GTA(Getea)

1. http://www.cheatcc.com/xbox360/grandtheftauto5cheatscodes.html#.UjmUccZkNS0

izbacili sifre
    svakako bolje nego za cetvorku, ali se ne pamte(isto kao u SA)

2. Pa nije bilo potrebe uopste dovoditi u pitanje izlazak gta v za pc. Mislim to fora samo za przenice koje ce da pokrenu anketu, da bi posle mislili da su bili mnogo bitni za izlazak igre...

3. ja samo mogu da kazem da igra plodi i da vec dva dana ne spavam zbog nje

4. Boli te kurac, na ps3 to je mnogo bolje nego igrati na pc-u (nekako mi lepse da tps igram zavaljen u fotelji), mada misio sam da uzmem igru za ps4, pod uslovom ako ga kupim hehhehehe, mada sumnjam :D

5. Ево после 12 сати непрестаног играња да вам саопштим, игра тотално јебе!!!231321

6. Kako cu fakultet uciti????134

7. Ја сам одусто од тога, психички сам се сјединио са јебеним канађанином тревором. После дванес сати тек сам 20 посто прешао, тако да ће бити још доста забаве

8. психички сам се сјединио са јебеним канађанином тревором.

haha i ja
    pa kad je kralj
    najbolji lik u gta do sad

ja sam negde na 70%

9. e a kako se moze nabaviti?

10. Nema ga ođe još, a u svijetu za sad samo za xbox.
    ...Čini mi se.

11. Omiljeni GTA je po meni The Godfather game prvi deo... znam da nije GTA ali Godfather jebe... http://www.youtube.com/watch?v=vKMDOt8Oc2Q

12. ima bre. ja kupio preko games-a
    ima i za soni

evo upravo sam presao igru...tj. glavnu pricu. sad idem da radim ove misije sa strane..

13. Ја сам скинуо са нета, фазон купио сам пре неки дан сони само да би играо ГТА ололололл

Тревор прелуд лик. Како си успео за чуку да пређеш од 70 до 100 посто, или је сто посто када завршиш све оне мисије за стренџере и остала говна?

Јел има неки спектакуларни крај или су га онако офрље одрадили? само мојне да спојлеришеш

14. 100% je kad sva sranja predjes

postoje tri moguca kraja.
    samo cu da ti kazem da izaberes C, ili ces opasno da se zajebes.
    ili bar sejvuj pre nego sto odlucis, pa mozes da probas sve 3 opcije..
    ali C je definitivno najbolja, videces zasto.

uzmi igraj the last of us kad vec imas ps3. cuo sam da je predobra igra.

15. чек јел се сећаш можда која је била мисија пре краја, да могу ту да направим нови сејв? ја сам сада побио ону браћу онил и треба да очукам ону банку у пичкинцима

препостављам да се та Ц опција завршава у треворову корист, остале две су везане за ону двојицу.

тебра купи сони чипован за 170 200 евра, играј пар месеци и продај фазон изгубићеш макс 20 30 евра. Скидам Ласт оф Ас и 40гб Гад оф Вор тако да имам чиме да се занимам кад завршим гта ололо

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.