У бусу сам. Необријан, јер ме је мрзело. Ал оно, има цура које воле кад жари. Бусом ми до Ушца треба због преседања око сат, мало мање. Но, не бих да касним пошто ме са разлогом прозивају да редовно касним. Док видим где, нек малодуже чекам бус и то му доде то.
Зовем га на фон, недоступан је. Ако је упао у неко срање, реци ми да знам шта је било, је л' океј, да л' да бринем и то, ортак ми је. Немој да си тако безобразна.
Крећем за цирка пет минута. Видимо се...
Brate, šo tako rano?
Odakle ti krećeš, kad ti toliko treba da stigneš?
Meni iz zemun polja pola sata busom treba.
Pa zato i pitam, njemu izgleda treba sati i 15.
Decxko se sredžuje za raspomamljene vukajlijašice, treba mu vremena. Ne vidim drugo objašnjenje.
Jebiga, vidiš kako čovek zna, a ja se nisam obrijao :)
Nisam ni ja.
Šalim se, naravno, pala je depilacija ledja i zadnjice.
Krećem. A Borko mora ranije da krene, on bi zakasnio i da je pošao u 5 :)))))
У бусу сам. Необријан, јер ме је мрзело. Ал оно, има цура које воле кад жари. Бусом ми до Ушца треба због преседања око сат, мало мање. Но, не бих да касним пошто ме са разлогом прозивају да редовно касним. Док видим где, нек малодуже чекам бус и то му доде то.
Бут јбт па ти си метро. Крајишници су издани!
Fejz pička nije hteo da se bije.
Атомци побједили, ама свака вам част!
Је л' се спрдаш, или је било неко срање?
Pitaj ga.
Питам тебе, он ми није при руци. Је л' га цимао неко?
Šta imam ja tebi da pričam o tome, ako te interesuje, pitaj ga.
Зашто си онда написала онај пост горе који курац? Не разумем. Ако имаш да кажеш нешто, кажи до краја јебено.
Do kraja jebeno. Rekla.
Зовем га на фон, недоступан је. Ако је упао у неко срање, реци ми да знам шта је било, је л' океј, да л' да бринем и то, ортак ми је. Немој да си тако безобразна.
Šta je bilo jebote? Ko se šibao, je l' bilo šorke? Jeste li živi i zdravi čoveče?