U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jos samo ovo i necu vise.
I Dule je jedini koji je tu nagradu dobio a da nije osvojio EL te sezone. A ako je Dudi za respekt sto je proslogodisnji tim Olimpijakosa ODVEO na F4, onda je Duletov odlazak na F4 one godine kad je dobio nagradu vredan osvajanju EL.
I sad stvarno zavrsavam ovu temu, postujem svacije misljenje, al neretko se pojavljuju ljudi koji samo zbog klupske obojenosti prelaze granicu pristojnosti,i samim tim nemaju svoje misljenje nego trabunjaju ono sto su procitali na stranicama navijackih grupa na fejsu.
EDIT: Ako ce neodlazak na EP znaciti neke vece promene u repki, tu pre svega mislim na selektora i par megazvezda koje misle da ce samo zbog svog imena dobijati utakmice, onda bih i ja voleo da ne odemo. E sad,smor je samo sto nam onda nema ni SP.
S tom "malenom" razlikom (koju nadam se slučajno previđaš) da je Duda isti i osvojio.
I nije isto plasirati se na F4 i osvojiti EL, ni slučajno! A tim sa Mekejlebom svakako je bio najjači koji je Partizan imao u poslednjoj deceniji.
Ne bih rekao da si ti prešao granicu pristojnosti ali svakako si zbog klupske obojenosti oduševljen Duletovim umećem ili po mom mišljenju "umećem", a pretpostavljam da si dovoljno mlad da se ne sećaš da je i Duda bio trener KK Partizan, tako da ta teza o vrednovanju trenera na bazi klupske obojenosti gubi na snazi.
Pogotovo u mom slučaju koji Vujoševiću najviše uzima za zlo neosvajanje prvog fajnal fora u Ganu, sa gle čuda KK Partizan.
S tim sto Duda nije kupovao anonimuse i od njih pravio tim, nego je imao par desetina miliona evra budzeta i tim od gotovih igraca od kojih je znao sta ko moze, i nije imao kockanje da li ce se neki igrac uklopiti na njegov tim i igrati bez plate.
Znam ja vrlo dobro i ko je Duda , i ko je Dule,al si promasio poentu moje pisanije. Ja ne osporavam da je Duda strucnjak, samo mi je zasmetalo sto jedno priznanje u rukama Dude znaci vrh, a u rukama Duleta poklon, odnosno osporavanje Duletovih trenerskih sposobnosti (koje nisu kao Dudine,al nisu ni za blacenje sto mnogi rade).
Zamerio si Duletu neosvajanje F4 u Ganu, sto Dudi ne zameras neosvajanje EL sa Arisom? Ok, imao je mozda i najbolji tim Partizana svih vremena, i bio je na F4, koliko godina je tad imao, i koliko godina je bio trener?
Ili je to varijanta da se mora da osvoji EL odmah u prvoj trenerskoj sezoni da bi te neko smatrao strucnjakom?
Malo ste omašili temu momcovi :D
Ja bi da meni neko objasni svrhu postojanja i igranja Rašića u ovom timu. Kurcobolju u odbrani protiv Estonije gotovo svih igrača sem Tepića, Bjelice i Krleta.
I zašto se koj kurac opet pljuje Tepić, prvi sam rekao da nije za reprezentaciju kad je igrao ko baba, kad je dečko odigrao besprekoran meč?
A ovo oko Duleta nećemo nikad da se složimo mi i zvezdaši i ja sam se sa tim pomirio :D Zato zajebte raspravu na tu temu iamo mi ba i većih problema :D
Tucani kapiram da Tepića pljuju iz prostog razloga što on dobar meč odigra jednom u ko zna koliko vremena. Standardan je ko i kurs dinara.
Na žalost, njegov dobar meč skoro može da se podvede pod ono i ćorava koka ubode zrno.
Dudi svaka čast jedino što mu zameram što daje preveliku slobodu teodosiću što mi ekstremno ide na kurac.A nervira me kad neko kaže "Ko da šutne ako neće teo" Nek onda izvede samo teodosića i auičkumaterinu pa da gledamo u zvezde kakvo će šutersko veče da ima.Kod svakog ozbiljnijeg trenera bi ekspresno leteo na klupu posle prvog nerezonskog šuta.
Значи кад погледам сад колко смо ми способни да одемо у курац у свакој људској делатности. Да нам Американци дају прву и другу петорку НБА лиге, да играју за нашу репрезентацију, и да се поделе по двојица Партизану, Звезди, Хемофарму, Радничком и Војводини, вероватно би после годину дана сви почели да пуше и пију, зајебали би тренинге и почели да дилују вутру.
Таман сам после Словеније и Турске повратио веру у нашу кошарку, кад ми са скоро истом екипом фејлујемо у квалификацијама за ово ЕП, а самим тим смо га издували за светско 2014. Значи јебем му матер, буквално сваки спорт који ме интересује, ми га дувамо константно у том спорту, док доминирамо у ватерполу који се игра у 5 држава поред наше и у буржујском дркању лоптице преко мреже, спорту званом тенис. Што је најгоре, док сам пратио тенис, Ђоковић није могао више од 3. места, а сад доминира. Докле више мајку му?
Dobro Gonzo i ja ga pljujem kad odigra loše ali zašto sad? To je moje pitanje. Mislim glupo je malo.
Mislim da je sad već prosto pitanje automatizma, jer je ljudima mnogo živaca pojeo pa ga čak ni ovakav meč ne vadi.
Ali opet imam pitanje ok pojeo je mnogo živaca zbog loše igre u napadu ali je on jedan od retkih koji uvek odigraju odbranu na vrhusnkom nivou. To niko ne gleda izgleda. Ja sam bio u nevrici da bekovi Estonije onako smešno pretrčavaju Teodosića i Rašića. Ono ne sme da im se dogaća ma koliko bili loši u odbrani jer su oni evroligaški bekovi. Mi smo mečeve gubili zbog očajne odbrane i očajnog skoka a ne napada. Odrade Teo, Krle, Bjelica i nađe se još jedan napad al igramo malokrvnu odbranu i nemamo skok a to neću da tolerišem nikom.
A Peki brate bataljuj da pratiš basket dok nije kasno možda počnemo da igramo :D
Peki, prestani da pratiš sport, ubi nas :)
Ne znam, ja bih voleo da se kvalifikujemo, jer smatram da bi sa Novicom i Lučićem to bila druga priča. Mada bi Duda mogao malo više da forsira i Nedovića.
Elem, sedimo jednom Teo i ja u pivnici (pošto je i on iz Va) i reče da nisu najbolji odnosi među pojedincima, ali kaže da im se to ne odražava na igru. To je inače bilo neposredno pre poraza od Crnogoraca. Izgleda da su im se odnosi malo više uzjebali posle toga.
Opet budžet? Hahahaha, reč sa kojom Vujošević leže i budi se...
Pa je l' imao budžet u CSKA?
Sa prvom polovinom se slažem (priznanje je isto za sve, s tim što za moj ukus ne znači previše, pogotovo trenerima koji su osvojlil sve i svašta, tj. kao što sam već napisao Vujoševiću znači mnogo više nego Dudi). Čak i ovo na kraju si relativno objektivno napisao, ali ne znam da li je blaćenje ako nekoga ko ništa u inostranstvu nije osvojio (a radio je podosta napolju) smatramo nevrhunskim trenerom?
Ima vremena složićemo se, još ste mladi.
Da se vratim na temu.
Tepića nisam pljuvao ni kada je zasluživao, i dalje verujem u njega, mada za razliku od Tea koji stagnira, Tepić u poslednje vreme nazaduje.
Neki problem u ekipi postoji o čemu sam već ranije pisao. Da li je problem Duda, međuljudski odnosi u ekipi, ili nešto treće, sigurno se zna (zna i bar neko ko se o bitnim stvarima pita), pa neka reaguje smenom trenera ili menjanjem sastava. O svemu tome, nažalost može se pričati tek posle sutrašnje utakmice za koju ja kao nepopravljivi optimista verujem da možemo da dobijemo i sa 19+ razlike, a o porazu i ne razmišljam (osim ako ne postoji neki bojkot, o čemu se piše danas u našoj štampi, u šta ne mogu i ne želim da poverujem).
Volim i cenim Dudu (čak i više nego pre EP u Poljskoj 2009.) ali ne mislim da je beli medved, nedodirljiv i nezamenljiv. Ipak verujem i dalje da je ovo leto bilo dno, i da ubuduće samo možemo igrati bolje. Nadam se da se bar u tome ne varam.
Па и ја бих волео да се квалификујемо, волим да пратим првенства, а много је боље кад учествујемо, шта год да је у питању. Елем:
Ето вам разлога што дечко игра као мамлаз. Не иду пурњање, вопс и професионална кошарка, односно иду, али на локалним теренима по Србији. Овако никако.
A jes i purnjao
Kako dramatizuješ Peki sa tim citatima, baš sam se unervozio do kraja posta lololo
Па знам да јесте.
Се сећате како су до пре пар година сви поредили Рубиа и Теа, и као ко је бољи плеј и тако то? Погледајте сад, Рубио дечко отишао у НБА и игра респектабилну улогу и Минесоти, имао до јаја руки сезону, да није био повређен, вероватно би био руки године.
С друге стране, свемоћни Теодосић не може своју репрезентацију на европско да одведе због Естоније и Израела. Јебига, док је Рубио вежбао толико критиковани шут, Теодосић је пио пиво и пурњао Дрину. И тако се завршиле сезоне у НБА и Евролиги, а Рубио рецимо имао бољи % шута за 3 поена у НБА, него Теодосићу Европи.
Peki brate, Rubio je divča igrač kome upravo i odgovara cirkus u NBA ligi. Taj toliko hvaljeni igrač nije bio ni u pet najboljih pet evropskih plejmekera i po mom mišljenju i dalje nije. Rubio na kraju krajeva ni dan danas nema šut, tako da je u principu džabe vežbao.
Jeste Peki ali Rubio je igrao surovu odbranu, bio jedan boljih kradljivaca lopti, kad navrzne na nekog ne pušta ga da diše pa jebeš ti taj šut a ovaj neće da mrdne dupetom u odbrani. Rubio ima nešto što naši bizgovi nemaju a to je radna navika.
Gonzo, nisi u pravu. Pratim dosta NBA, i ako je nešto Rubio popravio, to je šut. Igra fantastičnu odbranu, i to u NBA, asistencije su mu ludački zanimljive, i efikasne! Slažem se sa Pekijem da bi, da se nije povredio, sigurno bio ruki sezone.
Ако ти сматраш да је НБА лига циркус, онда немам потребу да настављам дискусију. Чињеница је да Рубиа чека прилично добра НБА каријера.