Prijava

E, ne zajebavaj, nego se iskuliraj ako te neko smara i tačka.

Ovako, ja tebe ne znam ali video sam da si ostavljao neke komentare na moje definicije, kažeš da ti se sviđaju.:)))

Bilo je ovde par primera da su ljudi odlazili sa sajta, ali se kad-tad vrate, tako da ne verujem da ćeš se udaljiti zauvek. Porazmisli još jednom šta hoćeš, pa donesi odluku.

Pozdrav.

Pajo, ne raduje me tvoja odluka. Ali da si u pravu jesi. Samo, time sto ces otici popustas sistemu koji preti da izgrize ovo malo preostalog duha. Ako ti je sajt bio dobar zbog zezanja, nastavi da se zezas, ignorisuci sistem, jer taj sistem je svuda. Ti nisi prostak, sudeci po definicijama, nisi coporski zavistan. I verujem da je to deo problema koji se i meni ponekad namece kao prepreka da se radujem i dolazim na sajt. Ima nas tu koji cene duhovitost vise od stava. Cini mi se da vecina nikad nece shvatiti razliku izmedju pozitivne kritike i hejta.
svakako veliki pozdrav od mene!

И мени је падало на памет да одем са сајта и да се више не враћам, али ми је увек падало на памет: ''Ако одем, остављам генерално добар сајт оним дебилима због којих одлазим, да га сјебу до краја''. И зато нисам отишао и мислим да има и људи због којих вреди остати. Ево, ја постадох модератор, и потрудићу се да дам свој допринос искорењивању паразита, уколико ми остали модови пруже подршку.

Џими, искрено ти честитам. И, имаш моју подршку са копна:)

Хвала, хвала. :)

Pa, dobro, ubedili ste me.Vratio sam se, za sada.Ali, mozda se i predomislim. Ne zatvarajte temu, obrisacu je sam.

ne mozes da je obrišeš.

zaključ.