Beer Fest

1. каква црна романтика, вучем пијане бичарке за косу и правац шумарак. ХОМО ЕРЕКТУС ЈЕБЕ!

2. OD SUTRA BIRFESTUJEM!!!222

3. каква црна романтика, вучем пијане бичарке за косу и правац шумарак. ХОМО ЕРЕКТУС ЈЕБЕ!

Hm, da li bih popio ban ako bi mu napisao da neće jebati...

Ako se slučajno desi, samo da upozorim da u šumarcima oko festa ~ima u šta da se ugazi~, znači, budi oprezan... ili budi odozgo.

4. Romantika jebe! HA!

5. jao baba nata mi dolazi na bir, napice se i bice moja ^^

6. LickIt dušo za to stvarno ne moram ni da se napijem. mwa

7. Hm, da li bih popio ban ako bi mu napisao da neće jebati...

Ako se slučajno desi, samo da upozorim da u šumarcima oko festa ~ima u šta da se ugazi~, znači, budi oprezan... ili budi odozgo.

Ненад Јездић! Он СТВАРНО јебе!

8. Ja ću možda doći, a možda i neću. Što ste već znali i da nisam napisao. Koji sam debil.

9. Ја ћу да дођем на бијр фејст, само да бих кењао у оним супер вц-овима.

10. jao baba nata mi dolazi na bir, napice se i bice moja ^^

ljolj, alter ego?

11. s obzirom da sam odbila ah tako primamljivu ponudu da spavam pijana, u vreći, u stanu random momaka, gde će biti brrrrrrdo ljudi.. neću ni doći sutra :/ kmek.
    daklem, možda navratim da vas vi'm tek prekosutra :)

12. s obzirom da sam odbila ah tako primamljivu ponudu da spavam pijana, u vreći, u stanu random momaka, gde će biti brrrrrrdo ljudi.. neću ni doći sutra :/ kmek.
    daklem, možda navratim da vas vi'm tek prekosutra :)

:(

13. evo i ove emo cavulje na mom avataru su se smorile, kristi

14. s obzirom da sam odbila ah tako primamljivu ponudu da spavam pijana, u vreći, u stanu random momaka, gde će biti brrrrrrdo ljudi.. neću ni doći sutra :/ kmek.

bas si nolajferka

15. Ove godine ništa od Bir Festa, možda sledeće. A ako ne ni sledeće onda one tamo sigurno. lolololo

16. nolajferka bila i ostala :D

17. s obzirom da sam odbila ah tako primamljivu ponudu da spavam pijana, u vreći, u stanu random momaka, gde će biti brrrrrrdo ljudi.. neću ni doći sutra :/ kmek.

Zabole te, u vreći si. Nema bolje kontracepcije.

Ako ti i dalje ne zvuči primamljivo, ima mesta kod mene u šupi kolko oćeš, samo da isteram kokoške.

18. nema ona pojma sta je vreca ....

19. Znači ništa od okupljanja, ja taman navatao neke bičarke za mene i Burzuma...

20. Ja sam svih 5 dana tamo, ono, uhodiću vas iz senke :D :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.