Breaking bad - spojleri

1. nece ubiti nikoga,samo onog partera henkovog,cisto jer neko mora ymrety xdd

2. ne znam, sto kazes mora neko da umre, a serija je tolko nepredvidiva da me ne bu cudilo i da ne umre gomez

3. mislim da ce sad volter spasiti civote ovima sto su malo(vise) ljuti na njega i tako resiti stvari sve...mada kako je serija nepredvidiva cela,to bi bilo bas fejl uraditi sad...kako je rekao reziser volter se pretvara u skarfejsa,tako da je vrlo moguce da ce on sam uraditi nesto bolesno jezivo

4. ВОЛТЕР СИСАЧ КУРЧЕВА

5. volt kuva spermu hahahaha

6. Sledeca epizoda ce biti neki flesbekovi.

7. Da rekoh ja, al mislio sam na proslu, ipak ce u ovoj biti.

8. Max Arciniega Max Arciniega ...
    Krazy-8
    Jonathan Banks Jonathan Banks ...
    Mike Ehrmantraut
    David Costabile David Costabile ...
    Gale Boetticher
    Raymond Cruz Raymond Cruz ...
    Tuco Salamanca

nece biti flesbekovi,nego FLESBEKCINE

samo pogledajte ko ucestvuje u sledecoj epizodi

9. Juče sam odgledala, ala zajebo Džesi Volta, ajoj, majko. Ali tačno sam znala da će ovi od onog ujaka ipak doći, i deluje mi da će ubiti Gomeza da bi još više nadrndali Henka.

10. А шта ако Џесија убију?

11. I to je više verovatno nego Skarlet jebena da odapne više. On je valjda i treb'o po originalnom scenariju da umre u prvoj sezoni. Jedv ačekam sledeću, konačno malo radnja se izbrutalizovala.

E, da, meni je Tod baš kraljina, kako je kulturan, a onako laganica ugovara ubistva. Je l' se on naložio na Lidiju?

12. nerviram se...pise da izlazi 15. septembra,a josh izashlo nije

13. Имал ђе да се гледа уживо?

14. Samo treba malo strim da proradi al vredi čekati slika je odlična

15. aaaaaaaaaaaa jos lomaa :D

16. na linku gore steam4 radi sad je kraj prošle epizode

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.