Prijava

Za razliku od VS, koju sam presao(ili mi je falila 1-2 misije, ne secam se) u SA se nikad nisam trudio da stignem daleko.
Sto su neki vec pomenuli, u VS je prica mnogo bolja, za razliku od onih gengsta sranja.

Pročitaj moj prethodni post, jedan deo sam odvojio baš za tebe i tvoje istomišljenike, što se tiče "onih gengsta sranja", olol.

Ma procitao sam, nego kazem da nema tu igrivost kao Vajs Siti koji te vuce da prelazis misije.

http://www.tugsanunlu.com/blog/wp-content/uploads/gta2_screen0021.jpg
!
Тамањење Харе Кришни + пичвајз у кампу реднека <3

GTA IV, pa San Andreas, pa Vice City, pa GTA III, pa tako sve.

Pa nije bez veze otvorena tema za igre. Ne morate za svaku igru da otvarate novu temu. http://vukajlija.com/forum/teme/17895-video-igre

@Dub, ali ovo je malo detaljnije, znas, fokusirano na jednu seriju igara.

Ja znam da sam na VC stigao do dela kada nemam ni jednu vise misiju, a pisalo mi je da sam presao 81%. Je l moram nesto da uradim da bih dobio nove misije, ili je to kraj, a do 100% moram da skupljam ona sitna zelena govna?!

GTA IV pa Vice City.
Mada je Vice City neka nabudžena verzija svih prepoznatljivih filmova i serija Majamija osamdesetih, posebno Miami Vice i Scarface, mada i kada sam gledao To Live and Die In LA isto me je podsetilo.
GTA IV je baš veliki skok za serijal, baš kao što je bio i GTA III.

Najlakši je VC, prešao sam ga mnogo puta. u SA sam se dugo zadržao onde kad voziš helikopter i treba da pucaš u neke džipove ali sam i taj deo prešao. Što se tiče GTA3, nikako nisam mogao da pređem onu misiju kad treba da nađeš one štandove sa kafom-drogom, jer se pojave na radaru tek kad im se približiš i nemaš vremena za sve. To sam prešao zahvaljujući šifri kojom se zaustavlja tajmer. Sledeći put mi to nije bilo potrebno jer sam zapamtio gde je šta. Igrao sam malo 4. ali nedovoljno da bih mogao da kažem nešto o njoj, igrao sam i dvojku, ali kamera je odozgo tako da mi se to nije svidelo...
Po meni je najbolja trojka jer je VC previše lak. Na trećem mestu je SA.

Ja sam pre neku godinu manijački igrala San Andreas. Svaki dan, po ceo dan. U početku prelazila misije, ovo-ono, posle me smorilo, pa sam ih sve redom klala, gazila i slično. Zanimljiva igrica za ispoljavanje svojih sadističkih nagona :)

http://www.gtav.net/ evo "V" kakav je jebo sisu u mindzu

Za one koji nisu znali:

Radnja GTA V će biti smeštena u Los Santosu.

http://www.youtube.com/watch?v=VjZ5tgjPVfU

Jedina mana SA je sto je lik camuga...ali VC se ne moze porediti po misijama, po raznovrsnosti i po svemu drugom sa SA...a cetvorku nije mogla moja masina pokrenuti, a kakva ce masina trebati za peticu :)

Da l' će neko moć' da pokrene peticu?... :))

Hm, osetim se matoro kad se setim koliko dugo nisam igrala.

Davno sam prelazio Geteaove, sad kuvam SA u mulipleJeru, onako gotivno je sa ekipom u mulitju.

Дај кажи где то да скинем.
Некада давно сам играо МП, али ми убацио пун курац вируса у комп.