Beer Fest

1. Ja ne znam da li ću doći večeras, ali gadno sam se smorio kod kuće.

2. Вечерас има Гарави Сокак!

3. Ja bih dosao, ali jbg kad ne pijem pivo...

Па не пијем ни ја, а идем.

ЕДИТ:

Аха, сад схватам зашто сам се сморио последња 2 дана.

4. Ahahaha ne izazivaj me Karingtone!

5. Hahahhahah, Bonde. Juče bilo super, naš četvoro ladili jaja lololo

6. pretpostavka.

A kako bi bilo da večeras lepo dođete kod staropramena? Nikog nije bilo, cavulje prodane.

7. Hahahhahah, Bonde. Juče bilo super, naš četvoro ladili jaja lololo

Јеби га, ја отишао раније кући, ови моји се сви сморили. А нисам хтео теби и Чаку да квраим атмосферу. Мислим, да сам ја дошао, моја лепота и мужевност би вас оставила у другом плану.

8. Filozofe, priznajem nešto u ime cele ekipe:
    Večeras se nalazimo u 9, tačno, ispred ULAZA br. 3. Eto, sad svi znate. Unutra je prevelika gužva...gubimo se :)))

9. Ljudi može to malo kasnije, imam neku robu da vozim do Kovina lololo

10. Ne može kasnije samo zbog tvog Kovina. Pa radi ludnica ceo dan valjda...
    Šalji onda posle SMS da te navodimo...

11. Ih kakvi ste, ima da dovedem profesora Starčevića da vam sipa bromazepan u pivo.

12. Ih kakvi ste, ima da dovedem profesora Starčevića da vam sipa bromazepan u pivo.

Od koliko?

13. Kad ja ne dolazim i pilule nabavljate, jebem vas.

14. Lololo gamby doca odlazi u oktobru na odmor, imaš vremena do tada.

15. Ja jucer kruzio oko onog Staropramena,nidje nikog! Sreo sam samo prokletog Borisa iz Zarkova!!!! I prije toga vidjeh Predrazinja na utakmici,i Urosa,al' on mene ne vide.Tako da sam se ja sam okupio. :) Danas cu doci,idem na Garavi Sokak 'lebac mu poljubim,pa posaljite gde ste oko 10,mozda navratim! CMOK!

16. Filozofe, priznajem nešto u ime cele ekipe:
    Večeras se nalazimo u 9, tačno, ispred ULAZA br. 3. Eto, sad svi znate. Unutra je prevelika gužva...gubimo se :)))

Znam, probudila me Čakova poruka, bem mu lebac.
    Javiću Liki i Kris i one će Vejv povesti.

17. Liki i Kris već znaju.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.