Beer Fest

1. E, što je bio prekid programa oko pola tri - tri? Video sam da su doletela 3 ambulatna kola, jedna marica, dva prašinarska automobila, jedan iz interventne, jedan u onom raspadnutom džipu, i jedan u civil-Škodi? Koj' kurac?

Ja zamalo da se ponabadam sinoć (četvrtak) sa nekim tipovima, dobro je što je jebeno obezbeđenje uletelo...

Nadžak, šta bre nije trebalo da ga peglaju? On beži interventnoj, pandur ga ošine pendrekom, i počne da ga batina, posle uleti još 4 pandura i dva marsovca, i još nekoliko sekundi ga batinaju. Nisu oni njega jurili iz dokolice...
    Doduše, jedan iz interventne je prikucao pendrekom nekog lika što je sedeo naslonjen na ogradu, jer ga je pitao šta se desilo...
    Malo se kurče, malo su brutalni, al' da nisu, bilo bi stvarno loš trip.

2. Zato nisam ni hteo da dođem. Uvek napravim neko sranje sa interventnom i posle mi ih žao.

3. Upoznala sam natnat i definitivno je u 5 najkuljih vukajlijasa, skroz nam je bilo strava, pokajala
    bih se da nisam blejala sa vukajlijaskom ekipom :)

4. Mače moje Kris, upravo sam se ulogovala! Ti si čudo, mnogo te volim!

5. ^.^
    To ti je za dobro jutro :D

6. Ja sam upoznala Christine i LickIt u paketu. Može li biti više epic?

7. Hahaha
    zeMske moje, :* vas

8. Babo, još jedna Nataša. Mi VLADAMO!

9. Ou jea! Nataše vrše opsadu nad vukajlijom! That's so hooot!

10. I kakvo je to bilo sranje sinoć na festu, kažu sad ne B92 da je neki lik bockao noževima i da ima dvadesetak povređenih, nekih lakše nekih teže...

11. Fak. Ladno sam propustila potencijalnu akupunkturu. Zašto nisam došla sinoć, zašto???

12. Jogurte, da je bilo nešto ozbiljno, ja se sa tim ne bih zajebavala. Dakle ništa ozbiljno, nije hteo da se bije sa mnom. Pička :)

A vi svi zajedno, baš vas briga što Mađarska nema izlaz na more.

13. Evo ja sad ustao. Bilo je super. Mrzi me da više pišem :)

14. A vi svi zajedno, baš vas briga što Mađarska nema izlaz na more.

Ko im je kriv kad su zatrpali Panonsko.

15. Jeste bezobrazni, ložite me za taj Staropramen svako veče.

16. Bilo je super, čestitke protivničkoj ekipi. :)

Kol'ko vas je bilo sinoć? Ja nisam mog'o na oči da gledam, a kamoli da dođem.

17. Pa Mess, zar nisi videla da je bila promena plana. Svi su došli osim tebe :D

18. Mnogo se gubim na ovom sajtu po pitanju dogovora...
    Gde ste večeras? :)

19. Ja nigde...izležavaću se u selu pod orahom. Dosta je bilo beer festa za ovu godinu.
    Ljubi vas vaša, s poštovanjem, pozdrav itd... :)

20. Ja dolazim verovatno večeras, oko 8-9, a možemo da se nađemo isto gde i juče.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.