Beer Fest

1. Samo vas gledam ;)
    Odoste od teme na jedan pomen DorČola :))))

2. Другар ради на Лав штанду. Рек'о сам му да је пичка и да нећу да купујем СМРДЉИВИ ЛАВ!

Lol. Moja drugarica se jednom pitoreskno izjasnila na tu temu. Rekla je da bi radije oralno zadovoljila prosjaka nego što bi popila lav pivo.

Ja možda dodjem :)

3. Jedan moj ortak je izjavio da mu Lav smrdi na jarčevinu.

4. Znači na štandu Staropramena svake večeri od 21 h.

5. Ja долазим да будем трезан на Чорби обавезно, и на Келтима да не бих погинуо у шутки, а остало ћу се убијем, хах.

6. TO NATNAT! OOOOOOOOO ZEMUNEEEEEEEEEEE

7. Mićko

Ja долазим да будем трезан на Чорби обавезно, и на Келтима да не бих погинуо у шутки, а остало ћу се убијем, хах.

I onda corba svira samo zadnja 2 albuma a ti trezan... I pomislis sto odbih onu rakiju.
    Ja kupujem jedan ginis i to je to, usikacu se od rakije i jeftine pive iz dvolitarke. Nisam burzuj.

8. Idem svih pet dana.
    Upravo preslušavam neke bendove za koje su mi rekli da ima da idem, ne znam kako ću da ih preživim. Da se ja pitam, ceo bir fest bih provela na onoj poljanici iza štandova.
    Ali volim bir fest, onako istinski.

9. Idem svih pet dana.
    Upravo preslušavam neke bendove za koje su mi rekli da ima da idem, ne znam kako ću da ih preživim. Da se ja pitam, ceo bir fest bih provela na onoj poljanici iza štandova.
    Ali volim bir fest, onako istinski.

Svrati i na okupljanje, lolo. :)

10. Сад сам чуо онај СИМПЛ МАЈНДС, никад пре нисам преслучавао, НЕ СВИЂА МИ СЕ УОПШТЕ.

11. Da pozdravim ove koji su prisutni. Burzume, 'oćeš li blejati sa Vukajlijašima?

12. Koliko mi je krivo sto necu biti na jebenim Goblinima!

13. Реме, нећу јеби га, имам друге планове.

14. Идем са људима из краја највероварније, тако да не верујем да ћу банути.

15. poručuje sylar011

kojeg datuma će biti okupljanje? nadam se da je 21. jer jedino tad mogu :/

preko fejsa...

16. Аларик
    Сад сам чуо онај СИМПЛ МАЈНДС, никад пре нисам преслучавао, НЕ СВИЂА МИ СЕ УОПШТЕ.

Potpisujem, al tad mozes da na'vatas najvise bicarki. Romantika ovo ono :D

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.