Beer Fest

1. Sutra ako se pojavi neko koga ne znamo seci me OVDE.

2. A dolaze još neki pajdomani, tako da će biti veselo.

3. Ja ću možda da se pojavim. Ali ne mogu sutra, idem na groblje, lolo

Do kad to traje uopće?

4. Okej, vi koje ne znamo dođite zajedno i obavezno se držite za ruke, jer će tamo biti još puno ljudi koje ne znamo, pa da vas ne pobrkamo sa nekime :)))

5. Ee, pa do nedelje dolazim skoro sigurno. Nadam se. Da ližemo pičke, Eleke!

A ako dođem sam, mogu li sebe da držim za ruku? I šta, ukucam "Staropramenov štand" u gugl maps i dođem? Ne treba mi pozivnica ili tako nešto?

6. Lololo taj rad. Sve znaš ko veliki.

7. Sve zna ko punoletan :))

8. Znači, kod Staropramena! Dobro, nadam se da nije neka dezinformacija, zbog ovih nepoznatih. :)

9. ja ću se sa fejzom nešto iskombinovati, on vas zna

10. Ako ne budem poznav'o nikoga, pitaću ko je Elek, dehcko koji liže i obećava. Valjda će se odazvati, jebo ga mali ker. Dođi mali ker!

11. Maki, to je to, ništa nismo slagali. Dolaziš sutra već ili tek u četvrtak?

12. Ja bih došla, ali ne mogu pre subote...

13. U četvrtak, opasno će biti tada, ali bar znam šta ću da obujem. :)

14. U četvrtak, opasno će biti tada, ali bar znam šta ću da obujem. :)

Važi, ja ću da ti čuvam pivo, to što ćeš da radiš je opasno za moje godine :)))))

15. Nato, pivo i treba tada da se prospe, i nemoj da obuješ sandale, za svaki slučaj! ;))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.