Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Burzume, taman smo se Lik i ja spickale kao emo cave, a tebe nema. Ostadosmo suve cke.
P.S. Lejmare jedne, nikog nema kod staropramena. Ju biciz!
By Lick, Cak, Filozof, Kris. (sa lica mesta)
Зајебавате се ви, боли вас курац...
pa jbg tebe nije bilo :(
sirotice :(
Ви мислите да је мени лако?
sutra. slag. sudbino moja.
Несаломивост духа на делу.
Ja tek sad stigoh...
Na mrtvoj Banjici sam, ortak slomio skočni zglob na Keltsima. Jebem ti i Bir Fest i sve, ne znam hoću li sutra doći.
Bože, da se mi nismo malopre sreli??!!!
Ja sam dovezla sina. I on je povređen (na Keltsima, pojede se živ što se to desilo na samom početku).
Naravno, ako si to bio ti, slatko si čavrljao sa dve devojke (jedna je imala povređeno koleno). Ortaka si "ostavio" u bolnici i držao kesu sa njegovim stvarima. Htela sam da te povezem natrag (moj sin je završavao gipsiranje), ali si rekao m. sestri da dolaze njegovi roditelji po tebe. One dve devojke sam malopre odvezla do Konjarnika.
Čudna koincidencija.
Јеботе, ја не верујем шта читам. Ладноооооо.
Ahahahahah to si bila ti čoveče. :) kul stvarno. :)
Inače Majo jesu me komentarisale devojke? :)
Jeste, jeste, Reme priča sa dve devojke. Odjednom! :)
Joj reme, ti si moj idol. Znao sam da je tvoj mojo jak. Štono veli Stifler, sila je jaka u ovome :D
Burzume, taman smo se Lik i ja spickale kao emo cave, a tebe nema. Ostadosmo suve cke.
P.S. Lejmare jedne, nikog nema kod staropramena. Ju biciz!
By Lick, Cak, Filozof, Kris. (sa lica mesta)
Ako nisam prošao oko Staropramena sinoć jedno šurnaest puta ne bih li video nekog, nisam nijednom :) Mada, ono, jedino Kris i znam od svih vas :)
Reme zoru dočekuje sa dvojicom bradonja a 'vamo neke ribe spominje :)
I will be seing you this evening.
Kelti su odvalili i ja se udavio u oblaku prašine, kad se vratio kući izbacivao sam iz nosa neke crne grumuljice šta već bilo, mislio da sam dobio kancer pluća od trovanja prašinom. Goblini nisu bili loši posebno kada su devojke krenule da skidaju bruseve i skaču u prvom redu.
Inače da bolje da govorimo ko šta nosi pošto ja nikog živog nisam video, il' nisam prepoznao u gužvi... A bio sam isto dobar deo vremena ispred staropramena.
Sinoć nisam, ali zato ću večeras...