Prijava

Sjajan dan za Kesića. Samo mu malo kvare slavlje glavoseče u Francuskoj

kontraverzna ličnost, zanima me kako ga kotirate, ja ne znam sta da mislim

daleko iza patrijarha pavla, svetlosnim godinama ispred irineja

Ђедо је урадио много за нашу цркву и наш народ. Кад су сви бежали са Косова и продавали куће Шиптарима он је ишао доле. Вечито је био на удару Милогораца, другосрбијанских смећара попут Кесића и гејева. Почивај у миру митрополите.
,,По делима њиховим познаћете их" (Мт. 7,16)

Uzasava me povrsnost vasa, kakav Kesic kakve picke materine, nekakav pederko (i sns placenik ako niste znali) se pominje ovde, kakva blasfemija.

Svetitelj, doktor nauka, poliglota, decenijama profesor bogoslovije, jedan od najboljih teologa koje smo imali i bez svake sumnje jedan od najinteligentnijih Srba u poslednjem veku. Procitao je vise knjiga nego sto smo svi zajedno videli u zivotu, izuzetan poznavalac svih tajnih religioznih arhiva sirom sveta. Cak mu je i Vatikan dozvoljavao sto nije nikom, cak su i oni imali ogromno postovanje. Uz Artemija i Atanasija, direktni ucenik i naslednik Justina Popovica.

I najvaznije, ogorceni protivnik sistema koji razara srpsko nacionalno bice vec 70 godina i njihovih trenutnih predstavnika u vidu predsednika Srbije i Crne Gore. Ne znam da li iko moze da pojmi sta je on za tri decenije napravio od moralno i duhovno razrusene Crne Gore, legla komunizma. Srusio je bandu iako je sa svih strana bio okruzen neprijateljima srpstva (Srbija, Hrvatska, Albanija). Zao nam je svima sto nije do kraja ispunio svoj zavet i pocistio ruglo i grdobe, ali ostavio je iza sebe ko ce to dovrsiti.

Svaka ti cast Mitropolite, borio si se kako protiv trulih jabuka u crkvi i ucenika crvenog vladike Germana, borio si se protiv svetovnih lopuza i antihrista, pripremio si citavu generaciju mladjih koji ce dovrsiti ono sta si zapoceo i vratiti Srbiju na mesto koje joj pripada.

Nek je vecni pokoj dusi tvojoj.

cijeli dan sam danas tuzan.
covjek je konkretno djelovao i radio svoj posao.
za razliku od drugih vladika fikusa.

Kako je jebote sns placenik, ne, ti nekad pricas stvarno gluposti

bombaj: hvala ti, mitropolite, sto si zaustavio razaranje srpskog nacionalnog bica

isto bombaj: trpaj stoku u obor, pogotovo ove iz nisa i sa juga srbije, to su ionako turci za razliku od nas kulturnih sapcana

Bombi: velica učenike Justina Popovića

Justin Popović: Vranjanac

Jamie pull that shit up

al bombas je ubo ovim objasnjenjem. nema sta da se doda, te kontraverze koje se pominju u vezi sa likom Amfilohija su nistavne prema djelima koja je ostavio iza sebe.
njegova velicina je neupitna.

sta je sporno brt?

https://prnt.sc/va9o8z
Koji k hahaha ušo da vidim slikicu Džejmijevu, a sajt mi kaže da se Zap ne pojavljuje na sajtu već brda

Yung Jamie overshadowed by a bald CIA agent, not even old shitty Serbian websites like him :(

Ej da, to moram promeniti

mnogo je uradio za oporavak kulturnog i duhovnog bića crnogorskog naroda. praktično je sam poveo i izvojevao pobedu protiv onog što se sad krije po šumama (kao što je i 90tih). nek mu je večna slava i hvala.

A to je snajper mod aaaaa my bad

DeadKenny
al bombas je ubo ovim objasnjenjem. nema sta da se doda, te kontraverze koje se pominju u vezi sa likom Amfilohija su nistavne prema djelima koja je ostavio iza sebe.
njegova velicina je neupitna.

+1