Repstacija sporta Košarke

1. Sad čitam neke komentare ladno ljudi krive tepića za poraz da se čovek krsti i levom i desnom

2. Sad čitam neke komentare ladno ljudi krive tepića za poraz da se čovek krsti i levom i desnom

Dobro primećeno, nisam hteo o tome, al sam se prekrstio kada sam video takođe.

3. Ne mogu da serem ovde sad kilometarskim postom, uglavnom bi se svelo na to da Duda treba da ode.
    A Teodosiću treba trener sa lancem, da ga zaveže kad počne da divlja.

4. Sad čitam neke komentare ladno ljudi krive tepića za poraz da se čovek krsti i levom i desnom

I ja nisam mogao da verujem, morao sam da pitam zašto je sad on kriv kad je odigrao gotovo besprekoran meč al izgleda ljudi samo čekaju da opljunu po njemu.

5. Тепић је и иначе пристојан играч, ал' не знам који му је курац да чешће не пружа овакве партије.... Није да иначе не може, ал' нешто га увек кочи.

Gazimudo
    Al zato je Dule Vujosevic samo obican polutrener koji nista ne zna. (ovo je samo paralela sa nekim komentarima na racun Duleta,sa drugih tema...)

Који курац мени пришиваш те речи?
    http://vukajlija.com/forum/teme/33814-kk-partizan?strana=39#post_2056486

The Big Dipper
    у сениорској конкуренцији Дуле није ни лош, а није ни добар, већ спада у неку међукласу, негде у рангу Душка Ивановића, јер му треба времена да направи свој систем у једном тиму (исто је Ивановић сјебао ствар са Барселоном).
    Сума сумарум, моје мишљење је да Дуле јесте добар тренер, али није за тимове попут Панатинаикоса, ЦСКА, Макабија, Олимпијакоса и Барселона....

А и имао је далеко јачи тим него што је то овај. Само тадашњи Вујанић је био бољи од Теодосића сада....

Ма довољна нам је победа против Израела да прођемо као најбоља трећепласирана екипа.... Ал' нам највећи проблем могу бити Швеђани јер, иако су у заостатку неких 35-40 поена за нама, играју против Луксембурга.... Мада са приступом као против Естоније немамо шта да тражимо против Израела....

6. http://www.mondo.rs/s258886/Sport/Kosarka/Orlovi_idu_na_Evrobasket_ako.html
    I sa jedan razlike idemo dalje, ako ne možemo ove kući da pobedimo onda svi kolektivno nek prestanu da se bave košarkom i to je to.

7. Tucani počinjem da sumnjam da uopšte možemo da pobedimo Izrael, ova reprezentacije deluje toliko mrtvo da je to zastrašujuće.

8. Ma sumnjam i ja posle onog sinoć, onako loša odbrana je samo rezultat nemanja volje. Odbrana je u suštini samo želja i volja. Al da ga jebem igramo kući biće puna hala nadam se, valjda će da se trgnu jebo ih ćaćin ćaća.

9. НЕ КАД БИ ЛИ СВЕТ СКА СИ ЛА
    САД НАС ЈЕ БЕ СВА КА СЛИ НА

ЈУГО СЛА ВИ ЈООООООООО
    ЈУГО СЛА ВИ ЈОООООООООООО

10. Al da ga jebem igramo kući biće puna hala nadam se, valjda će da se trgnu jebo ih ćaćin ćaća.

Puna hala je po meni pod velikim znakom pitanja baš zbog tog igranja bez trunke volje.

11. Jes Gonzo al je džabe ulaz a naš narod se pobije i kad dele džabe japansku trešnju, mada i govno da daju džabe kontam da bi se pobili :D
    Zbog toga kontam biće ljudi. A biće valjda još nekog koji kao i ja i dalje misli da možemo nešto :D

12. Zaboravio sam faktor besplatnog ulaza :)

13. Jebote, najebaćemo ako ovi Estonci krenu i vaterpolo da igraju, jebu nas u svim sportovima.

14. 2 reči u vezi sa utakmicom protiv Estonije: Majko moja!

15. @ the big dipper
    Nisam napisao da se onaj moj komentar ne odnosi na tebe, moja greska. Poenta je bila da kad Duda dobije nagradu za najboljeg trenera u Evropi, to je neoborivo.
    Al neki ostrasceni (koji pritom tvrde da nisu ostrasceni nego objektivni), imaju obraza da kazu da je Dule govno od trenera. Samo sam hteo da napravim paralelu da je ista nagrada potpuno drugacije protumacena kad se razmatraju Duda i Dule.

P.S. Izvinjavam se na offtopiku, i nije mi cilj da provociram bilo koga. Samo mi je ovo jako zapalo u oci.

16. U najmanju ruku je neprimereno (ovde bi bili prikladni neki drugi pridevi, ili izrazi) da se uopšte upoređuju Duda i Dule Vujošević.

17. Isto tako je neprimereno da ista nagrada u rukama jednog znaci ultimativno jebanje mame i pisanje po sirotinji,a u rukama drugog predstavlja poklon iz sazaljenja.
    I toliko od mene na tu temu.

18. Gazimudo
    Isto tako je neprimereno da ista nagrada u rukama jednog znaci ultimativno jebanje mame i pisanje po sirotinji,a u rukama drugog predstavlja poklon iz sazaljenja.
    I toliko od mene na tu temu.

+2

19. S tom razlikom što je ta nagrada najveći Vujoševićev uspeh u karijeri, a Dudi je 20. stavka u CV-ju.
    To je nagrada za uspeh tima koji trener vodi u 1-oj sezoni. S moje tačke gledišta nije zanemarljivo priznanje, ali daleko od toga da pojedinca čini vrhunskim trenerom.
    Kada bih vrednovao (naravno da je to potpuno subjektivno, i ko sam ja da vrednujem) celokupan Dudin rad to konkretno priznanje mi ne bi palo ni na pamet, pre bih istakao osvajanje EL iste godine, sa timom za koji je uspeh bio i sam plasman na fajnal for.
    Drugo, potpuno neostrašćeno kažem po 100. put da ne smatram (opet ko sam ja da vrednujem) Vujoševića vrhunskim trenerom. To je moje pravo kao košarkaškog zaljubljenika.

20. Волео бих да нас Израелци добију. Неће бити нервирања, нити лажних надања.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.