од другог центра и плеја јер четворке имамо у Ерцегу, Мачвану и Савану (може и мора он далеко боље од овога да игра), а плејеве, шутере и центре баш и немамо (осим наравно Теа и Крстића)....

Сви сте помало у праву, квалитет је на нашој страни, али не и игра и шут....

8. Jeste imamo kvalitet, ali očajno igramo... to je bolna činjenica, nego je sreća da smo sa ovom ekipom u kvalifikacijam, da smo bili na olimpijadi služili bi za koš razliku...

9. Tepić je imao preko 500 k u PAO, koliko ima u Španiji ne znam ali je sam rekao da je skup za Partizan. Naši igrači su verovali ili ne precenjeni i dobro se prodaju i dobijaju ugovore koji su poprilično jaki.
    Novica je u Realu imao milion po sezoni.
    200 k je smešan ugovor. Mačvan je pristao na manje jer Partizan nije mogao a nije ni hteo da plaća 600 k koliko ovaj zarađuje u Makabiju.
    A Kešelj je onda još dok je igrao u Zvezdi imao preko 200 k koliko sam čuo. Pa baš i ne verujem da je otišao u Oly za klikere da igra a sad se priča da ga jure Španci a oni imaju para.
    Svi su oni posle Poljske nabili cene a neki još pre toga u EL sa Partizanom. To što realno ne vrede više od tih 200-300 k to je druga stvar.

10. On je dodao da ovaj tim nije isti onaj koji je pre tri godine u Poljskoj osvojio evropsko srebro.

Naši igrači nisu imali adekvatan napredak kao ostali u Evropi. Imali smo Uroša Tripkovića, koji je bio najbolji šuter, Novicu Veličkovića, a sada nam se povredio Vladimir Lučić, koji je bio otkrovenje. Mi kao zemlja nemamo mogućnosti da te gubitke nadoknadimo.

Duda izjavio, na mondu ima cela vest.

11. Ne čoveče, ovako, jača je ona ekipa koja to pokaže na terenu, ne na papiru, znači tebi je bitno to što je Španija bila jača od nas na papiru 2010, a mi smo ih pobedili, i bili na TERENU jači od njih.

Upravo to.

Jesu bili jači na terenu, ali to ne znači da su jači trenutno. Da li su sad na terenu kada već hoćete da teramo mak na konac? Jednom ih utrefio dan, ali ne znači da su jači trenutno.

Jednom ih utrefio dan, zato su pobijedili dva puta.

12. Upravo to.

Deset postova sam objašnjavao jednu prostu stvar...

13. Maloletniče finale je bilo OSMOG...

OPAAAAAAAAAA

14. ко је човек између пеђе и јарића?

15. Smiljanić, nekadašnji igrač BFC iz Beočina i Partizana, ako se ne varam igrao je i za FMP. Tada se našao na postolju pošto je Kari odjebao Radmanovića zbog nediscipline.

16. ко је човек између пеђе и јарића?

Aleksandar Smiljanić, znam da je Smiljanić, ali mu za ime nisam siguran.

17. Bra'o momci! Svaka čast!
    Idemo dalje!

18. OPAAAA pao je gigant iz kategorie - Slovačka, braooo mamci braooo

19. Јесте Александар Смиљанић....

Фина утакмица против Словака, Дуда је испробао доста играча, Недовић је највише одскочио, још две победе и болу нас курци за квалификације....

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.