Beer Fest

1. Je l' se nalazite i večeras?
    Sinoć sam stvarno bio prekinut, nisam znao 'de bijem, Stomaklija + Vinjak + O5 vodka. Fakjea.

2. Evo je suši se verovao ili ne. Rekoh, kad već perem jednu što da mi bude teško...
    Doneću ti.

Stvarno, što kaže elek, šta ti je domaćica! Prava :)

EDIT:

@ Ludi Cak

jel te nasao molder?

Nije, danas se nalazim sa njim, Lazom, Momom i Nevenom, jel ideš i ti?

3. @ LUDI CAK

nemam pojma...
    zvao me ortak sinoc, al sam se vec dogovorio sa Lakijem, tako da cu se verovatno naci sa njim.
    verovatno necu...

4. Pa nemam pojma, isto kod Staropramena, na onom šanku ka bini. To je to valjda. Ko dođe dođe.

5. Pa nemam pojma, isto kod Staropramena, na onom šanku ka bini. To je to valjda. Ko dođe dođe.

Okej, svraćam verovatno.

6. Prašina...
    Prašina...

VEEEELIKI oblak prašine iznad Beer festa.
    Upravo sam nabasala na gomilu nečeg crnog u svom nosu.
    Jebote od ovog se mož' rikne.

7. Upravo sam nabasala na gomilu nečeg crnog u svom nosu.

Da nije k...atran možda?

8. Upravo sam nabasala na gomilu nečeg crnog u svom nosu.

Ја исто јуче, биће да је од прашине. Бљаргх.

9. Сморих се вечерас к'о никад.

10. Rekoh ja da će biti smor, ja sam se i sinoć smorio, prvenstveno zbog gužve.

11. Мени синоћ било ок. Мислим оно, Чорба к'о Чорба, јеби га.. Сваки пут кад гледам, све исто. Ал'знају да направе неку атмосферу. Сад нисам прилазио бини. Била још већа гужва. Вукајлијаше нисам нашао, а нисам их ни тражио искрено :Д Само оног лудог Филозофа срећем, не знам како. :Д

12. Pa kad on nije sa Vukajlije lolo

13. Lololololo, ja sam na ovog mislio :D

14. Imam pitanje, jel bio Darkvud Dab sinoć?

15. Nije Crna, ja mislim da oni uopšte ne nastupaju ove godina na Beer Festu, odakle ti oni sad ? :D

16. Pa da, ja sam videla da ih nema u programu, a drug me ubeđivao da su sinoć svirali. Htela sam da se samoubijem na neki bolan način.

17. Rekoh ja da će biti smor, ja sam se i sinoć smorio, prvenstveno zbog gužve.

Bukvalno...Nije moglo da se diše. Ne znam da li sam se tripovala, ali gde god da sam stala (da budem bliža bini) uvek sam bila okružena dvometrašima, ništa nisam mogla da vidim.
    Tako sam celu noć skakala kao kreten, i sad mi nije dobro pa nisam mogla danas da odem -.-...Mada, super je bilo, volim čorbu.

18. Moguće je da su bili na kratko pre nekog benda. Mada ne verujem stvarno da ih ne bi pomenuli na sajtu.

19. Samo neka oni nisu bili kad ja nisam bila i sve je super. Moje mlađano srce ne bi podnelo još jedan propušten koncert Vuče i kompanije.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.