Beer Fest

1. Ne idem večeras, dosta mi je za ovo leto...

2. Neću prežaliti što ne otiđoh juče. Možda odem večeras...

3. Pedjolino, da te zovem kad budemo bili kod fakin staropramena veceras, ili si resio da ti ovaj bf prodje bez vukajlijasa? :D

4. Neću dođem. Jebiga.

5. Tulume, likit i ja smo obukle crne gace jer nam cke nece sunca videti :tuguje:

6. Rekla mi je da ćete čuvati pičiće za mene, kad sledeći put dođem. A ja njoj verujem!

7. Tuga... ništa od bahanilsanja samo nešto blejimo i pričamo....

8. da vas pitam,jel se samo meni cini ili im ozvucenje nije neko?na primer vec na 100 metara od bini gotovo da se jedva cuje sta i ko peva...

9. VelikiBleče, u pravu si, ali ovo je beer, a ne music fest, tako daaaaaa :)

10. Butt mi je u poverenju rekao da možda dolazi večeras.

11. Ja bih dosao, ali jbg kad ne pijem pivo...

12. velikiblece, kreteni su tako namestili zvucnike da se cuje svuda osim na festu...
    ne cini ti se...

13. Ja bih dosao, ali jbg kad ne pijem pivo...

Pa kad si zadrti protivnik alkohola...

14. žaneta jede paprikaš

Gambi, ti možeš da pijesx barbie koktel.

Nemaju. pitao sam prosle godine. Onda sam narucio ono sa borovnicom ali mi je bilo mnogo jako, pa sam se napio i povracao. Od tad ne pijem.

15. Onda sam narucio ono sa borovnicom ali mi je bilo mnogo jako, pa sam se napio i povracao.

Pa sxto onda pijesx, decxko, idi se drogiraj.

16. Pa sxto onda pijesx, decxko, idi se drogiraj.

Pa ne pijem vise, to je bilo samo tad jednom!

17. Jbg, a ja se ponadao da ću da te iskoristim pijanog. Sigh.

Ništa, onda će sylar morati da posluži.

18. Radim svasta za malo pajda!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.