s obzirom da sam odbila ah tako primamljivu ponudu da spavam pijana, u vreći, u stanu random momaka, gde će biti brrrrrrdo ljudi.. neću ni doći sutra :/ kmek.
daklem, možda navratim da vas vi'm tek prekosutra :)
s obzirom da sam odbila ah tako primamljivu ponudu da spavam pijana, u vreći, u stanu random momaka, gde će biti brrrrrrdo ljudi.. neću ni doći sutra :/ kmek.
Zabole te, u vreći si. Nema bolje kontracepcije.
Ako ti i dalje ne zvuči primamljivo, ima mesta kod mene u šupi kolko oćeš, samo da isteram kokoške.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
каква црна романтика, вучем пијане бичарке за косу и правац шумарак. ХОМО ЕРЕКТУС ЈЕБЕ!
OD SUTRA BIRFESTUJEM!!!222
Hm, da li bih popio ban ako bi mu napisao da neće jebati...
Ako se slučajno desi, samo da upozorim da u šumarcima oko festa ~ima u šta da se ugazi~, znači, budi oprezan... ili budi odozgo.
Romantika jebe! HA!
jao baba nata mi dolazi na bir, napice se i bice moja ^^
LickIt dušo za to stvarno ne moram ni da se napijem. mwa
Ako se slučajno desi, samo da upozorim da u šumarcima oko festa ~ima u šta da se ugazi~, znači, budi oprezan... ili budi odozgo.
Ненад Јездић! Он СТВАРНО јебе!
Ja ću možda doći, a možda i neću. Što ste već znali i da nisam napisao. Koji sam debil.
Ја ћу да дођем на бијр фејст, само да бих кењао у оним супер вц-овима.
ljolj, alter ego?
:(
evo i ove emo cavulje na mom avataru su se smorile, kristi
bas si nolajferka
Ove godine ništa od Bir Festa, možda sledeće. A ako ne ni sledeće onda one tamo sigurno. lolololo
nolajferka bila i ostala :D
Zabole te, u vreći si. Nema bolje kontracepcije.
Ako ti i dalje ne zvuči primamljivo, ima mesta kod mene u šupi kolko oćeš, samo da isteram kokoške.
nema ona pojma sta je vreca ....
Znači ništa od okupljanja, ja taman navatao neke bičarke za mene i Burzuma...
Ja sam svih 5 dana tamo, ono, uhodiću vas iz senke :D :D